FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

The Maniacs '87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la The Maniacs '87 » 07 jul 2011, 19:37

nemoj te se odmah ljutiti al samo da vam kažem šta je izjavio sir amar osim :
"u fk sarajevo igraju igraci ili koji su igrali u Želji ili koji nisu prošli na probi u Želji ili koji bi željeli da igraju u Želji"
Željo do groba Života mi moga !

F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 07 jul 2011, 19:38

The Maniacs '87 je napisao/la:nemoj te se odmah ljutiti al samo da vam kažem šta je izjavio sir amar osim :
"u fk sarajevo igraju igraci ili koji su igrali u Želji ili koji nisu prošli na probi u Želji ili koji bi željeli da igraju u Želji"
To je rekao za Olimpic.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 jul 2011, 19:41

The Maniacs '87 je napisao/la:nemoj te se odmah ljutiti al samo da vam kažem šta je izjavio sir amar osim :
ahahhah ahahha hahahahah imali smo bolju ekipu od vas prosle sezone to je sigurno, samo nas je Mirza i previranja u i oko kluba udaljila od titule ili kupa... Ove sezone smo slabiji za extra beka i krilo ali nadoknadivo je.. :)

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 07 jul 2011, 19:43

babilonTM je napisao/la:Evo i vi dovodite Adilovića iz Travnika.Nije loš golman.Eto opet neki rivalitet dva brata u najvećim rivalima.
Sta se tripujes,nisu nista...kakava braca :roll:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 07 jul 2011, 19:44

BegAx je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Evo i vi dovodite Adilovića iz Travnika.Nije loš golman.Eto opet neki rivalitet dva brata u najvećim rivalima.
Odakle ti ta informacija?
Objavljena na stranici avaza i to u tekstu stoji da je gotova stvar da je već sutra na pripremama.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 07 jul 2011, 19:44

Gazi je napisao/la:
Sta se tripujes,nisu nista...kakava braca :roll:
Eldin i Adi jesu braca!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 07 jul 2011, 19:46

BRAĆA 100%

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 07 jul 2011, 19:47

JAO,KAKVA ŠUPLJA DANIMA....zna li neko napisati ista konkretno,osim Megamona :lol: pa ga naruzise i onda vozdrica,ccccccc...KAKVI LEVATI....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 07 jul 2011, 19:48

samosarajvo je napisao/la:
ahahhah ahahha hahahahah imali smo bolju ekipu od vas prosle sezone to je sigurno, samo nas je Mirza i previranja u i oko kluba udaljila od titule ili kupa... Ove sezone smo slabiji za extra beka i krilo ali nadoknadivo je.. :)
Bez ljutnje komse, ali bogami ste ove godine tanki skroz sto nemora nista da znaci ali igracki ste slabiji u odnosu na proslu sezonu ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jul 2011, 19:49

Jesu braca, a i buraz mu je vec bio skretnicar :lol:

Ma jbo to, kakav on. U nasoj ligi jedino sto vrijedi je trojac golmana: Mujkic, Avdukic i Hadzidjulbic..ne racunajuci Sehu, koji je klasa za sebe bio. Bandovic nije los, ali je nekako nesiguran na istrcavanjima...

Bolje onda Dinu ostavit kao keca, ako cemo nekog lijevog golmana dovodit.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jul 2011, 19:50

Aha drago nam je, samo me zanima koji su to igraci koji su bas toliko bili kod vas na probama pa dosli nama :?:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2011, 19:53

Nije los Adi,ono nesto sto sam ja pratio,dosta je pokretan golman kolko sam vidio,znaci nije klasicni i dosadni tip golmana :mrgreen: nego je bas dalabu,a nije da nezna braniti,svakako bolji nego Dujkovic u svakom slucaju

Nego citam i kazu ugovor se kao sutra potpisuje,jel se moze ocekviati i onda ostali potpisi ugovora ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 07 jul 2011, 20:00

miky_hz je napisao/la:Nije los Adi,ono nesto sto sam ja pratio,dosta je pokretan golman kolko sam vidio,znaci nije klasicni i dosadni tip golmana :mrgreen: nego je bas dalabu,a nije da nezna braniti,svakako bolji nego Dujkovic u svakom slucaju

Nego citam i kazu ugovor se kao sutra potpisuje,jel se moze ocekviati i onda ostali potpisi ugovora ?
Da ti kazem nesto iskreno,ne bitno sto bi trebao doci kod vas,prije odredjenog vremena sam napisao,da je to najlosiji golman koji je poslije rata branio u Zelji.Mogu ljudi sad pricati nije los i slicno,vjeruj mi ono malo sto je branio kod nas je bilo katastrofalno.Sjecam se i danas njegovog cirkkusa u Citluku.Prvo je primio gol sa pola terena,tako sto ga je lopta preskocila,a onda vrhunac svega,kada je sam sebi zabio gol.To nije ,ono klasicni autogol,nesretno ili nesto,nego je to bilo nesto specijalno.Tako da mislim iskreno da vam to nije neko rijesenje.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Fakat
Kontakt:

Post Postao/la Fakat » 07 jul 2011, 20:01

[quote="-SiviSoko-"]--------------------------Hamzic--------------------------
------Comor------Torlak------Dupovac------Beli-------
--------------------------Keno-----------------------------
------Vucina--------------------------------Hadzija------
--------------------------Pixi------------------------------
------------Obuca---------------------Haskic-------------

Ovako bi to trebalo veceras izgledati... Ako pixi ne bude spreman onda gurnuti Smigalovica u vatru, a i umjesto Kene moze Max igrati...[/quote

Prevario si se: Sarajevo će nastupiti u sastavu: Hamzić, Čomor, Belošević, Torlak, Dupovac, Šmigalović, Maksumić, Bajraktarević, H. Handžić, Kojašević i Obuća. izvor>: sport centar 8-)

tarikhordas
Kontakt:

Post Postao/la tarikhordas » 07 jul 2011, 20:03

Evo jedan clanak sto sam naso na netu nije puno stara tj od ove je sezone kad su igrali Travnik i Celik i neserite Adi i Eldin su braca evo i ovde pise:

Kod: Označi sve

Sedam utakmica i pet golova učinak je u drugom dijelu sezone napadača i kapitena Čelika, Eldina Adilovića. Protiv Zvijezde u prošlom kolu pogodak glavom u same rašlje samo su potvrda sjajne forme. Priliku da tako nastavi i ponovo zatrese mrežu 25-godišnji napadač će imati u subotu protiv ekipe Travnika na Piroti. Ovaj put, mrežu svoga brata Adija.

„Protiv Zvijezde smo odigrali možda i najbolju utakmicu ove sezone. Naredno kolo nam donosi komšijski derbi u Travniku, kod ekipe koja igra odlično na svom terenu. Osjećam se malo čudno, jer ću ponovo igrati protiv svoga brata Adija. Prije pet godina sam u dresu Čelika igrao protiv njega, dok je on branio za Slobodu iz Tuzle, ali to je bilo samo nekih 20-tak minuta, budući da sam ušao s klupe. Nisam mu tada zabio gol, ali u subotu hoću. Mislim da će najteže biti našem ocu Šekiju koji će to sve pratiti sa tribina“, rekao je mlađi od braće Adilović za SC reviju.

S druge strane ekipa Travnika nije uspjela na gostovanju u Mostaru da ostane neporažena. Velež je bio bolji za jedan gol. Najviše posla na toj je utakmici imao golman Travnika Adi Adilović (28), koji je sa nekoliko sjajnih odbrana pokazao da se nalazi u vrhunskoj formi. U narednom kolu najveća će mu prijetnja biti njegov mlađi brat Eldin.

„Protiv Veleža smo možda i mogli do boda, ali… Sada su sve misli usmjerene na subotu i derbi sa Čelikom. Utakmica sa Čelikom u meni budi velike emocije, jer je to moj klub, klub za koji navijam i u kojem sa počeo karijeru. A, tu je i moj brat Eldin. No, profesionalac sam i svom bratu poručujem da priliku za postizanje golova potraži na nekom drugom stadionu, a Čeliku da ovaj put negdje drugo potraže bodove“, istakao je Adi Adilović.

Željo vs. Čelik

[b]„Željo i Čelik su moji klubovi, a moje mišljenje je da Čelik ima za nijansu više šansi da osvoji trofej, jer 15 godina nisu ništa osvojili i to je dovoljan motiv za sve igrače i navijače da zajedničkim snagama donesu trofej u Zenicu. Vjerujem da će utakmice na Grbavici i Bilinom polju biti pravi nogometni praznici i dobra poruka za nogometnu Evropu“, kaže Adi koji je jedno vrijeme stajao i na golu Plavih sa Grbavice.
Ima jedan trofej Kupa
[/b]
„Dobrim rezultatom na Piroti želimo u što boljoj atmosferi dočekati prvu utakmicu finala Kupa BiH protiv Željezničara na Grbavici. Mislim da su nam šanse podjednake, a prva utakmica bi mogla dati određene odgovore ko je bliži trofeju. Nadam se da ću i u dresu kluba u kojem sam ponikao osvojiti trofej Kupa BiH, budući da sam već osvojio Kup Slovenije sa Interblockom i to zajedno sa svojim bratom“, kaže Eldin.

Eto procitajte ovo boldirano i pogledajte koga mi dovodimo ccc
Zadnja izmjena: tarikhordas, dana/u 07 jul 2011, 20:05, ukupno mijenjano 1 put.
I svako jutro kad se probudim, uv'jek na tebe prvo pomislim...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2011, 20:04

A nemisle se ovi nasi uigravati za Orebro,mi vazda na prijateljskim igramo sa losijim sastavima garant kontaju spijunirajiu ih :mrgreen: ,i nikad da se potrefi da se izvede 11 najboljih,evo ti sad Cuka i Maksumic igraju zadnje vezne,Smigalovic i Hare vjerovatno krila,Kojasevic ko iza napadaca,Obuca gore sam...ili je Kojasevic krilo ,a Hare ili Smigalovic pored Emira u vrhu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jul 2011, 20:05

@barbarez

Napredovo je on od tada, ali nije top golman. Sve je to prosjecno, jedino ova tri koja sam naveo su nesto bolji od toga...

Komotno onda Dinu ostavit.Dino nazalost nema visinu za golmana i tanak je na istrcavanjima(prekidima) zbog toga, inace vrlo solidan golman.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 07 jul 2011, 20:07

Naravno da su braca, i momak je dobar golman ;)
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 07 jul 2011, 20:10

Ebo vas vise Dino, da ga ostave ne golu rekli bi sto drugog nismo doveli, kad ga dovedemo vi ga odmah proglasite "rupom" i to je nas mentalitet. Shvatite da mi necemo dovoditi igrace i ako uprava misli da je on taj golman uredu je da pogledamo na utakmicama kako momak brani a ne neke predrasude pucati, ima ko odgovarati za njegove lose odbrane ako ih bude!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 jul 2011, 20:14

Normalno :P

Ja nikad i nisam Dinu kritikovao toliko.Nazalost, bilo je gresaka, ali tesko je boljeg i naci u nasoj ligi :roll: Ne mislim da je Adilovic bolje rjesenje...

I da, ja sam jedan od rijetkih koji nikada u zivotu nije kritikovao Aleta dok je branio. :lol: Jbg, znao je kiksat, ali generalno, uvijek na nivou bio i cesto nas vadio.

Sad mnogi zale za njim...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Lecler i 11 gostiju.