Evo oplako samalan ford 26 je napisao/la:Mora da je ovaj kolega izasao pa ponovo usao![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
2:1 - U sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena Željo je ponovo došao u vodstvo. Stanić je presjekao jednu akciju Istanbula, odigrao je za Zebu, koji izbacuje Višću. Brzonogi veznjak Želje prošao je po lijevoj strani, odlično asistirao Adilovića, a napadač Plavih po drugi put trese mrežu Istanbula
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHAHAalan ford 26 je napisao/la:Mora da je ovaj kolega izasao pa ponovo usao![]()
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Adilovic na pripremama zabi vise golova nego lazar za ove dvije godine,bogami bice nesto od njega 

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Bas pumpaju samopouzdanje ove nase igre u pripremnim utakmicama. Tj. rezultati, igre bas i nisam vidio. 
Drago mi je zbog Adilovica da ga je krenulo, vec je zabio skoro ko Lazar ukupno.

Drago mi je zbog Adilovica da ga je krenulo, vec je zabio skoro ko Lazar ukupno.

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

-
- Kontakt:
BLU SKY je napisao/la:Adilovic na pripremama zabi vise golova nego lazar za ove dvije godine,bogami bice nesto od njega
HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE HAJDE ELDINE !!!
Da sam Sheriff ja ne bi im'o sna ne bi spav'o ja zbog tog Želje

- alan ford 26
- Kontakt:
Ovo bas lijepo izgleda, samo da nastavimo ovako, bas pumpamo samopouzdanje sto neko rece.
Nadjoh neke clanke o Zelji iz 2008. dok je Simo bio trener, uh gluho bilo, ne ponovilo se. Kad uporedis ovo sada i ono vrijeme, a nije tako davno bilo, bas mi nesto toplo oko srca
Nadjoh neke clanke o Zelji iz 2008. dok je Simo bio trener, uh gluho bilo, ne ponovilo se. Kad uporedis ovo sada i ono vrijeme, a nije tako davno bilo, bas mi nesto toplo oko srca

"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
http://www.livexscores.com/livescore/football" onclick="window.open(this.href);return false;
eee pogledajte na ovoj stranici pise da je Zeljo izgubio 7-0 od Slaska
Evo Smajić će moći igrati protiv Šerifa dok je kvesić uptan
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Slask je igrao sa Nafta iz slovenijenando je napisao/la:http://www.livexscores.com/livescore/football
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
- samir_tm87
- Kontakt:
Colo Colo je napisao/la:Slask je igrao sa Nafta iz slovenijenando je napisao/la:http://www.livexscores.com/livescore/football
to da se pukne suplja ovim moldavcima
I suvise dobro ovo sve izgleda da bi bilo istinito 

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ljudi mali Beno je pravi igrac jedan od naj spremniji igraca u BiH sigurno,pa vrijeme je da pokaže šta zna i koliko može uraditi za našeg Želju,a znam da bi Benjo ginuo za plavu bojuFIFA/UEFA je napisao/la:ozbiljno amar racuna na benju ove sezone
joj zvuka na stadionu u stozicama kao da su u dvorani 

treba nam jos igraca iz BiH
Gdje su sad oni sto ovog Adilovica proglasavase klocem,mislim na Zenicane,on u 4 utakmice ,zabi vise nego Lazo u 30 tekmi.Bice on kod Amara beton.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
- Kontakt:
2-2 nema veze idemo dalje!!!
-
- Kontakt:
Yebiga , istanbul je igrao finale Turskog kupa protiv bešiktaša koji je uzeo jedva na penale
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
idemo dalje nema veze Željezničar za život cijeliDARE_DEVIL_SA je napisao/la:2-2 nema veze idemo dalje!!!
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Mana i 47 gostiju.