Bacak ne valja za kurca
A sve su ovi manijaci krvi koji ste nas k...c ikako u Europu pustali
Nista nemogu ono vise gledat vise srece sljedece godine
cuj mi krivifelix123 je napisao/la:Ma drago mi je ako nista da pitarcicima smo uljepsali vecer![]()
Bacak ne valja za kurca
A sve su ovi manijaci krvi koji ste nas k...c ikako u Europu pustali![]()
kakva ekipaDylan Dog je napisao/la:Ko bi se ovome nadao od Sirokog,puno bolje ekipe od Olimpije ovo im nisu radile
P.S. Bacak sjajno vadi
Mescini bi bolje likce proso od vas.felix123 je napisao/la:Ma drago mi je ako nista da pitarcicima smo uljepsali vecer![]()
Bacak ne valja za kurca
A sve su ovi manijaci krvi koji ste nas k...c ikako u Europu pustali![]()
vršič..Megamon je napisao/la:Ovaj iz Olimpije sto ima fitru ko Hamsik strasan igrac,ne upamti ime
I tebe nam je vise preko qurca dosta.KARL HAJNC je napisao/la:3 0 Napuni do vrhaaaaaa....Hoćemo još,hoćemo još......
Dosta je 3!sedra je napisao/la:I tebe nam je vise preko qurca dosta.KARL HAJNC je napisao/la:3 0 Napuni do vrhaaaaaa....Hoćemo još,hoćemo još......
svi ce ovak oproc istodrinin vuk je napisao/la:' су ? $ ' " & - " & ?.
Не ? $,- $ ' " у праву,? ? је ? "," " ' се $,$ ? & & % ' " & " & " " ? за ".
Možda Borac , velikani iz šehera sigurno neKevin je napisao/la:svi ce ovak oproc istodrinin vuk je napisao/la:' су ? $ ' " & - " & ?.
Velikani BH fudbala prolaze dalje...KB-TM87 je napisao/la:Možda Borac , velikani iz šehera sigurno neKevin je napisao/la:svi ce ovak oproc istodrinin vuk je napisao/la:' су ? $ ' " & - " & ?.
a jos teze sacuvati premierligaski statusdrinin vuk je napisao/la:Jeст % " ? у ".![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm i 24 gosta.