Pa kako tebe bolan nije stid. To ti uzimas svoj klub kao relevantan za kompariranje. Pa mi smo ih UBILI na kosevu 3-0...sa jo dvije 100% sanse...sad mi svi trebamo kontati ko eto vi ste relevantni i ko vas dobije na sugavici..on je extra ekipa....pa vas i Borac dobi..znaci i oni su extra a vidjeces potopa od onih zidova...ko vas je ono jos dobio na sugavici prosle god , znaci i oni su extra. Kakve ti gluposti pises ccccc
Cuj ovoga , .."prilicno objektivan komentar..."
Zeljo vam ove god namjestio evropu , prosle ili predprosle savez vam isto uradio..ko ste ba vi...sto to sloboda nije mogla izaci a imala je sve uslove...ali NE , vasi LJIGAVI TALOVI po strukturama...fuj fu jfuj[/quote]
Evo zašto volim pitare!
Navijač kluba zbog koje su se lige proširivale našao da priča o teorijama zavjere. To oko Slobode, to vidi sa savezom, možda da otvoriš temu Savez. I pored toga, Široki je bolji klub od Slobode u zadnjih 5 godina. A bolji je i od Sarajeva, Borca i Želje, to su činjenice. Kontinuitet koji se rijetko viša u BiH. Ja to cijenim. Ti nemoraš.
Da te podsjetim, vi nas niste dobili, pa također niste neki reper (nadam se da znaš šta znači ova riječ), a Široki i Borac jesu. I vjeruj mi obje ekipe su bile jače prošle sezone i od Želje i od Sarajeva. Jednostavno ČINJENICA!