barbarez je napisao/la:Gdje su sad oni sto ovog Adilovica proglasavase klocem,mislim na Zenicane,on u 4 utakmice ,zabi vise nego Lazo u 30 tekmi.Bice on kod Amara beton.
...sabura barbarez...cut cemo se nakon prvih par kola

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
barbarez je napisao/la:Gdje su sad oni sto ovog Adilovica proglasavase klocem,mislim na Zenicane,on u 4 utakmice ,zabi vise nego Lazo u 30 tekmi.Bice on kod Amara beton.
ragazzidelsud1987 je napisao/la:Yebiga , istanbul je igrao finale Turskog kupa protiv bešiktaša koji je uzeo jedva na penale
Plivadon je napisao/la:barbarez de izadji pa udji koji put jarane
Nije bitan rezultat taman zijanili bitno je ono na terenu da stvaramo prilike postizemo golove ne patimo se a igracima su noge jos teske ja sam presretan kad ovima zabijemo dva golaDARE_DEVIL_SA je napisao/la:ragazzidelsud1987 je napisao/la:Yebiga , istanbul je igrao finale Turskog kupa protiv bešiktaša koji je uzeo jedva na penale
Kakve veze ima sto je igrao finale kupa...nije bitan rezultat prijateljski utakmica, bitno je da se igraci ohrabre i vide da se mogu nositi sa jacim evropskim ekipama a ne ko protiv Hapoela nije tekma ni pocela mi gace skinuli![]()
![]()
pile87 je napisao/la:Nije bitan rezultat taman zijanili bitno je ono na terenu da stvaramo prilike postizemo golove ne patimo se a igracima su noge jos teske ja sam presretan kad ovima zabijemo dva golaDARE_DEVIL_SA je napisao/la:ragazzidelsud1987 je napisao/la:Yebiga , istanbul je igrao finale Turskog kupa protiv bešiktaša koji je uzeo jedva na penale
Kakve veze ima sto je igrao finale kupa...nije bitan rezultat prijateljski utakmica, bitno je da se igraci ohrabre i vide da se mogu nositi sa jacim evropskim ekipama a ne ko protiv Hapoela nije tekma ni pocela mi gace skinuli![]()
![]()
kažu da je sad 4-4 jel zna iko jel to tacnoPlivadon je napisao/la:**** ti đesu čaše sad,,,zenim se majke mi
cuj 4:3
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Lecler i 54 gosta.