NK Široki Brijeg

Škripar 2
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Škripar 2 » 08 jul 2011, 02:27

ŠB.TRN je napisao/la:Da sam sebe ne citiram.Kao sto sam rekao s ovakvim trenerom i vratarom necemo daleko.Tuga i gotovo.Tona i Zloma u Gosku a kod nas sve levati igraju.Uprava me pocinje zivcirati.Okanite se menadžera,mi zelimo naslove.Pa onaj Ištuk prođe ovu Olimpiju,a indvalid teski.Nadam se da ce drugi BIH klubovi odigrati bolje.I hvala svim normalnim ljudima koji su nam poželjeli srecu.Hvala vam!!!!

Mogli su vratiti Ištuka i on je bolji od ovoga Ćutuka.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 jul 2011, 08:24

slani grad je napisao/la:ima Boga...kakvim se sve igrama sluze da dodzu do evrope ovo im je najveca kazna....nadam se da ce i dogodine nekoga zavalit za evropu a potom dobit kakvu pljusku od nekih kelnera,ribara,vodoinstalatera....sve se vraca sve se placa...radujem se ko pravi pacenik svakom vasem ponizenju :lol: :lol: ..i fakat uzivam :lol: :lol:
mi barem igramo europu..a vama je upitna i bih liga svake godine..tako vozdra prijatelju..uzivaj
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

taracess
Kontakt:

Post Postao/la taracess » 08 jul 2011, 09:16

ŠB.TRN je napisao/la:Da sam sebe ne citiram.Kao sto sam rekao s ovakvim trenerom i vratarom necemo daleko.Tuga i gotovo.Tona i Zloma u Gosku a kod nas sve levati igraju.Uprava me pocinje zivcirati.Okanite se menadžera,mi zelimo naslove.Pa onaj Ištuk prođe ovu Olimpiju,a indvalid teski.Nadam se da ce drugi BIH klubovi odigrati bolje.I hvala svim normalnim ljudima koji su nam poželjeli srecu.Hvala vam!!!!
ja ne znam sto si se ti natakario IStuku koji je gospodin covjek. Pokazao je to dok je vodio moj klub. Do vas je sto mjenjate trenera cim ekipa upadne u malu krizu pa onda plus kupujete utakmice... I tako svaki klub radi. mA nije ni cudo kad generali i tajkuni vode klubove i nisu culi za kontinuitet, plus uz to misle da znaju izabrati i kupiti igrace. Ni Capello ne moze bez konstantnog rada sve na ho-ruk pobjedjivati. Ne znam sto neko ne proba podrzat kakvog trenera na duzi rok da covjeku daju sansu da poslozi ekipu kako Bog zapovjeda. Ovako se mjenjaju metode i nacin rada svakih sest mjeseci. I sta dobijete???? Blamazu u Evropi nevidjenih razmjera.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 08 jul 2011, 09:21

Virtu4l je napisao/la:Ma kakav Široki, već dvije godine guzovače ulaze u Evropu, na foru... smiješna ekipa, sa smiješnim navijačima...
Kako te bolan nije stid takve gluposti pričati. Navijam za Želju, i pratim svaku utakmicu na Grbavici, i zadnju utakmicu na Grbavici nas je Široki preslušao kao malo ko. A mi fol ispred njih. Pokazali od Želje više u svakom smislu. Jedini klub u BiH koju gradi ekipu i rezultat godinama, koji ima dobar rad sa mladima i izgrađenu infrastrukturu. I ti sad došao da se "p.o.s.e.r.e.š." na sve to. Pa kako te bolan nije stid? Shvatam da nekoga ili nešto nesimpatišeš, ali makar ostani u okviru činjenica. U zadnjih 5 godina, klub sa najkonstantnijim rezultatima bez čestih karakteristika naših klubova tzv instant rezultata.

Žao mi je za sinoć. Mislim da ste platili danak prvog pretkola i njegovog ranog igranja, kada ekipe nisu gotovo ni formirane, prelazni rok traje još, a igrači nisu u nekoj formi. Očekujem bolji Široki u našoj ligi. Golman vam je prilično loš, čak i za našu ligu.

Biće bolje

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 08 jul 2011, 09:28

Rade Paprica 9 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ma kakav Široki, već dvije godine guzovače ulaze u Evropu, na foru... smiješna ekipa, sa smiješnim navijačima...
Kako te bolan nije stid takve gluposti pričati. Navijam za Želju, i pratim svaku utakmicu na Grbavici, i zadnju utakmicu na Grbavici nas je Široki preslušao kao malo ko. A mi fol ispred njih. Pokazali od Želje više u svakom smislu. Jedini klub u BiH koju gradi ekipu i rezultat godinama, koji ima dobar rad sa mladima i izgrađenu infrastrukturu. I ti sad došao da se "p.o.s.e.r.e.š." na sve to. Pa kako te bolan nije stid? Shvatam da nekoga ili nešto nesimpatišeš, ali makar ostani u okviru činjenica. U zadnjih 5 godina, klub sa najkonstantnijim rezultatima bez čestih karakteristika naših klubova tzv instant rezultata.

Žao mi je za sinoć. Mislim da ste platili danak prvog pretkola i njegovog ranog igranja, kada ekipe nisu gotovo ni formirane, prelazni rok traje još, a igrači nisu u nekoj formi. Očekujem bolji Široki u našoj ligi. Golman vam je prilično loš, čak i za našu ligu.

Biće bolje
prilicno objektivan komentar.Mislim da olimpija nije igracki jaca od sirokog ali su im ocitali bukvicu kako treba igrati kao kolektiv i koliko danas u modernom nogometu igra ulugu to kada je komplet ekipa pokretna jednostavno su nadtrcali siroki.Netreba ovo shvatiti previse tragicno, nekad je i ovako bolje posvetiti se PL, jer cesto nase ekipe i nemaju kadar da guraju na dva fronta.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 jul 2011, 09:31

Biće bolje
Pa kako tebe bolan nije stid. To ti uzimas svoj klub kao relevantan za kompariranje. Pa mi smo ih UBILI na kosevu 3-0...sa jo dvije 100% sanse...sad mi svi trebamo kontati ko eto vi ste relevantni i ko vas dobije na sugavici..on je extra ekipa....pa vas i Borac dobi..znaci i oni su extra a vidjeces potopa od onih zidova...ko vas je ono jos dobio na sugavici prosle god , znaci i oni su extra. Kakve ti gluposti pises ccccc
Cuj ovoga , .."prilicno objektivan komentar..."
Zeljo vam ove god namjestio evropu , prosle ili predprosle savez vam isto uradio..ko ste ba vi...sto to sloboda nije mogla izaci a imala je sve uslove...ali NE , vasi LJIGAVI TALOVI po strukturama...fuj fu jfuj

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 08 jul 2011, 09:44

Pa kako tebe bolan nije stid. To ti uzimas svoj klub kao relevantan za kompariranje. Pa mi smo ih UBILI na kosevu 3-0...sa jo dvije 100% sanse...sad mi svi trebamo kontati ko eto vi ste relevantni i ko vas dobije na sugavici..on je extra ekipa....pa vas i Borac dobi..znaci i oni su extra a vidjeces potopa od onih zidova...ko vas je ono jos dobio na sugavici prosle god , znaci i oni su extra. Kakve ti gluposti pises ccccc
Zeljo vam ove god namjestio evropu , prosle ili predprosle savez vam isto uradio..ko ste ba vi...sto to sloboda nije mogla izaci a imala je sve uslove...ali NE , vasi LJIGAVI TALOVI po strukturama...fuj fu jfuj[/quote]

Evo zašto volim pitare! :D :D :D

Navijač kluba zbog koje su se lige proširivale našao da priča o teorijama zavjere. To oko Slobode, to vidi sa savezom, možda da otvoriš temu Savez. I pored toga, Široki je bolji klub od Slobode u zadnjih 5 godina. A bolji je i od Sarajeva, Borca i Želje, to su činjenice. Kontinuitet koji se rijetko viša u BiH. Ja to cijenim. Ti nemoraš.

Da te podsjetim, vi nas niste dobili, pa također niste neki reper (nadam se da znaš šta znači ova riječ), a Široki i Borac jesu. I vjeruj mi obje ekipe su bile jače prošle sezone i od Želje i od Sarajeva. Jednostavno ČINJENICA!

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 08 jul 2011, 09:48

Rade Paprica 9 je napisao/la:Pa kako tebe bolan nije stid. To ti uzimas svoj klub kao relevantan za kompariranje. Pa mi smo ih UBILI na kosevu 3-0...sa jo dvije 100% sanse...sad mi svi trebamo kontati ko eto vi ste relevantni i ko vas dobije na sugavici..on je extra ekipa....pa vas i Borac dobi..znaci i oni su extra a vidjeces potopa od onih zidova...ko vas je ono jos dobio na sugavici prosle god , znaci i oni su extra. Kakve ti gluposti pises ccccc
Zeljo vam ove god namjestio evropu , prosle ili predprosle savez vam isto uradio..ko ste ba vi...sto to sloboda nije mogla izaci a imala je sve uslove...ali NE , vasi LJIGAVI TALOVI po strukturama...fuj fu jfuj

Evo zašto volim pitare! :D :D :D

Navijač kluba zbog koje su se lige proširivale našao da priča o teorijama zavjere. To oko Slobode, to vidi sa savezom, možda da otvoriš temu Savez. I pored toga, Široki je bolji klub od Slobode u zadnjih 5 godina. A bolji je i od Sarajeva, Borca i Želje, to su činjenice. Kontinuitet koji se rijetko viša u BiH. Ja to cijenim. Ti nemoraš.

Da te podsjetim, vi nas niste dobili, pa također niste neki reper (nadam se da znaš šta znači ova riječ), a Široki i Borac jesu. I vjeruj mi obje ekipe su bile jače prošle sezone i od Želje i od Sarajeva. Jednostavno ČINJENICA![/quote]Pa da, zato i jesu na tabeli ispred njih :D

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 08 jul 2011, 09:49

FCS-FCS je napisao/la:

Biće bolje
:lol: :lol:
jeste ubili ste nas..nakon 4-5 koliko li vec godina da nas dobijete..ma bravo vi :lol: :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

-BOSANAC-
Kontakt:

Post Postao/la -BOSANAC- » 08 jul 2011, 10:10

-BOSANAC- je napisao/la:Sretno svim navijacima Sirokog............................................da prebole vecerasnji poraz. 8-) Idemo komsije !!! Zmajceki !!!
Nadam se da ste preboljeli !!! 8-)

3 komada 3 komada to je nasa nada !!!

jmsm
Kontakt:

Post Postao/la jmsm » 08 jul 2011, 10:16

ništa bolje nisam ni očekivao s obzirom da sam upoznat s time da bevanda pregovara koji će igrači igrati za široki. koga kriviti? ma sve koji su ijednog trenutka smatrali ćutuka trenerom. imaš par trenera koji vrijede a možeš ih dovesti a to su baka (ni on više) barbarić, karačić (ne onaj naš nadobudni jado), besek, pa i pamić. doveli su u klub trenera čija momčad kod golauta ni jednu loptu nije iznjela od noge do noge nego je svaku golman ispucao. doveli su trenera koji je upropastio najbolji vezni red u PL šugave zemlje. doveli su golmana koji ne može ni za buhovo braniti na MZ turniru. igra se sastoji nabij naprijed pa će se odbiti od nešto ili nekoga za priliku. šilić, jure, serdarušić, mišić su za qrac ali su dokazali pod bakom da su super igrači. i o čemu mi možemo pričati???? jedina pozitivna stvar su ŠKRIPARI i Roskam. ali nama ostaje sada liga MZ Široki Brijeg (najposjećenije sportsko natjecanje u ŠUGAVICI) i uživanje uz pivu. ŽALI BOŽE PROPUŠTENOG!!!!!

-BOSANAC-
Kontakt:

Post Postao/la -BOSANAC- » 08 jul 2011, 10:17

Glavni osnivac kluba pred osnivanje Sirokog je rekao "Kunem se da u nasem klubu nece igrati ni musliman ni srbin"ako cemo pogledati sastav kroz godine,zaista,cuvate njegovu zakletvu.Zato se ja nadam svakom vasem porazu kao i svaki pravi BOSANAC.A ovaj Rade je zapravo navijac Sirokog il je taj nick napravio neki forumas kome mi bosanci idemo na .....I Sirokobrijezani ,sljedeci cetvrtak cete moci uzivati u 2. pretkolu ali gledajuci Zelju i Sarajevo !!! 8-) :lol: A izgleda,jedina sansa da prodjete je da kupite nekog BOSANCA !!!
ima Boga...kakvim se sve igrama sluze da dodzu do evrope ovo im je najveca kazna....nadam se da ce i dogodine nekoga zavalit za evropu a potom dobit kakvu pljusku od nekih kelnera,ribara,vodoinstalatera....sve se vraca sve se placa...radujem se ko pravi pacenik svakom vasem ponizenju ..i fakat uzivam
takodje i ovo
Zadnja izmjena: -BOSANAC-, dana/u 08 jul 2011, 10:19, ukupno mijenjano 1 put.

HŠKZRINJSKI
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZRINJSKI » 08 jul 2011, 10:17

Iskreno iako sam u dubini duse navijao da prodjete iz vise razloga,ali ipak mi je drago sto ste nakantani samo zbog nepismenog generala i njegovog celavog pratitelja bevande koji su nam doslovce UKRALI dva juniora barisica i kozulja.

Tako se to ne radi,pogotovo Zrinjskom.

Puno trziste igraca po bih i oni mangupi dodju i vrbuju nasu djecu i obecavaju im dinama,kule i gradove. :oops:

Fuj stoko,tako se to ne radi.

Opet kazem,sirokom sve najbolje ali kunem se dok je ova dvojka na celu kluba i u buducnosti cu se radovati porazima sirokog.

Mijo postoji nepisano pravilo o ne uplitanju u igracki kadar Zrinjskog i sirokog i ti si se na to posrao ali zato su se janezi posrali tebi u facu i neka su.
Zrinjski je zivot i vise od toga ! ! !

jmsm
Kontakt:

Post Postao/la jmsm » 08 jul 2011, 10:25

mostarskiplemic je napisao/la:Ova predstava Sirokog ce uvelike otjerati i one zadrte zaljubljenike sa stadione,beskicmenjaci ce biti praceni iduce sezone ko borba pijetlova u Donjim Mamicima!
Ulazite u kosarku jos vise ,izgradite ime u NLB ligi,pokusajte se domaci euro lige ili uleb kupa,nije nogomet za vas,samo Mijo i mendazeri peru lovu preko kluba!
NE SEKIRAJ SE TI MAJSTORE
vidim ja da si zabrinut ;)
KK ŠIROKI je regionalni klub na kojeg se veže komplet zapadna hercegovina i dio bosne, imotska krajina, sinjska i makarska rivijera (ti govorim na osnovu sponzora, igrača, zaposlenih ljudi u klubu, na osnovu omlad.pogona i sl) i taj klub je odavno prerastao Široki Brijeg. u dvorani livnjaci imaju svoj kutak, mostarci svoj, gruđani svoj, čitlučani svoj,...
a NK je klub koji ima malu vojsku navijača ali se bori sve ove godine sa kvazivelikim klubovima. ja znam na što ti ciljaš i prozirno je. a naletilić da je menadžer širokom? misliš na perkasa? majstore mi smo njemu što i afrika meni - ništa. raspitaj se ko je perkas?

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 08 jul 2011, 10:25

HŠKZRINJSKI je napisao/la:Iskreno iako sam u dubini duse navijao da prodjete iz vise razloga,ali ipak mi je drago sto ste nakantani samo zbog nepismenog generala i njegovog celavog pratitelja bevande koji su nam doslovce UKRALI dva juniora barisica i kozulja.

Puno trziste igraca po bih i oni mangupi dodju i vrbuju nasu djecu i obecavaju im dinama,kule i gradove. :oops:

Opet kazem,sirokom sve najbolje ali kunem se dok je ova dvojka na celu kluba i u buducnosti cu se radovati porazima sirokog.

Mijo postoji nepisano pravilo o ne uplitanju u igracki kadar Zrinjskog i sirokog i ti si se na to posrao ali zato su se janezi posrali tebi u facu i neka su.
Mogu Zelji, Sarajevu ili Velezu ali ne mogu Zrinjskom hahaha ma daj ne budi smjesan

Realno kome ce uzeti nego vama kad kod njih moraju igrati hrvati..

Takoder da kazem da mi je zao sto ste ispali od juce puno bolje Olimpije. Velika je steta jer ste imali lagan zrijeb u drugom predkolu. Bice bolje!
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

jmsm
Kontakt:

Post Postao/la jmsm » 08 jul 2011, 10:27

HŠKZRINJSKI je napisao/la:Iskreno iako sam u dubini duse navijao da prodjete iz vise razloga,ali ipak mi je drago sto ste nakantani samo zbog nepismenog generala i njegovog celavog pratitelja bevande koji su nam doslovce UKRALI dva juniora barisica i kozulja.

nije mijo njih gonjao nego roditelji miju. vjeruj mi jer znam iz prve ruke. nije mi mijo drag ali istina je da su iz zrinjskog roditelji ponudili 6 igrača a mijo uzeo samo ova dva. 100%!!!!!!

HŠKZRINJSKI
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZRINJSKI » 08 jul 2011, 10:32

jmsm je napisao/la:

nije mijo njih gonjao nego roditelji miju. vjeruj mi jer znam iz prve ruke. nije mi mijo drag ali istina je da su iz zrinjskog roditelji ponudili 6 igrača a mijo uzeo samo ova dva. 100%!!!!!!
Ne bi ovdje pisao da ne znam sve od pocetka do kraja.
Ja vjerujem da ti imas verziju koji si cuo ali JA ZNAM nisam cuo.Posto znam osobno roditelja jednogod njih a uostalom znam i malce.
A mijo je servirao tu pricu da skine ljagu sa sebe.
To nek prica nekom drugom nama je svoje rekao a dalje cemo mi pricati njemu,od sada pa dok je god u klubu on je neprijatelj br.1 nasem klubu i mostarskoj raji.
P.S.svaka cast sirokobrjezanima i skriparima ali svoje sam rekao u prethodnom postu.

Da nadodam kakvih bola 6 igraca????? halo svi oni imaju ugovore i igrace u svom klubu i za manje para,ali jednostavno ako imas tesku financijsku situaciju(kao sto ima jedan od ove dvojice) i dodje "galatni" mijo i ponudi svasta nesto (dinamo,lovu) ne mogu kriviti onda ni malce ni roditelej nego njega **** se s materom.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 08 jul 2011, 10:51

@HŠKZRINJSKI...A što je sa Vladom Zadrom,najbolji junior biH lige,i pređe u Zrinjski,bez odštete,mi se nismo bunili tada,čovjek je uvidio priliku da će u Zrinjskom više igrati i otišao....

HŠKZRINJSKI
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZRINJSKI » 08 jul 2011, 10:54

Dabar je napisao/la:@HŠKZRINJSKI...A što je sa Vladom Zadrom,najbolji junior biH lige,i pređe u Zrinjski,bez odštete,mi se nismo bunili tada,čovjek je uvidio priliku da će u Zrinjskom više igrati i otišao....
Ocekivao sam to pitanje i svaka cast na tome.
Pojasnicu ti,Vlado Zadro je dosao kod nas jer ga je siroki pustio tj.nije ozbiljnije racunao na njega i taj prelazak je odradjen uz obostrani blagoslov,a u ovom slucaju je PLJACKA barisica i kozulja nama uradjena iza ledja.A plus toga mijo se posro u nas dogovor i od sada pa nadalje i ubuduce nek mu je Bog na pomoci.Ovdje vise nije dobrodosao i daleko mu kuca bila od Zrinjskog.

Mislim da ima razlike u tim transferima ;)
Zadnja izmjena: HŠKZRINJSKI, dana/u 08 jul 2011, 11:04, ukupno mijenjano 1 put.

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 08 jul 2011, 11:01

[quote="-BOSANAC-"][quote="-BOSANAC-"]Sretno svim navijacima Sirokog............................................da prebole vecerasnji poraz. 8-) Idemo komsije !!! Zmajceki !!![/quote]
Nadam se da ste preboljeli !!! 8-)

3 komada 3 komada to je nasa nada !!![/quote]

Tobe jarabi Bosanca
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Pact1921, supervizor, svemalim1 i 23 gosta.