FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- alan ford 26
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neg igramo li kakvu tekmu danas?
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Pisao sam u toku dana izgleda da igramo sa Slaskom, tako stoji na ovim stranicam gdje se prate rezultati. Niko nista o tome ne pise, vazno je da se pisu gluposti tipa, to lafo ovaj ili onaj pojacanje i razne ostale prepirke.ragazzidelsud1987 je napisao/la:U koliko igramo protiv Istanbula ?
Imas odjava gore, ako ti se ne svidja sta se pise...Ikos je napisao/la:Pisao sam u toku dana izgleda da igramo sa Slaskom, tako stoji na ovim stranicam gdje se prate rezultati. Niko nista o tome ne pise, vazno je da se pisu gluposti tipa, to lafo ovaj ili onaj pojacanje i razne ostale prepirke.ragazzidelsud1987 je napisao/la:U koliko igramo protiv Istanbula ?
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
[youtube][/youtube]
leo leo leola zeljo je zivot moj
juzna tribina pjeva
samo zabij jedan go
leo leo la hajmo na noge svi
nasa se pjesma ori
manijaci zeljini
**** horde i **** sarajevo
kad tebe volim zeljo ljubavi jedina
daj zaigraj zaplesi na terenu
i zabij tom kretenu da bude ludnica
leo leo leola zeljo je zivot moj
juzna tribina pjeva
samo zabij jedan go
leo leo la hajmo na noge svi
nasa se pjesma ori
manijaci zeljini
**** horde i **** sarajevo
kad tebe volim zeljo ljubavi jedina
G R B A V I C A 2
Ovo će biti pravi test ,Slask je dobio Dinama 3:1a nisu igrali sa najačom postavom. Hoće li smajke igrati 
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
E ti bi sad ozbiljno, e ne može ozbiljno.gavran je napisao/la:Hajmo nešto ozbiljno,
kada bi se mogli nadati da možemo kupiti nove dresove
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
U Slasku igra jedan nas bivsi igrac.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- alan ford 26
- Kontakt:
u 18:00 h tekma protiv Slask-a
ovo na Malti u drugom parku 
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Amir Spahic,igrao prije 3-4 godine kod nas pa otisao u poljskutanzla je napisao/la:U Slasku igra jedan nas bivsi igrac.
drzava zeljo.............the maniacs 1987 ch:willa
ma dobre su njima jarane sve pjesme, samo sto raji na jugu dosadi pjesam odma ,pjevaju je 2 min i oce drugu i pitaju se sto se ponavljaju pjesme ??!!!
- AzuR SlasH
- Kontakt:
imal' gdje live streamalan ford 26 je napisao/la:u 18:00 h tekma protiv Slask-a
How yes noAzuR SlasH je napisao/la:imal' gdje live streamalan ford 26 je napisao/la:u 18:00 h tekma protiv Slask-a![]()
G R B A V I C A 2
Imas odjava gore, ako ti se ne svidja sta se pise...[/quoEdin TM87 je napisao/la:Ikos je napisao/la:Pisao sam u toku dana izgleda da igramo sa Slaskom, tako stoji na ovim stranicam gdje se prate rezultati. Niko nista o tome ne pise, vazno je da se pisu gluposti tipa, to lafo ovaj ili onaj pojacanje i razne ostale prepirke.ragazzidelsud1987 je napisao/la:U koliko igramo protiv Istanbula ?
Imas i pravo bolje i odjeva nego rasprava sa nekim mamlazom ko ti.
Fudbaleri Željezničara u ovim trenucima počeli su četvrti prijateljski susret u drugoj fazi priprema. Nakon remija sa Mariborom (3:3), Zadrom (2:2) i Jablonecom (2:2), te poraza od Sturma, izabranici Amara Osima danas će odmjeriti snage sa turskim prvoligašem, Istanbul BB, ekipom čiji dres nosi naš reprezentativni golman Kenan Hasagić.
pa jeli igramo sa Slaskom ili sa Istanbulom BB ?
pa jeli igramo sa Slaskom ili sa Istanbulom BB ?
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Slava Ukraïni!
Jos si online?Ikos je napisao/la: Imas i pravo bolje i odjeva nego rasprava sa nekim mamlazom ko ti.
Roger Federer the greatest of all time!
- alan ford 26
- Kontakt:
AzuR SlasH je napisao/la:imal' gdje live streamalan ford 26 je napisao/la:u 18:00 h tekma protiv Slask-a![]()
evo ti stream http://www.livescorehunter.com/Livescor ... osnia.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- AzuR SlasH
- Kontakt:
hvala bratealan ford 26 je napisao/la:AzuR SlasH je napisao/la:imal' gdje live streamalan ford 26 je napisao/la:u 18:00 h tekma protiv Slask-a![]()
evo ti stream http://www.livescorehunter.com/Livescor ... osnia.html" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
nisam neki strucnjak nit onaj koji voli puno srat :/ al eto dacu primjedbu,jesam balav imam 17 godina pa eto da me ne sasjecete odma 
Želji treba dobar golman,što jest jest,ovaj Karić mi jest komšija živimo pet kuca jedan od drugog
al brate vadi zicere,a prima glupe golove :/ U španskoj segundi može nać golmana za 200-300k
jel teško izdvojit toliko :/
i štoper treba najviše
neko reče Muslimović,bilo bi idealno zbog mlađih igrača,donio bi borbenost i pomogo bi mladim igračima,motiviso bi ih (samo ako nije patka vezano za njega)
inače za stadion
samo nek se povede radna akcija jarane da svi damo po 5 maraka što nije puno i da radimo možemo popravit svašta 
eo ja prvi odma dajem petaka i prvi cu radit
ne mislim sad na neke teske građevinske poduhvate nego samo obnavljanje,znaci istok fino popravit na jugu pocupat travu zacepit one rupe,ogradu prefarbat
jel to teško j.e.bo ga kralj
eto ako sam koga uvrijedio izvinjavam se
LJOŽE DO BAGRO!
Želji treba dobar golman,što jest jest,ovaj Karić mi jest komšija živimo pet kuca jedan od drugog
i štoper treba najviše
inače za stadion
eo ja prvi odma dajem petaka i prvi cu radit
eto ako sam koga uvrijedio izvinjavam se
LJOŽE DO BAGRO!
- alan ford 26
- Kontakt:
Nadam se da cemo i ovdje odraditi posao,sto se tice rezultata remi ne bi bio los, ovaj slask izgleda nezgodan, makar po ovim prijateljskim, 4 pobjede i 1 poraz.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.