FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Koje gluposti pisu za Abidala. "Ako mi Barcelona ne ponudi novi ugovor, pocet cu se baviti golfom"- njegove rijeci.
E sad, druga je stvar sto Bilal sigurno zasluzuje malo veca primanja, jer ako jedan Villa zaradjuje 6 miliona godisnje a najslabija je karika u ekipi, onda Abidal zasluzuje bar malo veca primanja od sadasnjih.
E sad, druga je stvar sto Bilal sigurno zasluzuje malo veca primanja, jer ako jedan Villa zaradjuje 6 miliona godisnje a najslabija je karika u ekipi, onda Abidal zasluzuje bar malo veca primanja od sadasnjih.
Don't hate what you don't understand.
- -Barcelona-
- Kontakt:
zasto je Villa najslabija karikaxaviesta je napisao/la:Koje gluposti pisu za Abidala. "Ako mi Barcelona ne ponudi novi ugovor, pocet cu se baviti golfom"- njegove rijeci.
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Zato sto je u prosloj sezoni upropastio bruku 100%-nih sansi. Stalno visio po osfajdu, pravio vise prekrsaja nego Alves i Bus.-Barcelona- je napisao/la:zasto je Villa najslabija karikaxaviesta je napisao/la:Koje gluposti pisu za Abidala. "Ako mi Barcelona ne ponudi novi ugovor, pocet cu se baviti golfom"- njegove rijeci.
Ne kazem da je los, ali ako ima neko ko u pocetnih 11 nije bolji od njega, reci slobodno.
Don't hate what you don't understand.
Klauzula od 45 miliona eura prema kojoj mlada fudbalska nada Brazila moze da napusti Santos, aktivirana je od strane Barcelone i Real Madrida koji su pokazali interes da Neymara vide u svom timu.
''Real i Barcelona su pristali da plate minimalnu sumu. Razlika je u tome što bi Barcelona dozvolila Neymaru da ostane još 18 mjeseci u Brazilu, dok bi ga Real odmah doveo u svoje redove'', kazao je Neymarov agent Wagner Ribeiro.
Ni sam Nymar koji je trenutno u Argentini sa reprezentacijom Brazila nastupa na Copa America ne zna šta se dešava oko njega i vjeruje da će ostati u Santosu.
''Nadam se da ću ostati u Santosu. Nisam razgovarao sa svojim agentom i ocem, koji vode sve pregovore'', poručio je Neymar iz Argentine.
Izvor vijesti: http://www.24sata.info/sport/fudbal/674 ... z1RWkBwxVv" onclick="window.open(this.href);return false;
''Real i Barcelona su pristali da plate minimalnu sumu. Razlika je u tome što bi Barcelona dozvolila Neymaru da ostane još 18 mjeseci u Brazilu, dok bi ga Real odmah doveo u svoje redove'', kazao je Neymarov agent Wagner Ribeiro.
Ni sam Nymar koji je trenutno u Argentini sa reprezentacijom Brazila nastupa na Copa America ne zna šta se dešava oko njega i vjeruje da će ostati u Santosu.
''Nadam se da ću ostati u Santosu. Nisam razgovarao sa svojim agentom i ocem, koji vode sve pregovore'', poručio je Neymar iz Argentine.
Izvor vijesti: http://www.24sata.info/sport/fudbal/674 ... z1RWkBwxVv" onclick="window.open(this.href);return false;
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Samo za ovoga proljeva gore:
[youtube][/youtube]
Toliko
[youtube][/youtube]
Dobar clip, jest' malo star al'...
[youtube][/youtube]
Toliko
[youtube][/youtube]
Dobar clip, jest' malo star al'...
- JuveSissoko
- Kontakt:
Pepe je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
dobar
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Živa istina!ti sigurno volis C.Ronalda i njegove projektile tik pored stadiona sto prodju, smijes se vanzemaljcu a Kristina svaki drugi slobodnjak posalje tetki na tribine ili u zivi zid i jos ga zovu majstorom slobodnjaka
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
Ovi novinari stvarno nisu normalni...Sad pisu da ce Abidal biti ukljucen u transfer Cesca... 
majko mila.. ako znas ijednog napadaca koji bi se bolje uklopio u sistem barce, prosvijetli nas molim te...-Barcelona- je napisao/la:zasto je Villa najslabija karikaxaviesta je napisao/la:Koje gluposti pisu za Abidala. "Ako mi Barcelona ne ponudi novi ugovor, pocet cu se baviti golfom"- njegove rijeci.
ser del barça es el millor que hi ha !
Vilji se nema sta prigovoriti, momak je svoju prvu sezonu u barci odradio fenomenalno, velike utakmice pogotovo je odigrao vrhunski, davao je golove ali ono sto se meni jos vise svidja kod njega je koliko se momak bori tokom cijele utakmice, kako non stop trci, vraca se, otvara prostor, sjajne asistencije ima, covjek se uklopio u tim ko da je iz la masie dosao a ne iz drugog kluba.
imao je jednu golgetersku krizu, al to je bilo u onom periodu kad smo igrali dosta rezervisano, kad se pobjedjivalo onako rutinski i cuvala se snaga za kljucne utakmice u ligi prvaka. Ponekad mi ga je bilo i zao jer mu messi jedno vrijeme kao namjerno nije htio dati loptu u cistim prilikama, bojao sam se da ce tu mozda nastati neki problem medju njima, medjutim kasnije je sve to izgladjeno, vilja je sajajno odigrao finale lige prvaka, kao i olufinale protiv reala, borio se momak ko lav, i neka njega ko nas
jedino sto me malo mozda strah u vezi vilje je da mu se ne desi ono nesto kao s anrijem, nakon sto je osvojio ligu prvaka i kompletirao sve moguce bitne titule jednog igraca, strah me sad malo da se ne zasiti fudbala, al opet tesko da ce do toga doci, vilja ima 28 godina i akobogda jos ce se on naigrati u nasem dresu, njegova prodaja mislim ne dolazi u obzir, mozda tamo za dvije sezone kad udje u tridesete, al sad nema sanse
imao je jednu golgetersku krizu, al to je bilo u onom periodu kad smo igrali dosta rezervisano, kad se pobjedjivalo onako rutinski i cuvala se snaga za kljucne utakmice u ligi prvaka. Ponekad mi ga je bilo i zao jer mu messi jedno vrijeme kao namjerno nije htio dati loptu u cistim prilikama, bojao sam se da ce tu mozda nastati neki problem medju njima, medjutim kasnije je sve to izgladjeno, vilja je sajajno odigrao finale lige prvaka, kao i olufinale protiv reala, borio se momak ko lav, i neka njega ko nas
jedino sto me malo mozda strah u vezi vilje je da mu se ne desi ono nesto kao s anrijem, nakon sto je osvojio ligu prvaka i kompletirao sve moguce bitne titule jednog igraca, strah me sad malo da se ne zasiti fudbala, al opet tesko da ce do toga doci, vilja ima 28 godina i akobogda jos ce se on naigrati u nasem dresu, njegova prodaja mislim ne dolazi u obzir, mozda tamo za dvije sezone kad udje u tridesete, al sad nema sanse
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Mala ispravka.Villa je 1981 god.,te sad ima 29 god, a u decemebru puni 30Romariooo je napisao/la:Vilji se nema sta prigovoriti, momak je svoju prvu sezonu u barci odradio fenomenalno, velike utakmice pogotovo je odigrao vrhunski, davao je golove ali ono sto se meni jos vise svidja kod njega je koliko se momak bori tokom cijele utakmice, kako non stop trci, vraca se, otvara prostor, sjajne asistencije ima, covjek se uklopio u tim ko da je iz la masie dosao a ne iz drugog kluba.
MVP - Messi-Villa-Pedro
Villa ce u decembru napuniti 30 godina
A za ove što osporavaju njegov kvalitet, neka se sjete njegove golcine Man.Unitedu u finalu lige prvaka...pa nije to bilo prije 10 godina da se tako brzo zaboravilo, yebemu mu miša
Ne valja nam ni najbolji strijelac Španije, jelde...e yebiga više.
Uostalom:
[youtube][/youtube]
A za ove što osporavaju njegov kvalitet, neka se sjete njegove golcine Man.Unitedu u finalu lige prvaka...pa nije to bilo prije 10 godina da se tako brzo zaboravilo, yebemu mu miša
Ne valja nam ni najbolji strijelac Španije, jelde...e yebiga više.
Uostalom:
[youtube][/youtube]
a da, 28 je imao kad je dosao u barcu, malo sam pomijesao, al dobro opet, naigrat ce se on jos, a zanimljivo je mozda ovo sto se pise oko neimara, da je barca kao pregovara oko njegovog dolaska, al tek za 18 mjeseci, sto bi mozda i znacilo da bi on mogao biti taj koji ce naslijediti vilju, i bilo bi sjajno al tako nekad malo kasnije, jer ima vilja jos puno toga pokazati, a taman i da se vidi sta ce ispasti od neymara, naravno ako je tacna informacija i ako santos i barca sklope taj neki dogovor
uglavnom, mislim da je jos jedna sezona barem vilje u barceloni neupitna, svojim igrama momak je dokazao da je sjajno rjesenje za barcin stil igre, malo je napadaca u svijetu koji bi pristali igrati krilo bez neke ljutnje, i jos da tu poziciju odigraju sjajno
uglavnom, mislim da je jos jedna sezona barem vilje u barceloni neupitna, svojim igrama momak je dokazao da je sjajno rjesenje za barcin stil igre, malo je napadaca u svijetu koji bi pristali igrati krilo bez neke ljutnje, i jos da tu poziciju odigraju sjajno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Villa je Villa , nema boljeg u Španiji , on zna fulati 100% šansu , ali zato kad ubode tu bude kraj protivniku .
Nema tima koji ga ne bi poželio.
Jordi Alba na meti Barcelone
Ovaj momak je rođeni katalonac ( mjesto rođenja Barcelona ) i za njega se može reći da je La Masia.
Ovaj momak je rođeni katalonac ( mjesto rođenja Barcelona ) i za njega se može reći da je La Masia.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
I ja sam rodjen u Ze, pa se ne moze reci za mene da sam Celikova skolamessilla je napisao/la:Villa je Villa , nema boljeg u Španiji , on zna fulati 100% šansu , ali zato kad ubode tu bude kraj protivniku .
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Ali ovaj je momak igrao u mlađim kategorijama Barce , ako ne vjeruješ možeš provjeriti ( Wikipedia itd... )Dushi_Rob je napisao/la:I ja sam rodjen u Ze, pa se ne moze reci za mene da sam Celikova skolamessilla je napisao/la:Villa je Villa , nema boljeg u Španiji , on zna fulati 100% šansu , ali zato kad ubode tu bude kraj protivniku .
Ovaj momak je rođeni katalonac ( mjesto rođenja Barcelona ) i za njega se može reći da je La Masia.![]()
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
dobre stvari su dovodjenja ovih mladjih igraca tipa Kiko, mogu igrati u barci B, a ako se pokazu i u prvom timu, vjerujem da ce Kiko igrati ono sto je igrao jeffren, a ako se napokon vise realizuje ovaj transfer sancheza, on tu ulazi umjesto bojana, i s viljom i pedrom ce se boriti za prvih 11, to je onako lako skontati
al pitanje je sad sta i gdje sa cescom, evo kako se pise odbio je otici u aziju na pripreme s arsenalom, pise se kako se ocitovao da nece vise igrati u arsenalu ni pod razno, kud njega ako dodje samo pep valjda zna, da dodje on a ne dodje sanhcez moglo bi se i nekako reci da ima logike, da ide iniesta na krilo, mada i to nije to , al ovako i sa sanchezom, cesc bi dakle mogao samo igrati kao zamjena xaviju ili iniesti, a sto je jos gore tiago bi bio tek druga zamjena i ko zna kad bi momak i zaigrao, a keita bi onda vjerovatno otisao, nigdje logike, bojim se da bi se narusila i atmosfera u slacionici, hebem ti vise i cesca da barem sad city uleti sa ponudom kakvom od 50 miliona 10 miliona fabregasu po sezoni, nek ide njima, cak i u real da ode dobro bi bilo samo da nama ne dolazi
al pitanje je sad sta i gdje sa cescom, evo kako se pise odbio je otici u aziju na pripreme s arsenalom, pise se kako se ocitovao da nece vise igrati u arsenalu ni pod razno, kud njega ako dodje samo pep valjda zna, da dodje on a ne dodje sanhcez moglo bi se i nekako reci da ima logike, da ide iniesta na krilo, mada i to nije to , al ovako i sa sanchezom, cesc bi dakle mogao samo igrati kao zamjena xaviju ili iniesti, a sto je jos gore tiago bi bio tek druga zamjena i ko zna kad bi momak i zaigrao, a keita bi onda vjerovatno otisao, nigdje logike, bojim se da bi se narusila i atmosfera u slacionici, hebem ti vise i cesca da barem sad city uleti sa ponudom kakvom od 50 miliona 10 miliona fabregasu po sezoni, nek ide njima, cak i u real da ode dobro bi bilo samo da nama ne dolazi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Al onda fino kazes/napises ovo boldano a ne "moze se reci da je La Masia" ...messilla je napisao/la:Ali ovaj je momak igrao u mlađim kategorijama Barce , ako ne vjeruješ možeš provjeriti ( Wikipedia itd... )Dushi_Rob je napisao/la:I ja sam rodjen u Ze, pa se ne moze reci za mene da sam Celikova skolamessilla je napisao/la:Villa je Villa , nema boljeg u Španiji , on zna fulati 100% šansu , ali zato kad ubode tu bude kraj protivniku .
Ovaj momak je rođeni katalonac ( mjesto rođenja Barcelona ) i za njega se može reći da je La Masia.![]()
Lijep pozz , bitno je da smo ti i ja na istoj strani
Visca Barca e Visca Catalunya !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
ma jbg jarane zaboravio , nemojte zamjeritiDushi_Rob je napisao/la:Al onda fino kazes/napises ovo boldano a ne "moze se reci da je La Masia" ...
Lijep pozz , bitno je da smo ti i ja na istoj strani
Visca Barca e Visca Catalunya !
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Barcelona je još uvijek zainteresirana u igrača Valencije Juana Matu (25). Šišmiši će tražiti barem 25 milijuna € za ovog Španjolca.
Ovo je više dosadilo i Bogu i narodu...
Ovo je više dosadilo i Bogu i narodu...
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.