Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Muzika
Pozdravi starog.Papastathopoulos je napisao/la:[youtube][/youtube]
ev sta moj stari slusa![]()
![]()
![]()

[youtube][/youtube]
odlična muzička depikcija matrice na kojoj su stotine hiljada američkih i zapadnih vojnika krenula u "odbranu" Amerike na Bliskom Istoku.
Mada je njen aporuka i znanto globalnija. Jednako je primjenjiva i na ove naše prostore npr.
Oplakao sam gledajući dokumentarni film o Laibachu, naime negdje pred kraj filma u bekstedžu nakon njihovog nastupa u Friscu, jedan od novinara 'nako odvažni i pun sebe upita: Ali, zar su barbari isključivo s Istoka, zar ih nem ana Zapadu...kontam wtf
Isti izraz lica su imali i članovi benda... jbg, za Labaich trebaju više od dvije moždane vijuge...
odlična muzička depikcija matrice na kojoj su stotine hiljada američkih i zapadnih vojnika krenula u "odbranu" Amerike na Bliskom Istoku.
Mada je njen aporuka i znanto globalnija. Jednako je primjenjiva i na ove naše prostore npr.
Oplakao sam gledajući dokumentarni film o Laibachu, naime negdje pred kraj filma u bekstedžu nakon njihovog nastupa u Friscu, jedan od novinara 'nako odvažni i pun sebe upita: Ali, zar su barbari isključivo s Istoka, zar ih nem ana Zapadu...kontam wtf

Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 07 jul 2011, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- neutralan__
- Kontakt:
Poštovani/ne vlada Federacije Bosne i Hercegovine je donijela odluku da će 11. juli ( ponedjeljak ) Dan sjećanja na žrtve genocida u Srebrenici i dan kada se obavlja ukop srebreničkih žrtava, biti dan žalosti u FBiH.
Cijenjeni forumaši/ce samo da Vas zamolim da u ponedjeljak 11.07.2011. godine ne postavljate muzičke numere na ovu temu !
Cijenjeni forumaši/ce samo da Vas zamolim da u ponedjeljak 11.07.2011. godine ne postavljate muzičke numere na ovu temu !
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
[youtube][/youtube]
- Slatinash_7
- Kontakt:
Za sve ljubitelje techno muzike Sinisa Lukic old school setovi iz 2005.Nesto kasnije i jos neki DJ zaboravio sam ime al Sinisu vrijedi poslusati
http://www.radio-nosignal.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.radio-nosignal.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Sepultura: Live in Sarajevo
Live DVD o Sepulturinom koncertu održanom 18. II 2009. godine u sarajevskom klubu Sloga. Na početku imaju snimci detalja dolaska i komentar bubnjara, a onda snimci koncerta (amaterski, ali dobri), otvaranje pa onda najevći hitovi. Na kraju ima komentar pjevača Derricka Greena koji kaže da je koncert bio jedan od najboljih na turneji i još nekoliko fotki sa koncerta.
[youtube][/youtube]
Live DVD o Sepulturinom koncertu održanom 18. II 2009. godine u sarajevskom klubu Sloga. Na početku imaju snimci detalja dolaska i komentar bubnjara, a onda snimci koncerta (amaterski, ali dobri), otvaranje pa onda najevći hitovi. Na kraju ima komentar pjevača Derricka Greena koji kaže da je koncert bio jedan od najboljih na turneji i još nekoliko fotki sa koncerta.
[youtube][/youtube]
-
- Kontakt:
Ima li kakve istine o solistickom koncertu Zeljka Samardzica na Kosevu 30.7? Nesta mi to smrdi jer apsolutno nigdje po gradu plakata niti bilo kakve najave... 

- Giallorossi
- Kontakt:
koncert je u fojnici, a ne na kosevu.AÐ_Official je napisao/la:Ima li kakve istine o solistickom koncertu Zeljka Samardzica na Kosevu 30.7? Nesta mi to smrdi jer apsolutno nigdje po gradu plakata niti bilo kakve najave...

Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
-
- Kontakt:
Hoce li to biti neki veliki solisticki koncert ili par pjesama povodom nekog festivala tipa Festival Prijateljstva u Gorazdu il' sta god vec?jasmin256 je napisao/la:koncert je u fojnici, a ne na kosevu.AÐ_Official je napisao/la:Ima li kakve istine o solistickom koncertu Zeljka Samardzica na Kosevu 30.7? Nesta mi to smrdi jer apsolutno nigdje po gradu plakata niti bilo kakve najave...
eh to ne znam. znam samo da se raja masovno nalozila na to. ne bih ni ja znao, nego ove iz mog razreda nesto oko toga pricaju.AÐ_Official je napisao/la:Hoce li to biti neki veliki solisticki koncert ili par pjesama povodom nekog festivala tipa Festival Prijateljstva u Gorazdu il' sta god vec?jasmin256 je napisao/la:koncert je u fojnici, a ne na kosevu.AÐ_Official je napisao/la:Ima li kakve istine o solistickom koncertu Zeljka Samardzica na Kosevu 30.7? Nesta mi to smrdi jer apsolutno nigdje po gradu plakata niti bilo kakve najave...
-
- Kontakt:
Sigurno neka "mala" svirka jer ne ide mi u glavu gdje ce Zeljo Samardzic odrzavat solisticki koncert u Fojnici...nisam siguran da Fojnica kao grad moze primit 50 hiljada ljudi..a tog stadiona..niti livade nemaju.jasmin256 je napisao/la:eh to ne znam. znam samo da se raja masovno nalozila na to. ne bih ni ja znao, nego ove iz mog razreda nesto oko toga pricaju.jasmin256 je napisao/la:koncert je u fojnici, a ne na kosevu.AÐ_Official je napisao/la:Ima li kakve istine o solistickom koncertu Zeljka Samardzica na Kosevu 30.7? Nesta mi to smrdi jer apsolutno nigdje po gradu plakata niti bilo kakve najave...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ovo zaista treba "OSJETITI" . . .
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Vjecna Robija
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

Samo godine tuge s tobom imam ja, a ti si moja sreca najveca..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
Samo godine bola i nadanja od SLAVNOG kluba ostalo je samo ime..
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:[youtube][/youtube]

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.