Unica_Liverpool_ je napisao/la:Neću sad sam igrao 2 vs 2 dvije, a hoće sestra na komp.....
Haj' onda spavati
Moderator/ica: Padovan
Unica_Liverpool_ je napisao/la:Neću sad sam igrao 2 vs 2 dvije, a hoće sestra na komp.....
Ma koga si ti nasao zaje*avati?legenda reala je napisao/la:Hilmo ,haj plejke ,da igramo![]()
![]()
bice bolje drugi put danas samo 6 1 u pobjedama ....:PPPPkanarinac je napisao/la:dolazim odmaVjecna Robija je napisao/la:ajde misko
eu 2
soba i password : pobeda
ajde dobro neka ti bude 5 1Vjecna Robija je napisao/la:tastatura cini cudo !
p.s mislim 5:1
Toxicity je napisao/la:Ima li ikog da bacimo koju?
Ajde kreiraj..Vjecna Robija je napisao/la:Toxicity je napisao/la:Ima li ikog da bacimo koju?
druze si tu da me spustis ev digo se ja hehehhe...ocemo jednu druze...Vjecna Robija je napisao/la:Nije nek ti bude nego je 5:1Nemoj dizati,ne valja to.
A sto se tastature tice,kazem ti nisam igrao 4 + mjeseca.I tad sto sam igrao,morao sam.Sve djoleRuka me zabolila,ne mogu vise tipke drzat
![]()
P.S Polako,digo si se,sutra cu te sa djoletom spustiti
treba mi tvoja pomoc hehehe **** jole kako da stavim ovaj test za brzinu na ovoj ovamo prijavi sve sam testiro ali nezz sad da je stavim u forum pls pomoc....Vjecna Robija je napisao/la:Ma jesam,ajd malo poslije,imam dogovoreno 2-3 utakmice![]()
A nisam nabavio djole,al nema veze![]()
hvala ti uspio samVjecna Robija je napisao/la:ides na speedtest.net i tu vidis svoju brzinu onda ides share kopiraj kod i "nabaci" ga na temu,onda oznaci kod i idi IMG i to je to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.