Bila mi je želja da završi u modrom dresu i stvarno je bilo blizu toga ali jbg, 2 mil. je trenutno previše čak i za jednog Mamića! Ali sve u svemu, Sevilla je sada za još koju ciglu stabilnija i jača u odbrani
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Definitivno me iznenadilo da je u ovako jako klubu završio i svaka mu VALA čast!
Bila mi je želja da završi u modrom dresu i stvarno je bilo blizu toga ali jbg, 2 mil. je trenutno previše čak i za jednog Mamića! Ali sve u svemu, Sevilla je sada za još koju ciglu stabilnija i jača u odbrani

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
"Prvi put smo Spahića zapazili kada smo igrali u UEFA kupu protiv Lokomotiva iz Moskve. Pokušali smo ga dovesti i prošle godine, ali nije nam uspjelo. Ja lično volim igrače odbrane koji su agresivni kao Spahić. Sa njima nema šale. Lopta možda i moće proći, ali igrač ne", hvali našeg kapitena sportski dirketor Seville.
Ovaj trener i Spaha ce haman biti najbolji jarani... isto misle...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Mog'o bi on do kraja mandata i kapiten postati. Naravno, ako ozbiljno shvati ovu "misiju" u Sevilli i odigra onako kako zna i umije. Pred kraj je karijere faktički i trebao bi povesti računa o svojoj fudbalskoj ostavštini. Za zajebanciju će imati dovoljno vremena nakon penzije._dreamer_ je napisao/la:"Prvi put smo Spahića zapazili kada smo igrali u UEFA kupu protiv Lokomotiva iz Moskve. Pokušali smo ga dovesti i prošle godine, ali nije nam uspjelo. Ja lično volim igrače odbrane koji su agresivni kao Spahić. Sa njima nema šale. Lopta možda i moće proći, ali igrač ne", hvali našeg kapitena sportski dirketor Seville.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
jesu se provokatori usutili. niko ni da pozeli srecu kapitenu. sve su bile price kako je njemu francuska vrh, kako je slab, kako su neki klocevi bolji od njeg......
spaha kralju sretno. iskoristi ovu sansu. jednom se pruza u zivotu. dobar klub, lijep grad, dobre zene
i da u narednih nekoliko godina postanes i kapiten. 
spaha kralju sretno. iskoristi ovu sansu. jednom se pruza u zivotu. dobar klub, lijep grad, dobre zene
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema
cestitke Spahicu na velikom transferu,Sevila je vrhunski klub i velika je stvar sto ce igrati u tako jakom klubu i u najjacoj ligi na svijetu,uz englesku naravno! ovo je dobro i za imidz nase reprezentacije!
cestitke Spahi na zaista velikom transferu! igrati u Sevilji nije mala stvar!...svaka cast
Messi zipa eto Spah
.
Sretno kapitenu i sve najbolje
.
Sretno kapitenu i sve najbolje
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ofalice Spaha.Sve nekakve Mesije,C.Ronalde,Forlane i druge kloceve cuvati.
Izgubit ce na kvaliteti................................................................
Izgubit ce na kvaliteti................................................................
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Goalgetter
- Kontakt:
Emir Spahic ce nositi broj 3 u Sevilli . 
P.S Spahine kopacke :

P.S Spahine kopacke :

Ovo ima i Miske na svojim.Goalgetter je napisao/la:Emir Spahic ce nositi broj 3 u Sevilli .
P.S Spahine kopacke :
Dobro je sve zavrsilo za Spahica. Od spekulacija o Olimpiakosu, Galatasarayu, pa cak i Dinamu ZG, do Seville. Nadam se da ce izborit Ligu Prvaka i da ce malo pripazit na grube startove ove sezone.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Megamon
- Kontakt:
Ima i Dzeko,reci slobodno.Cartman je napisao/la:Ovo ima i Miske na svojim.Goalgetter je napisao/la:Emir Spahic ce nositi broj 3 u Sevilli .
P.S Spahine kopacke :
Dobro je sve zavrsilo za Spahica. Od spekulacija o Olimpiakosu, Galatasarayu, pa cak i Dinamu ZG, do Seville. Nadam se da ce izborit Ligu Prvaka i da ce malo pripazit na grube startove ove sezone.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nista novo i za SalihovicaMegamon je napisao/la:Ima i Dzeko,reci slobodno.Cartman je napisao/la:Ovo ima i Miske na svojim.Goalgetter je napisao/la:Emir Spahic ce nositi broj 3 u Sevilli .
P.S Spahine kopacke :
p.s. Sretno Spahi u Sevilli
- mighty_reds
- Kontakt:
Ako išta, bar na forumu Seville sad neće biti navale Bosanaca jer mi ne znamo španski.
Emire sve najbolje.
Emire sve najbolje.
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Ponos Torina
- Kontakt:
nemoj biti toliko uvjeren da nece navaliti..mighty_reds je napisao/la:Ako išta, bar na forumu Seville sad neće biti navale Bosanaca jer mi ne znamo španski.![]()
Emire sve najbolje.
Dosao je u odlican klub i moze dosta napraviti sa Sevillom i u prvenstvu i u Europa ligi...sretno mu bilo
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- majestic24
- Kontakt:
Treba postaviti novu anketu.
Koliko ce spaha imati utakmica suspenzije ove sezone??
1. 5 ili manje
2. od 5 do 10
3. 10+ kao u Montepelieru
4. Biti ce dobar decko,nece imati suspenzije

Koliko ce spaha imati utakmica suspenzije ove sezone??
1. 5 ili manje
2. od 5 do 10
3. 10+ kao u Montepelieru
4. Biti ce dobar decko,nece imati suspenzije
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
pa mogli su na zastavi staviti ispravan broj zvjezdicaGoalgetter je napisao/la:Emir Spahic ce nositi broj 3 u Sevilli .
P.S Spahine kopacke :
- Titova-Juga
- Kontakt:
ZOI84 je napisao/la:pa mogli su na zastavi staviti ispravan broj zvjezdicaGoalgetter je napisao/la:Emir Spahic ce nositi broj 3 u Sevilli .
P.S Spahine kopacke :
Neispravno je "IN"
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Jel to Mujdza sa njim.Goalgetter je napisao/la:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: 231983, aezakmi, Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Wolffire i 40 gostiju.