@ 8.50...

@2.10...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Lepinja je napisao/la:Pogledaj te rezultate 1 singapurske lige u zadnjih 10 dana pogledajte kvote i sve ce vam biti jasno tako uzimam pare vec pola godine uvijek na manje kvote
Bosnier je napisao/la:Ko prati tenis moze velike pare uzeti , prosli mjesec 450 km , ovaj 150 dosad...
Naravno ne na 1 km uloga xD
Citizen-X je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Ko prati tenis moze velike pare uzeti , prosli mjesec 450 km , ovaj 150 dosad...
daj nas prosvijetli sa pracenjem matere ti![]()
sve neki nenadybivi kladionicari![]()
![]()
Smij se brate ti koliko hoces , ja imam platu viseCitizen-X je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Ko prati tenis moze velike pare uzeti , prosli mjesec 450 km , ovaj 150 dosad...
![]()
Svi zajebali kladionicu,svi dobri,a nove kladionice se i dalje otvaraju,il u najmanju ruku šireCitizen-X je napisao/la:Bosnier je napisao/la:Ko prati tenis moze velike pare uzeti , prosli mjesec 450 km , ovaj 150 dosad...
![]()
Bosnier je napisao/la:Smij se brate ti koliko hoces , ja imam platu vise
Lepinja je napisao/la:Pao dao sam predlog da se igra singapurska 1 liga jer je lako zaraditi ali posto ovdje nikom nije stalo da se pomogne najbolje razjebati ovu temu
Citizen-X je napisao/la:Postao/la Citizen-X dana 11 maj 2011, 10:39
ohohooooo singapurtjani danas kvota 18 7 i 1,08 uuuuu moglo bi svastaaa
odigro sam cistu kecinu samo zbog idiotske kvote i stavio 7 eura na to - nista drugo nije bilo razlog...
ko je procito post mogao je izvuci zaklucak da mirisem 1X
EDIT
kako rekoh prosla je kvota 8 i dvoznak a i ovi talibani moji su bili poveli 2 1 pa sam natrpo u kontru
dobar njuh danas a eto zamirisa mi i nadal
odo sad na sladoled da se pocastim
Lepinja je napisao/la:Uredu Citizen-X ti si najpametniji ajd vozdra
Slazem se.Ne zna on ovu kladionicu nikako.Mala maca za nasLepinja je napisao/la:Uredu Citizen-X ti si najpametniji ajd vozdra
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.