ajde sad izadji i opet udji da bude 2 : 0barbarez je napisao/la:samo sto udjoh u kucu i upalim net,kad ono 1-0
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
mater im izjednacise ;(
hahaahahhaAzuR SlasH je napisao/la:ajde sad izadji i opet udji da bude 2 : 0barbarez je napisao/la:samo sto udjoh u kucu i upalim net,kad ono 1-0
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
hahahahahahahabarbarez je napisao/la:hahaahahhaAzuR SlasH je napisao/la:ajde sad izadji i opet udji da bude 2 : 0barbarez je napisao/la:samo sto udjoh u kucu i upalim net,kad ono 1-0
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Evo i jufkama dolazi Adilović iz Travnika.Nije loš golman.Dva burazera u ljutim rivalima.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 07 jul 2011, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
1:1 - Igrao se 43. minut, kada je slovenski sudija dosudio jedanaesterac za Istanbul BB, nakon što je udarac Ibrahima rukama izblokirao Patrick Gerhardt Nyema. Sudija je pokazao na bijelu tačku, a Ibrahim je bio siguran realizator najstrožije kazne.
Nyema pa sta radis
GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL! Željo ponovo vodi, a ponovo je strijelac Adilović!
Nyema pa sta radis
GOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL! Željo ponovo vodi, a ponovo je strijelac Adilović!
Zadnja izmjena: Plivadon, dana/u 07 jul 2011, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Pa brani covjek,haha ma dobit cemo mi ovo.Plivadon je napisao/la:1:1 - Igrao se 43. minut, kada je slovenski sudija dosudio jedanaesterac za Istanbul BB, nakon što je udarac Ibrahima rukama izblokirao Patrick Gerhardt Nyema. Sudija je pokazao na bijelu tačku, a Ibrahim je bio siguran realizator najstrožije kazne.
Nyema pa sta radis
VOLIM TE ZELJO
Adilović gooooooooooooooooooooooool
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Zaista prejako pojacanjeColo Colo je napisao/la:Adilović gooooooooooooooooooooooool
- alan ford 26
- Kontakt:
Mora da je ovaj kolega izasao pa ponovo usao

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
2:1 - U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Željo je ponovo došao u vodstvo. Stanić je presjekao jednu akciju Istanbula, odigrao je za Zebu, koji izbacuje Višću. Brzonogi veznjak Želje prošao je po lijevoj strani, odlično asistirao Adilovića, a napadač Plavih po drugi put trese mrežu Istanbula.
jao jao jao
jbt ja golijade xD
aBd da bude vako protiv šerifa 2 gola
msm bez ovog njihovog 
@alan hahahahahahahahaahahah
hajmo svi uc i izac
mozda bude 5-1 
jao jao jao
@alan hahahahahahahahaahahah
Zadnja izmjena: Plivadon, dana/u 07 jul 2011, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.
Evo oplako samalan ford 26 je napisao/la:Mora da je ovaj kolega izasao pa ponovo usao![]()
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
2:1 - U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Željo je ponovo došao u vodstvo. Stanić je presjekao jednu akciju Istanbula, odigrao je za Zebu, koji izbacuje Višću. Brzonogi veznjak Želje prošao je po lijevoj strani, odlično asistirao Adilovića, a napadač Plavih po drugi put trese mrežu Istanbula
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAalan ford 26 je napisao/la:Mora da je ovaj kolega izasao pa ponovo usao![]()
Adilovic na pripremama zabi vise golova nego lazar za ove dvije godine,bogami bice nesto od njega 
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Bas pumpaju samopouzdanje ove nase igre u pripremnim utakmicama. Tj. rezultati, igre bas i nisam vidio. 
Drago mi je zbog Adilovica da ga je krenulo, vec je zabio skoro ko Lazar ukupno.
Drago mi je zbog Adilovica da ga je krenulo, vec je zabio skoro ko Lazar ukupno.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
BLU SKY je napisao/la:Adilovic na pripremama zabi vise golova nego lazar za ove dvije godine,bogami bice nesto od njega
HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE !!!
Da sam Sheriff ja ne bi im'o sna ne bi spav'o ja zbog tog Želje
- alan ford 26
- Kontakt:
Ovo bas lijepo izgleda, samo da nastavimo ovako, bas pumpamo samopouzdanje sto neko rece.
Nadjoh neke clanke o Zelji iz 2008. dok je Simo bio trener, uh gluho bilo, ne ponovilo se. Kad uporedis ovo sada i ono vrijeme, a nije tako davno bilo, bas mi nesto toplo oko srca
Nadjoh neke clanke o Zelji iz 2008. dok je Simo bio trener, uh gluho bilo, ne ponovilo se. Kad uporedis ovo sada i ono vrijeme, a nije tako davno bilo, bas mi nesto toplo oko srca
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
http://www.livexscores.com/livescore/football" onclick="window.open(this.href);return false;
eee pogledajte na ovoj stranici pise da je Zeljo izgubio 7-0 od Slaska
eee pogledajte na ovoj stranici pise da je Zeljo izgubio 7-0 od Slaska
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87, miki651, SamLake i 43 gosta.