Ma misljenje svih nas oko omladinskog pogona je isto ,ja bi radije da smo NAtalinu dali sansu nego kupili ranochiu il da smo Di " Allesandra gurnuli u prvi tim nego da smo kupili Pazzina i tako te stvari ,medutim vidite o cemu se radi jednostavno nece nase mlade igrace da promiviraju i salju ih po koje kakvim Reggiinama Livornima i slicnim klubovima. Izlgeda da nasa uprava odrzaje ovaj nas naziv Internazional i nazalost smatraju da ce im propast ime tima ako budu 2 mlada italijana ,i to ja zalosno evo recimo doveli smo CAstagniosa lik je zabio 14 golova u Feyenordu ,a sta ce kod nas da postane? nista , bit ce samo jedan od mnogih koji su imali potencijal a nazalost nece ga moci ispunit ,al mene jos vise boli sto se s nasim igracima koji od 6-7 godine treniraju i kojim je odmalena Inter u Srcu .Ali ako cemo vec dovodit igrace ,pa barem dovodimo mlade tipa banega i sl i naravno ostavit igrace tipa Mariga ,Santon (kojeg nema u planovima za ovu sezonu ) i davat im prilku da se razvijaju .
A sto se tice novosti transfera ,kruzila je neka prica da je MOtta odbio Arsenal ,pa se javio njegov agent i izajvio da nije odbio Arsenal te da mu je Inter na prvom mjestu medutim ako ,ako bude potrebe da ide da bi mogo da nastani redove topnika
PS:Mister no @ MAriga i Banega nisu slican profil igraca ,Mariga je destruktivac ,zadnivezni ,skook igrac ,balance stamina ,dok je BAnega profil igraca blize golu ,savrsen .pass ,sut ,dribling ,pregeld igre itd...
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!