NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
ZEMO,
aj malo prilezi da te prodje
i zatvori prozor da ne poletiš
aj malo prilezi da te prodje
i zatvori prozor da ne poletiš
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Popis televizija koje danas prenose Olimija-Široki:TV1, RTM, HTV Oscar C, TV Tuzla, Kanal 3,felix123 je napisao/la:Posto ja tih programa nemam ,ocel iko postavit steam ???
TV 101, TV HIT, TV ALFA i OSM PALE.
- KB-TM87
- Kontakt:
Ako ne prođete do trećeg pretkola, bolje vam je da se ne takmičite više u Evropi.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Ako prođemo Bohemians u 3. pretkolu smo nositelji jer preuzimamo njihov koeficient.KB-TM87 je napisao/la:Ako ne prođete do trećeg pretkola, bolje vam je da se ne takmičite više u Evropi.
I ja kazem,sreća vi nas obradujete s dobrim rezultatima svake godine,samo naprijed!!!KB-TM87 je napisao/la:Ako ne prođete do trećeg pretkola, bolje vam je da se ne takmičite više u Evropi.
-
felix123
- Kontakt:
@gavran ti je dobro reko idi prilezi zivota ti-BOSANAC- je napisao/la:Kakve to Siroki pruza rezultate bolje od Zelje.Bolji plasman je ostvario Zeljo ove godine.I sram vas bilo nacionalisti jedni, cim se navija protiv Sirokog odma si klinac,provokator,nacionalista... A za vas je bolje da ne pricamo o tome ko su ustvari nacionalisti!!!Jest istina da je Zeljo bolje rezultate pruzao u proslosti ali Siroki se nikada nije mogao mjeriti s njim ni u bilo kojem segmentu.I neka mi neko kaze bilo sta sto sam napisao a da provocira Hrvate, navijace Sirokog itd...
PS : Nisam ja nikada blatio rezultate Sirokog,naprotiv,pohvalio sam na ovom forumu njihovu gostujucu pobjedu protiv Sturma (ili je bio remi)
Paćeniče,sto je najgore niko nije ni usporedivo Želju i Široki ,paranoja je prvi znak šizofrenije (besplatni savjet pravac lijecnik
P.S :Ni pobjeda ni remi nego poraz od 2:1 tako da nemoj kenjat nego legi majo
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Sretno vam, u koliko sati je utakmica?
Hah, niste, nažalost. Preuzimate koeficijent, ali on je i dalje premali (3.741) da biste bili nosioci u 3. pretkolu.Škripar 2 je napisao/la:Ako prođemo Bohemians u 3. pretkolu smo nositelji jer preuzimamo njihov koeficient.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
ŠB.TRN je napisao/la:I ja kazem,sreća vi nas obradujete s dobrim rezultatima svake godine,samo naprijed!!!KB-TM87 je napisao/la:Ako ne prođete do trećeg pretkola, bolje vam je da se ne takmičite više u Evropi.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije isto ici na Bohemias i na Hapoel...to je poenta. Imali ste sreće u žrijebu, i Bohemias biste trebali (morali) proci.
P.S. Trebaš biti zahvalan Želji, jer da nismo Kup uzeli vi ne biste Evrope vidjeli.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Sretno veceras,trebace vam mnogo srece veceras da bi prosli,jer sa onakvom postavkom i igrom,suvog znanja za prolaz nazalost nemate.Necu biti u prilici da pogledam utakmicu,mozda jedino ako je neki kafic ne pusti pa malo da bacim pogled,ali drzim vam fige za prolaz i ugovaranje megdana sa Ircima.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
....sta su ovo neki novi momenti...pukla ljubav izmedju timica i skripara
pa do prije mjesec dana ste vezali zastave 
Nema vise :P
puno srece sirokiflash je napisao/la:....sta su ovo neki novi momenti...pukla ljubav izmedju timica i skripara![]()
![]()
pa do prije mjesec dana ste vezali zastave
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Puno sreće i da izgubite sto manje Hrvatskih zastava na predstavljanju BH Klubova to ljepse za gledati 
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Moglo bi biti zanimljivo vece u Ljubljani kako na terenu tako i na tribinama imam neke dojave da Janezi spremaju neki napad ali uglavnom sretno i da prodjete veceras 
Aj srećno 
...samo koga ce napasti...muriju mozda???Lepinja je napisao/la:Moglo bi biti zanimljivo vece u Ljubljani kako na terenu tako i na tribinama imam neke dojave da Janezi spremaju neki napad ali uglavnom sretno i da prodjete veceras
Nema vise :P
Koga ce napasti ne znam,al skripari su otisli.Ide i ljudi iz Kiseljaka kako sam cuo,i ostalih gradova,kao i Zagreba,a cuo sam se s ljudima koji zive u Beču da ce ih dosta doći.Tako da podrska nece izostati.Janeza je na Pecari bilo točno 42,35 ih navijalo a 7 gledalo samo.
Nemojste nas sa željinovcima svađati,treba imati dobre veze sa najvećim klubom u glavnom gradu nase voljene !!!
A zastave Hrvatskog naroda ce biti u Ljubljani,zbog posla nisam mogao ici,a da sam isao ponio bih i zastavu.Sretno nasim momcima,i nadam se da ce prevariti nekako onog mamlaza Ćutuka i pobjediti ove Janeze koje je i invalid Ištuk izbacio!!!

Nemojste nas sa željinovcima svađati,treba imati dobre veze sa najvećim klubom u glavnom gradu nase voljene !!!
A zastave Hrvatskog naroda ce biti u Ljubljani,zbog posla nisam mogao ici,a da sam isao ponio bih i zastavu.Sretno nasim momcima,i nadam se da ce prevariti nekako onog mamlaza Ćutuka i pobjediti ove Janeze koje je i invalid Ištuk izbacio!!!
SRETNO ! udaraj samo udaraj čak i ako nevidiš
AHAHAHAHAHHA jadnika majko moja mila
Cuj iz Zagreba AHAHAHAHHAHAHA
OLIMPIJA
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 14 gostiju.