bili bi nosioci u trecem kad bi sad prosli sherifragazzidelsud1987 je napisao/la:Doc ce nama Fulham u trecem
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
treba nam jos igraca iz BiH
- slavko njegus
- Kontakt:
ovo je praaavo pred tekmu sa serifom... svaka cast.. i opet... svi daju golove sto je pravo dobro
-
- Kontakt:
Svaka cast momcima na rezultatu samo treba Amar sada odrzati koncentraciju igracim i da se ne dignemo pred Sheriff!!! Adilovic ce biti hit prvenstva, takodjer drago mi je da je Zeba konacno poceo igrati kako samo od njega i naviknuli!!!
-
- Kontakt:
SVAKA ČAST MOMCI !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- spielführer_21
- Kontakt:
Previše primamo golova
:ugeek:

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
-
- Kontakt:
OK pobjeda i sve,ali ja bi vise volio da smo igrali npr. 1:1 ili 0:0, zaista primamo previse golova sto ne valja ni u kom slucaju,mislim da puse tu po lijevoj strani,jedva cekam da kvesic pocne igrati,a i imam osjecaj da je cola bolji od markovica bori se vise prilazi igracu,teze ga je proci,mislim da je veliki propuh tu na lijevoj strani
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
spielführer_21 je napisao/la:Previše primamo golova:ugeek:
sad ce bit da kritikujem, ali potpuno se slazem, sa druge sttrane ekipe u nasoj ligi su napadacki smjesnije ali serif hmmm
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Rupa kod vasilićaspielführer_21 je napisao/la:Previše primamo golova:ugeek:

-
- Kontakt:
Čudi me što nije Smajke igro 

Nakon toga Istanbul je imao još dvije odlične prilike, ali se istakao Karić.Plivadon je napisao/la:ma jarane odbranu pojacat s nekim stoperom i golmana dovest hjoj toliko golmana na svijetu a mi se patimo s karicem
Pa igrao je.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Čudi me što nije Smajke igro
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Počelo je drugo poluvrijeme u Moravskim Toplicama. Trener Amar Osim izvršio je tri izmjene. Umjesto Bešlije u igri je Sulejman Smajić.
I mene cudi sto nije igrao Smajić

I mene cudi sto nije igrao Smajić

Zadnja izmjena: Avanes, dana/u 07 jul 2011, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
- Kontakt:
Nece Amar nikoga vise dovoditi dok se ne vidi kako cemo proci sa Sheriff-om. Ali evo nesto da smo odigrali 0-0 ili 1-1 opet bi pojedinci govorili slabo dajemo golove nismo efikasni itd. Igrat ce Bogicevic umjesto Vasilica!!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Plivadon je napisao/la:ma jarane odbranu pojacat s nekim stoperom i golmana dovest hjoj toliko golmana na svijetu a mi se patimo s karicem

Nema to veze s Karićem, on je dobar golman.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
-
- Kontakt:
A ja pročito samo pocetni sastav , nisam pratio ko je ulazio gledo sam samo rezultatAvanes je napisao/la:Počelo je drugo poluvrijeme u Moravskim Toplicama. Trener Amar Osim izvršio je tri izmjene. Umjesto Bešlije u igri je Sulejman Smajić.
I mene cudi sto nije igrao Smajić![]()

Ima jedna stara narodna " Hrdjavu q.. svaka dlaka smeta "
Ja sam prezadovoljan ovi pripremnim ako ovako nastave sve za 10
Po meni sve 4 ekipe su iznad ovih nasih iz BiH sto je najbitnije a bar 2 su jace i od ovih znacki iz Moldavije
Ja sam prezadovoljan ovi pripremnim ako ovako nastave sve za 10
Po meni sve 4 ekipe su iznad ovih nasih iz BiH sto je najbitnije a bar 2 su jace i od ovih znacki iz Moldavije
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- neutralan__
- Kontakt:
Sve čestitke na pobjedi,kako igrate u posljednje vrijeme vrlo lahko možete dobiti Šerifa i proći u treće pretkolo.
I sad nemojte tražiti dlaku u jajetu,pobjedi se ne gleda u zube,uživajte kad vam je Bog dao.
I sad nemojte tražiti dlaku u jajetu,pobjedi se ne gleda u zube,uživajte kad vam je Bog dao.

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
-
- Kontakt:
Nestalo struje u Dugopolju Split - Sarajevo 1:0 

Željo trpa ko Barca
po 3-4 gola u prosjeku

Eeh neki igraju protiv Sturma, Jabloneca, Istanbula. A nekima...ragazzidelsud1987 je napisao/la:Nestalo struje u Dugopolju Split - Sarajevo 1:0

Sto se tice nase utakmice, presretan..ipak pobjedit jednog Istanbula sto igra u takvoj jakoj ligi i koji je cak doguro do finala kupa te zemlje nije premala stvar. Opet to je bila prijateljska i nemora bas nista znacit al pobjeda je pobjeda, bilo kakva ona bila..Bice vrlo interesantno vidjet kako cemo stojat protiv Sheriffa..Al ako se vako nastavi imamo sanse.. Stvarno mi je drago zbog Adilovica, oni sto vise na ovom forumu znaju sta je se sve pisalo o njemu al eto momak utrpa vise na pripremama protiv tako jahik ekipa nego sto je Lazar prosle sezone.. Sad vi navijaci Lazara nemorate napadat me jer sam njeg naveo zato sto je bijo nas zadnji napadac...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 07 jul 2011, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Trenutno korisnika/ca: Bilosta, mamonelafo i 36 gostiju.