NK Široki Brijeg
- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Pa jeb*em ti mater, idiote, i tebi i onom tko te stavi među stative. A ja tenkre stavio 5 maraka na dvicu.
Hayley <3
Golman divan. Odakle je ovaj dosao ? 
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Principatus
- Kontakt:
Herce*govin*alive.combadblueboylivno je napisao/la:
Koje greske...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
padobranac1978
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Kako ste usli tako ce te i ispasti
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
-
KARL HAJNC
- Kontakt:
2 : 0 idemooooo do vrhaaaaaa[
Široki je poslije nas dobio najtežeg protivnika, daleko jači prvi protivnik nego onaj sa kojim bi eventualno kasnije igrali
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
dalibor radujko sex komerc
ja i u prvoj utakmici igrao na Široki a i sad, stvarno ovo nije ni sjena od Širokog sa Bakombadblueboylivno je napisao/la:Pa jeb*em ti mater, idiote, i tebi i onom tko te stavi među stative. A ja tenkre stavio 5 maraka na dvicu.
pustite ljude sa glupim komentarima ,siroki je primio 2 amaterska gola ali ako napadnu i stabilizuju se u odbrani nista nije gotovo
sjetih se onog komentara NE HESPU
ne backu
dobar samo ovako da nastavi i u domacem prvenstvu

A janezi se vazda furali na kulturu i kao bolji od nas ostatka tadasnjih jugoslovena, a evo ore se i kod njih one papanske pjesme.
Precka!
Precka!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- badblueboylivno
- Kontakt:
A golmana hahahha, pa ja bi jedno 10 puta bio bolji od one rupcage na vasem golu, bolje da uvedete jos jednog igraca, da igra, a ne onaj koc na golu, ako ga pogodi dobro i jeste
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
evo gola iz slobodnjaka 
samo da osuta po golu
edit: uuu kakav golman sta je skino
samo da osuta po golu
edit: uuu kakav golman sta je skino
treba nam jos igraca iz BiH
- spielführer_21
- Kontakt:
Nisi jedinibadblueboylivno je napisao/la:Pa jeb*em ti mater, idiote, i tebi i onom tko te stavi među stative. A ja tenkre stavio 5 maraka na dvicu.
Ne treba kriviti mladog golmana koliko trenera i stručni štab koji su morali vidjeti ono što obični navijači vide.. I Roskam je jedan od gorih na terenu.. Jednostavno Olimpija ima manje pojedinačnog kvaliteta ali imaju taktiku, znaju svoje slabosti i u skladu s tim i igraju, za razliku od Širokog..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
pojma vi nemate kakav bacak
Široki bolji na terenu, iako je utakmica kao utakmica dosadna. Dva velika kiksa golmana za 0:2, može se nadoknaditi, ali šanse su minimalne..
...što je više lome to je volim jače...
široki će se riješiti tandema ćutuk-baćak samo ako uplati milionsku odštetu nekom klubu
fakat ne kontam što ne brani nikola marić, koi ima kakvo-takvo iskustvo u evropi, doduše i onih 11 golova od partizana
, al' najmanje je tu do njega bilo.
olimpija bolje pripremljena, i fizički i taktički, čak su i na širokom brijegu imali oko 60 posto loptu...
ipak, da je baka tu, ne sumnjam da bi se ovo prošlo...
fakat ne kontam što ne brani nikola marić, koi ima kakvo-takvo iskustvo u evropi, doduše i onih 11 golova od partizana
olimpija bolje pripremljena, i fizički i taktički, čak su i na širokom brijegu imali oko 60 posto loptu...
ipak, da je baka tu, ne sumnjam da bi se ovo prošlo...
- neutralan__
- Kontakt:
Nije Široki puno loš,2 glupa gola primili,ali šta ćeš Bože moj.Igrati otvoreno do kraja,otvoriti se odmah u drugom poluvremenu,iako će to dati Olimpiji priliku za kontre,a realno još jedan gol i ovdje je kraj,ali druge nema.
Krenuti na sve ili ništa,da je makar 1:0,situacija bi bila znatno lakša,ali ovako će biti teško dati 2 gola Olimpiji koja će se vjerujem odmah zatvoriti, tako oni igraju.Da bi sad makar jedan gol od prošle godine.
Krenuti na sve ili ništa,da je makar 1:0,situacija bi bila znatno lakša,ali ovako će biti teško dati 2 gola Olimpiji koja će se vjerujem odmah zatvoriti, tako oni igraju.Da bi sad makar jedan gol od prošle godine.
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 07 jul 2011, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.