Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook ;)
RAŠID PART 3

-
bavarian_bk
- Kontakt:
Daj ba ovo je zajebancija . Cuj : "pilku" , pa jbt ovo nije da pogrijesi slovo do slova vec "P" i "M" . Namjerno 99,9%
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako mi idu na zivac one notifikacije zahtjevi za glupe igre, yebo li ih zinga sto izmisli ono, svako malo eto ih
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jesil pokusao blokiratiQUARESMA 18<<< je napisao/la:kako mi idu na zivac one notifikacije zahtjevi za glupe igre, yebo li ih zinga sto izmisli ono, svako malo eto ih
Za zivot cijeli!
- Titova-Juga
- Kontakt:
bavarian_bk je napisao/la:Daj ba ovo je zajebancija . Cuj : "pilku" , pa jbt ovo nije da pogrijesi slovo do slova vec "P" i "M" . Namjerno 99,9%
Normala da je za'ebancija, zar je stvarno ovdje neko i pomislio da je ozbilja ?
Nemojte me strašit' ljudi...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Meni ne moze yebeni chat? Vama? 
- bosanac035
- Kontakt:
Jedva care, mene zajeb. 10ak dana pa je proradilo, ali sad valjda uvode videochat zato i kočiasylum je napisao/la:Meni ne moze yebeni chat? Vama?
I Love this game !!!
Cuj, i to uvodebosanac035 je napisao/la:Jedva care, mene zajeb. 10ak dana pa je proradilo, ali sad valjda uvode videochat zato i kočiasylum je napisao/la:Meni ne moze yebeni chat? Vama?
E svasta,
Nek nam omoguce da se ljubimo online!
- L' Imperator
- Kontakt:
http://www.dzungla.org/zanimljivosti/ja ... -poljubac/#asylum je napisao/la: Cuj, i to uvode
E svasta,![]()
![]()
#samoRudar #zauvijek
E sada je vrijeme da se sve ovo ukine! Ovo je prevrsilo svaku mjeru.L' Imperator je napisao/la:http://www.dzungla.org/zanimljivosti/ja ... -poljubac/#asylum je napisao/la: Cuj, i to uvode
E svasta,![]()
![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sta uradi ova tehnologija, ma ode sve u k ...
Your account is currently unavailable due to a site issue. We expect this to be resolved shortly. Please try again in a few minutes. koji mu je sad kur*c

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
-
jasko_juve
- Kontakt:
- -Barcelona-
- Kontakt:
jucer sam napravio novi profil na fb(stari sam stavio da se brise),al ne mogu nikoga dodati za prijatelje samo mi ovo dodje:
Ovaj zahtijev ne može biti poslan
Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.
je li jos neko imao slican problem

Do you know this user personally? To prevent misuse of Facebook, this request can't be sent. To learn more, please visit the Help Center. If you believe you're seeing this message in error, you can report the problem.
je li jos neko imao slican problem
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- Barca u srcu
- Kontakt:
Jesam ja. Mislim da nećeš moći prvih nekoliko dana dodati puno prijatelja, možda nekih 20 dnevno, mislim da im pošalješ zahtjeve. I meni je tako bilo 2-3 dana, a poslije samo mogao slati.-Barcelona- je napisao/la:jucer sam napravio novi profil na fb(stari sam stavio da se brise),al ne mogu nikoga dodati za prijatelje samo mi ovo dodje:
je li jos neko imao slican problem![]()
sacekaj dva tri dana i moci ces dodavati-Barcelona- je napisao/la:jucer sam napravio novi profil na fb(stari sam stavio da se brise),al ne mogu nikoga dodati za prijatelje samo mi ovo dodje:
je li jos neko imao slican problem![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
@barcelona ja mislim da ni jedan ni drugi nisu pogodili sta je (barca u srcu, hordas)....sad, par dana neces moc slat zahtjeve jer te je neka osoba prijavila i blokirala, neka kojoj si poslao zahtjev....meni je se to, ja mislim, 2 puta desilo....
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Na facebook nisam usao od Decembra. Niti planiram.
Ako ima ko raspolozen dami na pp kaze kako hakovat facebook profil?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
- sarajlija89
- Kontakt:
Ja FB ne koristim godinu i po' vec.
Hackovali ga i nisam mogao vratit profil. Druga stvar, cuvam dusevni mir i zato nisam pravio novi profil
.Stvarno me ne interesuje ko sta radi, s kim je i sl...ne mogu sam sa sobom, jos mi to treba.
Imam MSN i sve potrebne ljude.
Jos nesto, u medjuvremenu sam morao napraviti profil (10-tak prijatelja, jer mi je poslovno trebao) i izmedju ostalog imao tu i curu medju prijateljima.
I ona je meni rekla da mi moze "uzeti" profil
jer zna foru neku da ga hackuje i jos nesto...ima neki fazon da mi poruke cita jbt...znaci, od rijeci do rijeci mi je rekla sta sam imo u inboxu
Tako da, definitivno mi to ne treba u zivotu...strasno.
Hackovali ga i nisam mogao vratit profil. Druga stvar, cuvam dusevni mir i zato nisam pravio novi profil
Imam MSN i sve potrebne ljude.
Jos nesto, u medjuvremenu sam morao napraviti profil (10-tak prijatelja, jer mi je poslovno trebao) i izmedju ostalog imao tu i curu medju prijateljima.
I ona je meni rekla da mi moze "uzeti" profil
Tako da, definitivno mi to ne treba u zivotu...strasno.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★