RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Iskreno, najiskrenije, nadao sam se ovome Smajicu, jer bi bio nesto sasvim novo u klubu, i vjerovao sam da moze da nastavi ondje gdje je Mitrovic stao sa pripremanjem igraca za sezonu, ali eto. Ali opet, to ne znaci da ne dajem podrsku Varesanovicu, barem 15 kola + par tih Kup utakmica.
Za pojacanje neka dovede koga smatra da mu treba, odgovarace za to, to je sto posto. A mi, raja, hajmo se sa foruma preseliti do klupskih prostorija, i uzeti te godisnje ulaznice, clanske karte, sta bilo, simbolicnih par KM, ko moze - moze, Boze moj.
Forza!
Za pojacanje neka dovede koga smatra da mu treba, odgovarace za to, to je sto posto. A mi, raja, hajmo se sa foruma preseliti do klupskih prostorija, i uzeti te godisnje ulaznice, clanske karte, sta bilo, simbolicnih par KM, ko moze - moze, Boze moj.
Forza!
Support Velez, It's logical! ★
Nije los izbor.Ovi sto ga napadaju u isto vrijeme su dizali Blekica u nebesa i sad Redzepagica(poznatog fana FCS
).Svi znamo kako se to sve zavrsilo.Covjek je zavrsio drugi,a davao je i vise nego sansu mladjim igracima.Igraci su plakali od gladi i Sarajevo je dozivilo najvecu poslijeratnu blamazu tkzv.virsla aferu,a i nakon toga dosta ih je podrzalo Blekica koji za vrijeme derbija u kupu sa Sirokim prati u Londonu ligu prvaka.Sve je jasno svakom homo sapiensu..
Toliko o uslovima rada Mirze Varesanovica u Sarajevu.Zelim Velezu sve najbolje i nadam se jednoj kompletnoj i stabilnoj sezoni za Velez i RA.

Toliko o uslovima rada Mirze Varesanovica u Sarajevu.Zelim Velezu sve najbolje i nadam se jednoj kompletnoj i stabilnoj sezoni za Velez i RA.
AMAR OSIM!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Ja ipak mislim da ove sezone Velež ima velike ambicije...Sto sam cit'o,sto sam cuo...
Sad, sve zavisi kako ce se MV snaci u Mostaru, mada mislim da ce imat puno,puno manje tereta na ledjima nego sto je to bilo dok je vodio velikana s Koševa...
Njega igraci vole,kazem sve zavisi kako ce ga i okolina prihvatiti,al' bi vam preporucio da mu date podrsku od starta
Zna i MV kako se sta treba raditi u PLBiH, mada je kod nas sam sebe uvalio u smrad svojim postupcima i najvise izjavama... Malo je prepre previse ufuran... Al' eto,dajte mu priliku... Pa ako u roku od 2-3 mjeseca ne pokaze da je "covjek" odmah ga otjerajte,jer onda s takvima stvarno ne treba ni u kom smislu niti poslovati,niti zivjeti,niti ista... Njemu je sad glavna prilika... Sad ili nikad
Sad, sve zavisi kako ce se MV snaci u Mostaru, mada mislim da ce imat puno,puno manje tereta na ledjima nego sto je to bilo dok je vodio velikana s Koševa...
Njega igraci vole,kazem sve zavisi kako ce ga i okolina prihvatiti,al' bi vam preporucio da mu date podrsku od starta

Zna i MV kako se sta treba raditi u PLBiH, mada je kod nas sam sebe uvalio u smrad svojim postupcima i najvise izjavama... Malo je prepre previse ufuran... Al' eto,dajte mu priliku... Pa ako u roku od 2-3 mjeseca ne pokaze da je "covjek" odmah ga otjerajte,jer onda s takvima stvarno ne treba ni u kom smislu niti poslovati,niti zivjeti,niti ista... Njemu je sad glavna prilika... Sad ili nikad
NON MOLLARE MAI
Nemojte jos nista govoriti... Vidit cemo sta ce biti ! Treba sacekati bar kraj prvog dijela sezone, a onda nesto govoriti, Rano je jos da se ista prica...
[youtube][/youtube] 

Umro stari pjesnik, umrla Emina
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
ostala je pusta bašća od jasmina
salomljen je ibrik, uvehlo je cvijeće
pjesma o Emini nikad umrijet' neće.
MUSVDG
pa neće trener igrača u 30.godini učiti centrirati to se valjda ući u pionirimamiky_hz je napisao/la:Slobodno mu otidjite na treninge i nemorate uopste cekati nista vise za dalji komentar,znaci dalje nema potrebe komentarisati,da covjek na treningu nezna nista osim rasporedit ih da igraju na dva gola,i on naravno da igra sa njima,mogu i pomocnici nije problem,i nako ponekad baciti seve naravno i tu ucestvuje,a da se kod njega na treningu vjezbala akcija ma nema sanse,a igra mu se samo zasniva na krilima,a prije toga ta krila na treningu nema sanse da je uvjezbaju da nauce centrirati,to nista bitno je da oni igraju lopte na treningu,isto fizicko da imas sa njim
-
- Kontakt:
NAJPAMETNIJI POST OVDJE....nidi je napisao/la:pustite vi pitare umjesto da mu podignu spomenik oni ga blate,čovjek sa ekipom koja nije primala platu po pola godine osvoji drugo mjesto i opet nevalja
Upravo tako, kako moze da ne valja trener koji je osvojio 2. mjesto a FKS bilo u stanju raspada, bez plata, bez ista???
De ne budite idioti majke vam. Mislite trezveno. Rezultati govore sve.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
- Kontakt:
Smajic nije mogao da dodje za najmanje 10 dana jer je drzavljanin Svicarske. A Velez je vec u jeku priprema i nemoze cekati nikoga 10 dana. Zamisli to. Nije se desilo ima 20 godina da Velez nekog trenera nemoze cekat 10 dana - e sad ti skontaj kakav je raspored rada u klubu.Mont0 je napisao/la:Iskreno, najiskrenije, nadao sam se ovome Smajicu, jer bi bio nesto sasvim novo u klubu, i vjerovao sam da moze da nastavi ondje gdje je Mitrovic stao sa pripremanjem igraca za sezonu, ali eto. Ali opet, to ne znaci da ne dajem podrsku Varesanovicu, barem 15 kola + par tih Kup utakmica.
Forza!
Druga stvar - Smajic nije NIKAD trenirao nikoga u BiH sto je sasvim drugacije nego trenirati nekoga u Svicarskoj - mislim da znas o cemu govorim.
A to u vezi akcije BUDI RODJENI i clanskih karata i donatorskih karata - vise se isplati sada uzet 15 maraka mjesecno donatorsku karticu - koja ti omogucava pristup SVIH utakmica Veleza (prvenstvo + kup utakmice) + imaces najcistije informacije iz uprave kluba direktno (kao sto ja imam) gdje mozes vidjeti neke stvari koje se ovdje na ovom forumu nikada nece pricati.
POZ
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Jesu vala nezafalne ove nase kone, pa sta hocete mirza vam je osigurao europu i drugo mjesto poslje husrefa i one jedne titule ovo vam je najveci uspjeh drugo mjesto.Sretno mostarci i da abg Velez do godine gledamo u evropi.Chelsea_CBH je napisao/la:POTPIS KO KUĆA! U mučnim i teškim danima je bio u svome Sarajevu uz svoje Sarajevu. Nisu svi sposobni kao Mourinho ili Ferguson u Europi i Ibraković ili Jurčić na Balkanu. Neki nisu rođeni da budu najbolji, ali su tu da odrade profesionalno i srčano svoj posao.deset je napisao/la:I ovo je hvala legendi kluba
Sram vas bilo,nezahvalne sarajlije.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
O njemu znam samo po pričama pitara. Ne znam, vidjet ćemo nakon desetak kola na čemu smo. Sretno Mirza !
Who dares, wins !
Ovo mi je i bila najveca nada, sto nikad nikoga nije trenirao, i bas zato sam htio da ga vidim na klupi Veleza, ali nejse, stvar sa trenerom je odlucena, gazimo dalje.MostaracVelezovac je napisao/la:Druga stvar - Smajic nije NIKAD trenirao nikoga u BiH sto je sasvim drugacije nego trenirati nekoga u Svicarskoj - mislim da znas o cemu govorim.Mont0 je napisao/la:Iskreno, najiskrenije, nadao sam se ovome Smajicu, jer bi bio nesto sasvim novo u klubu, i vjerovao sam da moze da nastavi ondje gdje je Mitrovic stao sa pripremanjem igraca za sezonu, ali eto. Ali opet, to ne znaci da ne dajem podrsku Varesanovicu, barem 15 kola + par tih Kup utakmica.
Forza!
Support Velez, It's logical! ★
Mirza Varešanović
Čast je biti trener Veleža
Mirza Varešanović ne krije oduševljenje što je postavljen za novog šefa stručnog štaba Veleža, jer ga, kako kaže u razgovoiru za portal ****.ba, za mostarski klub vežu najljepše uspomene.
„Bez ikakve patetike, ali Velež je brand, to je ime, koje privlači kao magnet. U fudbalskom svijetu, Velež je uvijek visoko kotirao. U njemu su igrali takvi fudbalski velikani, kao Bajević, Marić, Halilhodžić, Hadžiabdić, Slišković... Tu je i moj veliki prijatelj Nenad Bijedić-Ćeća, s kojim sa igrao u Turskoj. Igra Veleža uvijek je bila prepoznaljiva i Velež je na svim stadionima uvijek bio rado viđen gost. Sjesti na klupu jednog takvog fudbalskog giganta je zaista velika čast“, kaže Varešanović.
Nakon nedavnog razkaza sa Sarajevom, bio je, priznaje, planirao malo duže odsustvo sa fudbalskog terena.
„Kada sam dobio ponudu iz Veleža, nisam se dvoumio ni jednog trenutka. Teško je bilo ostati hladan i ne prihvatiti ponudu, tim prije što su se, poslije obavljenog razgovora, poklopile ambicije ljudi iz kluba i moje. Rekao sam im da mene zanima samo borba za vrh. Ne bojim se posla, zasukaćemo rukave svi zajedno i vjerujem da rezultati neće izostati. Naravno, očekujem i veliku podršku navijača, koji su poznati po fanatičnoj odanosti klubu“, ističe novi Veležov kormilar.
Varešanović će danas poslijepodne krenuti u Fojnicu, a zajedno s njim ide i Esad Selimović, trener specijalista. Da li će mu u radu pomagati Adis Obad i Veselin Đurasović, Varešanović nam nije mogao potvrditi.
„Nakon razgovora s njima, ali i sa čelnicima kluba, odlučiću se za saradnike“, dodaje Varešanović.
Koliko je upoznat od pojedinaca iz Uprave, Velež se dobro pojačao u prelaznom roku, a da li će trebati i još neko pojačanje, novi trener „rođenih“ izjasniće se nakon upoznavanja sa igračima.
„Neću žuriti, a u vidu treba imati i finansijsku situaciju kluba. Možda ću u ekipu vratiti Igora Remetića, ili ću ga uključiti i u stručni štab, jer se radi o izuzetnom čovjeku i sportisti“, rekao je Mirza Varešanović, na kraju razgovora za portal ****.ba
Čast je biti trener Veleža
Mirza Varešanović ne krije oduševljenje što je postavljen za novog šefa stručnog štaba Veleža, jer ga, kako kaže u razgovoiru za portal ****.ba, za mostarski klub vežu najljepše uspomene.
„Bez ikakve patetike, ali Velež je brand, to je ime, koje privlači kao magnet. U fudbalskom svijetu, Velež je uvijek visoko kotirao. U njemu su igrali takvi fudbalski velikani, kao Bajević, Marić, Halilhodžić, Hadžiabdić, Slišković... Tu je i moj veliki prijatelj Nenad Bijedić-Ćeća, s kojim sa igrao u Turskoj. Igra Veleža uvijek je bila prepoznaljiva i Velež je na svim stadionima uvijek bio rado viđen gost. Sjesti na klupu jednog takvog fudbalskog giganta je zaista velika čast“, kaže Varešanović.
Nakon nedavnog razkaza sa Sarajevom, bio je, priznaje, planirao malo duže odsustvo sa fudbalskog terena.
„Kada sam dobio ponudu iz Veleža, nisam se dvoumio ni jednog trenutka. Teško je bilo ostati hladan i ne prihvatiti ponudu, tim prije što su se, poslije obavljenog razgovora, poklopile ambicije ljudi iz kluba i moje. Rekao sam im da mene zanima samo borba za vrh. Ne bojim se posla, zasukaćemo rukave svi zajedno i vjerujem da rezultati neće izostati. Naravno, očekujem i veliku podršku navijača, koji su poznati po fanatičnoj odanosti klubu“, ističe novi Veležov kormilar.
Varešanović će danas poslijepodne krenuti u Fojnicu, a zajedno s njim ide i Esad Selimović, trener specijalista. Da li će mu u radu pomagati Adis Obad i Veselin Đurasović, Varešanović nam nije mogao potvrditi.
„Nakon razgovora s njima, ali i sa čelnicima kluba, odlučiću se za saradnike“, dodaje Varešanović.
Koliko je upoznat od pojedinaca iz Uprave, Velež se dobro pojačao u prelaznom roku, a da li će trebati i još neko pojačanje, novi trener „rođenih“ izjasniće se nakon upoznavanja sa igračima.
„Neću žuriti, a u vidu treba imati i finansijsku situaciju kluba. Možda ću u ekipu vratiti Igora Remetića, ili ću ga uključiti i u stručni štab, jer se radi o izuzetnom čovjeku i sportisti“, rekao je Mirza Varešanović, na kraju razgovora za portal ****.ba
Nakon imenovanja
Varešanović se danas upoznaje sa igračima Veleža
Mirza Vašenović, koji je sinoć postavljen za novog šefa stručnog štaba Veleža, danas će se priključiti fudbalerima, koji se nalaze na bazičnim pripremama u Fojnici.
Zajedno sa Varešanovićem, u Fojnicu ide i Esad Selimović, trener specijalista.
Kako nam je rekao direktor Veleža Sedin Tanović, uprava kluba će narednih dana izvršiti rekonstrukciju stručnog štaba, kako bi se kvalitet rada podigao na viši nivo.
Varešanović se danas upoznaje sa igračima Veleža
Mirza Vašenović, koji je sinoć postavljen za novog šefa stručnog štaba Veleža, danas će se priključiti fudbalerima, koji se nalaze na bazičnim pripremama u Fojnici.
Zajedno sa Varešanovićem, u Fojnicu ide i Esad Selimović, trener specijalista.
Kako nam je rekao direktor Veleža Sedin Tanović, uprava kluba će narednih dana izvršiti rekonstrukciju stručnog štaba, kako bi se kvalitet rada podigao na viši nivo.
Samo da nam Avdica ne dovede
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
sretno rođeni dobili ste sigurno dobrog trenera,koje pitarima ugodio.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Poveo je Selimovica sa sobom nadajte se jos dolasku Prljace,Avdica i Fazlagica
.I ako napravi dobar uspjeh sa Velezom nece to biti njegove zasluge vec zasluge igraca.Velez sada ima jednu jaku ekipu,dovli su odlicna pojacanja u vida Lakicevica,Hasanovica i Cerica.Dobar rezultat nece biti iznenadjenje
.

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
nadam se da ce se ovo na kraju dobro zavrsiti, i da ce varesanovic dobro uraditi posao...
- KB-TM87
- Kontakt:
Imam neki dobar predosjećaj, da će vas Varešanović na kraju sezone odvesti u Evropu 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Titova-Juga
- Kontakt:
A daj kad ste se već toliko nabrusili na tog nekog Avdića, red bi bio da neko kaže nešto više o tom čovjeku ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Ako mislis na Varesanovica recu ti ja.Zove se Mirza Varesanovic,mislim da ima 30 i nesto godina.U svojoj karijeri je vodio samo FKS.Prosle sezone tek 5. mjesto,ove 2..Sa njim ne valja potpisivati duze ugovore jer kad zasjedne na klupu nekog kluba toliko mu se svidi da je ne zeli napustati pa cak i kad su rezultati losi.Clan je La Famillie sarajevske bande koja odavno pokusava da preuzme Sarajevo i da ga unisti.Toliko o njemuTitova-Juga je napisao/la:A daj kad ste se već toliko nabrusili na tog nekog Avdića, red bi bio da neko kaže nešto više o tom čovjeku ?!

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.