Nije on ,ali zato jesi tiiiiiDevil je napisao/la:A ti si veoma upoznat sa tim klubom.hordas_Bec je napisao/la:ne znam da li postoji vec, ali trebalo bi otvoriti temu pod nazivom FK NOVI PAZAR .. zasluzila su to nasa braca![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije on ,ali zato jesi tiiiiiDevil je napisao/la:A ti si veoma upoznat sa tim klubom.hordas_Bec je napisao/la:ne znam da li postoji vec, ali trebalo bi otvoriti temu pod nazivom FK NOVI PAZAR .. zasluzila su to nasa braca![]()
Ja bi im samo zbog "ispraćaja" Arkana 1993. otvorio temu. Neprocjenjivo je njegovo zahvaljivanje policiji što su mu spasili životRooney88 je napisao/la:Jbte zivot u 4 posta ste dosli od FK Novog Pazara do Arkana.Nije to lako!
![]()
Ako ima neko da je upucen u desavanja u Novom Pazaru, ima rodbine tamo i tako to, neka se slobodno javi necemo ga zajebavati.![]()
Salim se naravno! Fkt ako ima neko da je voljan pisati novosti onda neka se i otvori tema, ako nema onda nista. Imam ja jarana upucen je u sve sto se desava u klubu, dobro vecinu stvari jer je rodom iz Pazara tako da bih mogao pomoci ali daleko od toga da bi to bilo bas redovno.
Nek je i tiebi i braći ti kuća daleko od mojehordas_Bec je napisao/la:ne znam da li postoji vec, ali trebalo bi otvoriti temu pod nazivom FK NOVI PAZAR .. zasluzila su to nasa braca
reci ovde, mozda znamokakavdanakneiskustvu je napisao/la:treba mi pomoć,zna li ko šta oko lcd televizora,nešto mi se pojebalo
Haha al' se množe.....
e jbg odmah me napadaju,pogrijesio temu sta pjenite koji qrac.Ko pjeva zlo ne misli,bolje i pjesma nego politika.asylum je napisao/la:Ima tema za muziku botovi !!
Đesi Hilmo ,odkad te nisam vidio ,šta mi radiš ,žale se na tebe na ovoj Copi nešta opasno ,jesi trijezana trenutnoever je napisao/la:Ne pjeni brate niko,nego zadnje 3 stranice imaju 3 pjesme...Admin ce opet zakljucati ovo..Ima tema i youtube clipovi i muzika..
Samo ti ubiri pare ,moj Hilmo kako i nećeš kad je pola Sarajeva tvojeever je napisao/la:Hahahah,ma nek' se zale moj Zisko,ja pare ubirem,a oni palamude po forumuTrijezan sam,ali bih volio da nisam..Sta ima u Gorazdu,imal' sta svjeze na belegiju ?
Ipak sam ja samo stručnjak za tenis ,ti si za to veći stručnjak ,ali mogu mu kao laik i ja objasniti .Virtu4l je napisao/la:Legendo, daj objasni onom Edinu duduku kako se postavlja slika na forum. Samo mu ti možeš pomoći![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.