Ja mislim 8KMTeaM87 je napisao/la:Kolko je karta za Jug ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ma priča mahala da će TV1 prenositi oba sarajevska prvoligaša. Ja sam čuo da nije još 100%, al da se radi na tome. Vjerovatno su još u pregovorima s Švedima odnosno Moldavcima pa nema još zvanične najave.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Jel to 100 % Sigurno da ce biti prenosa ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Ljudi još samo 6 danaa !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- AzuR SlasH
- Kontakt:
6:21:21ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ljudi još samo 6 danaa !
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Nije vezano za temu , ali nemogu da vjerujem stvarno Runavik - Fulham 0:0
kad je prvi trening na grbavici
Lopta je okrugla, moguće je i da Šerif nas prođe, nikad se ne zna!ragazzidelsud1987 je napisao/la:Nije vezano za temu , ali nemogu da vjerujem stvarno Runavik - Fulham 0:0
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- AzuR SlasH
- Kontakt:
a moguce je i da mi prodjemo ŠerifbabilonTM je napisao/la:Lopta je okrugla, moguće je i da Šerif nas prođe, nikad se ne zna!ragazzidelsud1987 je napisao/la:Nije vezano za temu , ali nemogu da vjerujem stvarno Runavik - Fulham 0:0![]()
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
babilonTM je napisao/la:Lopta je okrugla, moguće je i da Šerif nas prođe, nikad se ne zna!ragazzidelsud1987 je napisao/la:Nije vezano za temu , ali nemogu da vjerujem stvarno Runavik - Fulham 0:0![]()
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Izvinjavam se što je off ali je od izuzetne važnosti
http://img12.imageshack.us/img12/5295/ajsa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://img12.imageshack.us/img12/5295/ajsa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovako je bolje.Plavetnilo je napisao/la:Izvinjavam se što je off ali je od izuzetne važnosti
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

btw: @Avanes svaka cast na rasporedu i na trudu...
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 08 jul 2011, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
neroazzuro
- Kontakt:
babilonTM je napisao/la:Lopta je okrugla, moguće je i da Šerif nas prođe, nikad se ne zna!ragazzidelsud1987 je napisao/la:Nije vezano za temu , ali nemogu da vjerujem stvarno Runavik - Fulham 0:0![]()
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
jedino gostujuce utakmice protiv celika i borca mislim da necemo pobjediti...19TM87 je napisao/la:
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
vise nego pogodan raspored samo da dobro krenete u sezonu i da ove utakmice ueuropi ne ostave traga ja vam zelim svu srecu i da dominirate ovog nazovi ligom 
to onaj celik sto je 3 primio u finalu kupa, i sto smo im uzeli kapitena ???jedino gostujuce utakmice protiv celika i borca mislim da necemo pobjediti...![]()
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Malo je nepregledno, ne zna se koje je kolo koja utakmica, samo da se ubace brojevi kola19TM87 je napisao/la:
Ostalo..odlicno
FKŽ !
buraz samo lijevom stranom pičiš dole do dna pa prelaziš na desnu stranu, vjeruj mi da je jednostavnoTeaM87 je napisao/la:Malo je nepregledno, ne zna se koje je kolo koja utakmica, samo da se ubace brojevi kola19TM87 je napisao/la:
Ostalo..odlicno
G R B A V I C A 2
@Baby
Ma znam, ali eto bolje bi bilo sa slovima
Sad ovo isprintat i popunjavat
Ma znam, ali eto bolje bi bilo sa slovima
Sad ovo isprintat i popunjavat
FKŽ !
Hebo raspored i trosenje para na printanje istog, umjesto sto cete isprintati fino telefon u ruke i donirajte 2KM za ovu djevojcicu, a raspored mozete ispunjavati i u PS, Corelu, Paintu itd itd
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.