Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 07 jul 2011, 17:20

Devil je napisao/la:
hordas_Bec je napisao/la:ne znam da li postoji vec, ali trebalo bi otvoriti temu pod nazivom FK NOVI PAZAR .. zasluzila su to nasa braca :-D
A ti si veoma upoznat sa tim klubom. :? :roll:
Nije on ,ali zato jesi tiiiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: moj Štefane ti pratiš fudbal u Srbiji :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 17:31

Jel ono tamo silni i presilni tigar zvani Arkan dobio po guzici? Jele, da jeste :lol:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 07 jul 2011, 17:55

Jbte zivot u 4 posta ste dosli od FK Novog Pazara do Arkana. :? Nije to lako! ;)

Ako ima neko da je upucen u desavanja u Novom Pazaru, ima rodbine tamo i tako to, neka se slobodno javi necemo ga zajebavati. :lol: :lol: Salim se naravno! Fkt ako ima neko da je voljan pisati novosti onda neka se i otvori tema, ako nema onda nista. Imam ja jarana upucen je u sve sto se desava u klubu, dobro vecinu stvari jer je rodom iz Pazara tako da bih mogao pomoci ali daleko od toga da bi to bilo bas redovno. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 jul 2011, 17:59

Rooney88 je napisao/la:Jbte zivot u 4 posta ste dosli od FK Novog Pazara do Arkana. :? Nije to lako! ;)

Ako ima neko da je upucen u desavanja u Novom Pazaru, ima rodbine tamo i tako to, neka se slobodno javi necemo ga zajebavati. :lol: :lol: Salim se naravno! Fkt ako ima neko da je voljan pisati novosti onda neka se i otvori tema, ako nema onda nista. Imam ja jarana upucen je u sve sto se desava u klubu, dobro vecinu stvari jer je rodom iz Pazara tako da bih mogao pomoci ali daleko od toga da bi to bilo bas redovno. :D
Ja bi im samo zbog "ispraćaja" Arkana 1993. otvorio temu. Neprocjenjivo je njegovo zahvaljivanje policiji što su mu spasili život :lol: . To džipovi, folovi, siđe Skarface :lol:

Znam da imaju **** ekipu, malu ali **** vopra.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 07 jul 2011, 18:43

hordas_Bec je napisao/la:ne znam da li postoji vec, ali trebalo bi otvoriti temu pod nazivom FK NOVI PAZAR .. zasluzila su to nasa braca :-D
Nek je i tiebi i braći ti kuća daleko od moje :roll:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Vjecna Robija
Kontakt:

Post Postao/la Vjecna Robija » 07 jul 2011, 18:52

[youtube][/youtube]

Oplakah
Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..

Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 jul 2011, 20:28

moustapha je napisao/la:http://nyanit.com/www.sportsport.ba :lol: :lol: :lol:
:lol: hahahaha

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 07 jul 2011, 20:59

treba mi pomoć,zna li ko šta oko lcd televizora,nešto mi se pojebalo

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 07 jul 2011, 22:25

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:treba mi pomoć,zna li ko šta oko lcd televizora,nešto mi se pojebalo
reci ovde, mozda znamo

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 07 jul 2011, 22:35

moustapha je napisao/la:http://nyanit.com/www.sportsport.ba :lol: :lol: :lol:
Haha al' se množe..... :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 jul 2011, 23:16

.
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 07 jul 2011, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 jul 2011, 23:17

Ode i chat u mp3..

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 07 jul 2011, 23:18

Ima tema za muziku botovi !! :mrgreen:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 jul 2011, 23:20

asylum je napisao/la:Ima tema za muziku botovi !! :mrgreen:
e jbg odmah me napadaju,pogrijesio temu sta pjenite koji qrac.Ko pjeva zlo ne misli,bolje i pjesma nego politika.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 jul 2011, 23:22

Ne pjeni brate niko,nego zadnje 3 stranice imaju 3 pjesme...Admin ce opet zakljucati ovo..Ima tema i youtube clipovi i muzika..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 jul 2011, 23:26

ever je napisao/la:Ne pjeni brate niko,nego zadnje 3 stranice imaju 3 pjesme...Admin ce opet zakljucati ovo..Ima tema i youtube clipovi i muzika..
Đesi Hilmo ,odkad te nisam vidio ,šta mi radiš ,žale se na tebe na ovoj Copi nešta opasno ,jesi trijezana trenutno :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 07 jul 2011, 23:28

Hahahah,ma nek' se zale moj Zisko,ja pare ubirem,a oni palamude po forumu :P Trijezan sam,ali bih volio da nisam..Sta ima u Gorazdu,imal' sta svjeze na belegiju ? :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 jul 2011, 23:37

Legendo, daj objasni onom Edinu duduku kako se postavlja slika na forum. Samo mu ti možeš pomoći :lol: :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 jul 2011, 23:46

ever je napisao/la:Hahahah,ma nek' se zale moj Zisko,ja pare ubirem,a oni palamude po forumu :P Trijezan sam,ali bih volio da nisam..Sta ima u Gorazdu,imal' sta svjeze na belegiju ? :lol:
Samo ti ubiri pare ,moj Hilmo kako i nećeš kad je pola Sarajeva tvoje :lol: :lol: pa napi se ako bi volio ,u Goraždu nikad ništa nema moj Banega ,e slomila mi se belegija i nisam mogo naoštriti kosu jbg :lol: :lol:

Virtu4l je napisao/la:Legendo, daj objasni onom Edinu duduku kako se postavlja slika na forum. Samo mu ti možeš pomoći :lol: :mrgreen:
Ipak sam ja samo stručnjak za tenis ,ti si za to veći stručnjak ,ali mogu mu kao laik i ja objasniti .
Klikne na Img i između Img ubaci link slike i klikne pošalji i slika se pojavi ,veoma lagano .
Ako nema linka ,otvori imageshack ,klikne browse i uplouduje sliku ,pojavi mu se link i postavi na forum .
A ako hoće da izreže sliku pa da je stavi na forum ,klikne tipku Print Screen ,otvori Paint zalijepi sliku ,izreže je ,snimi u dokumente ,otvori imageshack ,brows nađe sliku uplouduje i postavi na forum između Img.

Jesam mu pomogo ,nadam se da jesam :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: soxx i 13 gostiju.