FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
zna li ko kako igra Željo
-
- Kontakt:
boska je napisao/la:zna li ko kako igra Željo
2-1 za Želju!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ne znam da li je tko spomenuo, Orebro u svedskom prvenstvu izgubio sa 0-3, sto je itekako odlicno za nas
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Od Elfsborga,Zeljo 2:2,a mi gubimo 1:0,prvi korner smo izveli u 22. minuti.SramotaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne znam da li je tko spomenuo, Orebro u svedskom prvenstvu izgubio sa 0-3, sto je itekako odlicno za nas

P.S. Zeljo gubi 3:2

P.S. Zeljo vodi 4:3
---Skinhedi oko mene skankuju...
Sta je sa tobom ebo te Zeljo kakve veze to ima sa nasom temomtarpi do bagro 2 je napisao/la:Od Elfsborga,Zeljo 2:2,a mi gubimo 1:0,prvi korner smo izveli u 22. minuti.SramotaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne znam da li je tko spomenuo, Orebro u svedskom prvenstvu izgubio sa 0-3, sto je itekako odlicno za nas

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
jedno pitanja jesu svi koji su otisli da igraju sa splitom potpisali posto vidim u sastavu Bajraktarevica jel on potpisao ili sta
-
- Kontakt:
tarpi do bagro 2 je napisao/la:Od Elfsborga,Zeljo 2:2,a mi gubimo 1:0,prvi korner smo izveli u 22. minuti.SramotaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne znam da li je tko spomenuo, Orebro u svedskom prvenstvu izgubio sa 0-3, sto je itekako odlicno za nas
Sto ti je drago sto Željo gubi pa prijateljska je i sta ima veze sto vi gubite od Splita???
Niko nista ne podpisuje kod nasvecaveca je napisao/la:jedno pitanja jesu svi koji su otisli da igraju sa splitom potpisali posto vidim u sastavu Bajraktarevica jel on potpisao ili sta

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I nas to zanima, jer?babilonTM je napisao/la:ŽELJO dobio 4:3
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Covjece kazem kako igraju svi iz nase lige,a Listica me ne zanimaDirk je napisao/la:Sta je sa tobom ebo te Zeljo kakve veze to ima sa nasom temomtarpi do bagro 2 je napisao/la:Od Elfsborga,Zeljo 2:2,a mi gubimo 1:0,prvi korner smo izveli u 22. minuti.SramotaQUARESMA 18<<< je napisao/la:ne znam da li je tko spomenuo, Orebro u svedskom prvenstvu izgubio sa 0-3, sto je itekako odlicno za nas
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Halo provokator,vidjet ces kad vas Sherrif napuni pa kad ja dodjem i napisem e zeljo izgubio 5:0The Maniacs '87 je napisao/la:Željo dobio 4 3
Boli nas qrac...The Maniacs '87 je napisao/la:Željo dobio 4 3

Mi nikada odustati necemo...
Struja je doslaColo Colo je napisao/la:Nestalo struje![]()
![]()

Je li ovo autobiografska??? Znam da ste je pjevali 15ak godina hihihipile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mi nikada odustati necemo...
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
Nemoj ni ti zajebavati,znas li kako su skupe sijalice...10.Skoro je napisao/la:Je li ovo autobiografska??? Znam da ste je pjevali 15ak godina hihihipile87 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Da nije Jerlagić popravioFakat je napisao/la:Struja je doslaColo Colo je napisao/la:Nestalo struje![]()
![]()
![]()

noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
Glupko ima li struje?KARL HAJNC je napisao/la:@ Gazi - dečko,hočeš da si duhovit i pametan,a ti si jedan veliki kloc...Poklopi se glupane i ne brukaj se višeGazi je napisao/la:Sta se tripujes,nisu nista...kakava bracababilonTM je napisao/la:Evo i vi dovodite Adilovića iz Travnika.Nije loš golman.Eto opet neki rivalitet dva brata u najvećim rivalima.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Al su se tuljumbe naselila na nasu temu 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EastMadness, ErosViverosViv, fks74, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, Seipronto, skoJaa i 66 gostiju.