Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
A vas je kompleks prema zelji cudo, ali nazalost nikoga nemozete zarazitiFCS-FCS je napisao/la:Ma jok ba sky@ sto bi neko komentariso vaše psihoticne postove...gdje svi lažu ili ništa ne znaju... A samo vi govorite istinu i sve znate. Amarova bolest je čudo... sve vas je zarazio
Zijad BlekicFCS-FCS je napisao/la:Ma jok ba sky@ sto bi neko komentariso vaše psihoticne postove...gdje svi lažu ili ništa ne znaju... A samo vi govorite istinu i sve znate. Amarova bolest je čudo... sve vas je zarazio
Eto sta sam rekao, komleksi su cudoFCS-FCS je napisao/la:Ma jok ba sky@ sto bi neko komentariso vaše psihoticne postove...gdje svi lažu ili ništa ne znaju... A samo vi govorite istinu i sve znate. Amarova bolest je čudo... sve vas je zarazio
tm87gigo je napisao/la:A vas je kompleks prema zelji cudo, ali nazalost nikoga nemozete zarazitiFCS-FCS je napisao/la:Ma jok ba sky@ sto bi neko komentariso vaše psihoticne postove...gdje svi lažu ili ništa ne znaju... A samo vi govorite istinu i sve znate. Amarova bolest je čudo... sve vas je zarazio
Ne lupetajulaznica je napisao/la:Vidi se ko ima kompekse, pogledajte samo koliko ucestujete na nasoj temi spameri.
tuzno... :SGiallorossi je napisao/la:Ne lupetajulaznica je napisao/la:Vidi se ko ima kompekse, pogledajte samo koliko ucestujete na nasoj temi spameri.
Najaktivniji/a u temi:
FK Sarajevo
(41 post(ov)a / 17.23% od postova korisnika/ce) Jao ironije
Sami sebe napadate jel ne kontate ili vec sta ,pa ovo ima samo kod vasVanBasten je napisao/la:Pa momak je pitar, o kakvoj ironiji pričate
VanBasten je napisao/la:Pa momak je pitar, o kakvoj ironiji pričate
Mora da si se rano od sise odvojio što je očigledno uticalo na razvoj tvojih mentalnih kapaciteta. Baby formula ipak nije jednaka majčinom mlijeku. Stoga ti opraštamo tvoj pokušaj humora, jer uzimajući u obzir navedeno ovo je tvoj maskimum.BLU SKY je napisao/la:Sami sebe napadate jel ne kontate ili vec sta ,pa ovo ima samo kod vasVanBasten je napisao/la:Pa momak je pitar, o kakvoj ironiji pričate![]()
Mislim da je u 8 danas tekma...brate prije bi trebo Keno pocet nego Maksa koji nije igro ozb. utakmice pola godine.samosarajvo je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Pa momak je pitar, o kakvoj ironiji pričate![]()
![]()
Nisam pratio pocetak rasprave... Ucini mi se da neki bot prica o kompleksima a ima vise postova na nasoj temi nego svojoj...
Do mene![]()
Nego kad se igra protiv Splita danas ?? Treba izvest najbolje sto imamo
Dino na golu,Beli i Comor na bekovima, Torlak i Dupovac na stoperu
Maksa zadnji vezni,Hadzija i Vucina krila , Pixi iza Obuce i Haskica
samosarajvo je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Pa momak je pitar, o kakvoj ironiji pričate![]()
![]()
Nisam pratio pocetak rasprave... Ucini mi se da neki bot prica o kompleksima a ima vise postova na nasoj temi nego svojoj...
Do mene![]()
Nego kad se igra protiv Splita danas ?? Treba izvest najbolje sto imamo
Maksa zadnji vezni,Hadzija i Vucina krila , Pixi iza Obuce i Haskica
[/quote]ZLi je napisao/la:Treba izvest najbolje sto imamo
Maksa zadnji vezni,Handzc Vucina krila , Pixi iza Obuce i Haskica