FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj kako vam vise ne dosadi,samo kukate ko kakve babe.Kako tako mozete mjenjati misljenje.Do jucer ste velicali upravu sad vam ni ona ne valja.Nisu klub samo igraci ima i drugih stvari koje vi ne primjecujete a ljudi crnce da bi mi mogli uzivati i gledati bolje Sarajevo.Je li vas stid,treba vam se BAljak i zalizani vratiti.Sta hocete koji qrac,,kako ste vi doprinjeli da klub stane na noge.SRanjEe preko foruma nece dovesti ni do cega nego samo stvarate bezveze losu euforiju oko kluba.
Podrska Rizvanovic i ostalim
PS:Pozdrav svih normlanim navijacima sto su pisali po ovoj temi,ovo je moj zadnji post na njoj
kukajte i dalje....
PS:Pozdrav svih normlanim navijacima sto su pisali po ovoj temi,ovo je moj zadnji post na njoj
kukajte i dalje....
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
--------------------------Hamzic--------------------------
------Comor------Torlak------Dupovac------Beli-------
--------------------------Keno-----------------------------
------Vucina--------------------------------Hadzija------
--------------------------Pixi------------------------------
------------Obuca---------------------Haskic-------------
Ovako bi to trebalo veceras izgledati... Ako pixi ne bude spreman onda gurnuti Smigalovica u vatru, a i umjesto Kene moze Max igrati...
------Vucina--------------------------------Hadzija------
--------------------------Pixi------------------------------
------------Obuca---------------------Haskic-------------
Ovako bi to trebalo veceras izgledati... Ako pixi ne bude spreman onda gurnuti Smigalovica u vatru, a i umjesto Kene moze Max igrati...
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Joj kako vam vise ne dosadi,samo kukate ko kakve babe.Kako tako mozete mjenjati misljenje.Do jucer ste velicali upravu sad vam ni ona ne valja.Nisu klub samo igraci ima i drugih stvari koje vi ne primjecujete a ljudi crnce da bi mi mogli uzivati i gledati bolje Sarajevo.Je li vas stid,treba vam se BAljak i zalizani vratiti.Sta hocete koji qrac,,kako ste vi doprinjeli da klub stane na noge.SRanjEe preko foruma nece dovesti ni do cega nego samo stvarate bezveze losu euforiju oko kluba.
kukajte i dalje....
U potpunosti se slazem sa ovim za upravu
ode megamon u istoriju,
nek mu je hairli(ja)
nek mu je hairli(ja)
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- KB-TM87
- Kontakt:
ArivederciMegamon je napisao/la:Joj kako vam vise ne dosadi,samo kukate ko kakve babe.Kako tako mozete mjenjati misljenje.Do jucer ste velicali upravu sad vam ni ona ne valja.Nisu klub samo igraci ima i drugih stvari koje vi ne primjecujete a ljudi crnce da bi mi mogli uzivati i gledati bolje Sarajevo.Je li vas stid,treba vam se BAljak i zalizani vratiti.Sta hocete koji qrac,,kako ste vi doprinjeli da klub stane na noge.SRanjEe preko foruma nece dovesti ni do cega nego samo stvarate bezveze losu euforiju oko kluba.
kukajte i dalje....
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
[quote="-SiviSoko-"]--------------------------Hamzic--------------------------
------Suljic--------------------------------H.Handzic/HADZIJA------
--------------------------Vucina------------------------------
------------Obuca---------------------H.Handzic-------------
Prema tome sivi soko lebdis u mislima visoko!!! Ovako igraju za 2-3 sata..Sretno BORDO MOMCI!
Prema tome sivi soko lebdis u mislima visoko!!! Ovako igraju za 2-3 sata..Sretno BORDO MOMCI!
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Evo Kojasevic moze igrati protiv Orebra,to mi je veoma drago
...Zna li neko kada je veceras utakmica.
---Skinhedi oko mene skankuju...
-
samosarajvo
- Kontakt:
Pixi je vec u Medjugorju. Mozda bi bilo dobro njema umjesto Vucine a Vucinu umjesto Suljica..kolko god suljic dobar tehnicar bio on ne moze u prvu zbog svoje gradje. Njemu treba teretane jedno pola godine (sa profesionalcem), samo da malo ojaca i bice dobar.ZLi je napisao/la:-SiviSoko- je napisao/la:--------------------------Hamzic--------------------------
Ovo za Pixija je pravo dobro
U 20h.tarpi do bagro 2 je napisao/la:Evo Kojasevic moze igrati protiv Orebra,to mi je veoma drago...Zna li neko kada je veceras utakmica.
ODlične vijesti.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
ima li gdje da se moze pratiti tekma!VanBasten je napisao/la:U 20h.tarpi do bagro 2 je napisao/la:Evo Kojasevic moze igrati protiv Orebra,to mi je veoma drago...Zna li neko kada je veceras utakmica.
ODlične vijesti.
Bice tekstualni prenos na sport centru
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Evo i vi dovodite Adilovića iz Travnika.Nije loš golman.Eto opet neki rivalitet dva brata u najvećim rivalima.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Odakle ti ta informacija?babilonTM je napisao/la:Evo i vi dovodite Adilovića iz Travnika.Nije loš golman.Eto opet neki rivalitet dva brata u najvećim rivalima.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
nemoj te se odmah ljutiti al samo da vam kažem šta je izjavio sir amar osim :
"u fk sarajevo igraju igraci ili koji su igrali u Želji ili koji nisu prošli na probi u Želji ili koji bi željeli da igraju u Želji"
"u fk sarajevo igraju igraci ili koji su igrali u Želji ili koji nisu prošli na probi u Želji ili koji bi željeli da igraju u Želji"
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
To je rekao za Olimpic.The Maniacs '87 je napisao/la:nemoj te se odmah ljutiti al samo da vam kažem šta je izjavio sir amar osim :
-
samosarajvo
- Kontakt:
ahahhah ahahha hahahahah imali smo bolju ekipu od vas prosle sezone to je sigurno, samo nas je Mirza i previranja u i oko kluba udaljila od titule ili kupa... Ove sezone smo slabiji za extra beka i krilo ali nadoknadivo je..The Maniacs '87 je napisao/la:nemoj te se odmah ljutiti al samo da vam kažem šta je izjavio sir amar osim :
Sta se tripujes,nisu nista...kakava bracababilonTM je napisao/la:Evo i vi dovodite Adilovića iz Travnika.Nije loš golman.Eto opet neki rivalitet dva brata u najvećim rivalima.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Objavljena na stranici avaza i to u tekstu stoji da je gotova stvar da je već sutra na pripremama.BegAx je napisao/la:Odakle ti ta informacija?babilonTM je napisao/la:Evo i vi dovodite Adilovića iz Travnika.Nije loš golman.Eto opet neki rivalitet dva brata u najvećim rivalima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.