Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mont0
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Mont0 » 08 jul 2009, 02:58

Inter jos Thiago Motta, bivsi Barcelonin igrac, proslosezonski fantasista Genoe :D :D

Ja ocekujem od Lazia da iznenadi, ne da ide na titulu, ali da svakako budu medju 4 :)
Support Velez, It's logical! ★

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jul 2009, 13:35

Jose Mourinho sastavio listu igraca koji mu ne trebaju za sledecu sezonu.Trenutno imamo 29 igraca ali moja zelja je da imamo 23-24 igraca, rekao je Mourinho.Na transfer listi su:Patrick Viera,Ricardo Quaresma,Amantino Mancini,Nelson Rivas i Victor Obinna
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 08 jul 2009, 13:46

Devil je napisao/la:Jose Mourinho sastavio listu igraca koji mu ne trebaju za sledecu sezonu.Trenutno imamo 29 igraca ali moja zelja je da imamo 23-24 igraca, rekao je Mourinho.Na transfer listi su:Patrick Viera,Ricardo Quaresma,Amantino Mancini,Nelson Rivas i Victor Obinna
sve neka imena...a svi su propali u Interu :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 08 jul 2009, 19:25

Vieira je svoju ulogu itekako imao u prethodnim titulama. Trenutacno je jednostavno preskup za ono sto moze pruziti u tim godinama, i logicno je na transfer listi iako ga malo klubova moze platiti. Mancini je tipicni brazilac, zna se kad oni svoj maksimum dosegnu, nije bio u istoj formi, nije zadovoljio, mada je cijeli 4-3-3 sustav sto je Mourinho iskusao lose prosao i to je uvelike utjecalo na njegov status u momcadi. Quaresma je bio jedini skuplji promasaj, ali je doveden prekasno nakon dosta natezanja i samim time nije prosao kompletne pripreme sa momcadi, dosao u zadnji tren, i nije ispunio ocekivanja, ali je i iskazao zelju za dokazivanjem, odbacuje mogucnost odlaska i zeli se nametnuti i dokazati, to je pravi stav i nadam se da ce u tome i uspjeti jer ima sve preduvjete za to i neka ostane. Obinna nije dobio dovoljno prilika, previse je ljudi u kadru, mada los nije bio sto je igrao, a Rivas nije Mourinho po volji, i to je to.
...Život za Široki...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 jul 2009, 21:59

Mateo Ferari (29), prošle sezone standardni član prve postave Đenove, od ovog leta nosiće dres turskog šampiona Bešiktaša.

Rukovodstvo italijanskog kluba, sa finansijskog aspekta gledano, napravilo je odličan posao prodajom defanzivca, koji je u klub stigao kao slobodan igrač, a sada su Turci za njegov ugovor platili Đenovi skoro šest miliona evra.

Ferari je potpisao četvorogodišnji ugovor sa Bešiktašom, klubom koji se okitio 13. titulom šampiona Turske u minulom prvenstvu, i to posle šest godina posta.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jul 2009, 15:29

Odbrambeni fudbaler Palerma Moris Karocijeri suspendovan je na dve godine pošto je bio pozitivan na kokain. Karocijeri je u korišćenju kokaina uhvaćen posle prvenstvene utakmice sa Torinom u aprilu, a kazna mu je danas i uručena. Problematični fudbaler je kažnjavan i 2006. godine, kada je zbog
klađenja na utakmice suspendovan na dva meseca.

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 10 jul 2009, 17:41

očekivana kazna ... ionako se na terenu ponašao ko drvosječa .. u duele ulazi samo da zajebe protvnika ... nije normalan lik
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 jul 2009, 18:07

Ma treba ga odstraniti iz nogometa, nedat mu loptu da sutne, kreten, cuj kokain hahahaha, pa svasta da se desi, ne mogu da vjerujem
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 jul 2009, 18:08

Jeli postoji jos ono pravilo da nakon dvije suspenzije fudbaler se trajno suspenduje?

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 11 jul 2009, 16:48

Italijanski Palermo i zvanično je potvrdio potpisivanje ugovora sa 20-godišnjim argentinskim fudbalerom Havierom Pastoreom, poznatim pod nadimkom "argentinski Kaka".

Ekipa sa Sicilije koju je tokom leta preuzeo proslavljeni italijanski golman Valter Zenga, uspela je da pretekne konkurente u trci za igračem Hurakana, koji je prošlog vikenda izgubio borbu za titulu šampiona argentinske Klausure.

Iako igra u veznom redu Pastore je za Hurakan postigao sedam pogodaka, i zauzeo 11. mesto na listi strelaca Klausure.

Iz Palerma su istakli da je sa Pastoreom potpisan petogodišnji ugovor čiji finansijski detalji nisu objavljeni.

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 12 jul 2009, 14:13

Nakon sto su rekli da ga ne zele prodati, Udinese sada moli Real da kupe D'Agostina
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

No Pasaran
Kontakt:

Post Postao/la No Pasaran » 12 jul 2009, 18:04

Ma puno seru iz Udinezea, traze dosta za njeg, pa nije Kaka....

mirzaaa
Kontakt:

Post Postao/la mirzaaa » 13 jul 2009, 16:37

mislim da je Italijanski Fudbal dosta opao nisu vise njihovi klubovi ko prije mislim da njihov savez trba da uradi nesto kako bi se povecali prihodi klubova :D trebaju vise sponzora ;) Engleska liga je dosta jaca od italijanske..talijani se moraju vratit gdje su bili.. :)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jul 2009, 21:53

Čelnici italijanskog fudbalskog kluba Rome razmatraju ponudu vrednu 20 miliona evra koju je
premijerligaš Totenhem poslao za napadača Mirka Vučinića, preneli su mediji.

Kako je preneo list Il Tempo, čelnici Rome moraju da prodaju crnogorskog reprezentativca kako bi obezbedili sredstva za dovođenje novih igrača, a izvor lista naveo je da je engleski klub ponudio 20
miliona evra, nešto manje od zahteva za obeštećenje koji je Roma odredila.

Londonski klub je prošlog meseca kontaktirao Romu povodom transfera, a mediji spekulišu da je tada trener Portsmuta Hari Rednap ponudio i fudbalera Romana Pavljučenka.

Međutim, sportski direktor Rome i trener Lučano Spaleti izjavili su da će Vučinić biti jedan od poslednjih igrača koji će u letnjem prelaznom roku napustiti klub.

Mediji navode da je Totenhem spreman da ponudi Vučiniću četvorogodišnji ugovor, kojim će kapiten reprezentacije Crne Gore dobiti po četiri miliona evra po sezoni.

Ali, čelnici Rome procenili su da njihov napadač vredi 25 miliona evra i nije sigurno da li će prihvatiti umanjenu ponudu Totenhema.

Vučinić je karijeru počeo u Sutjesci iz Nikšića, odakle je 2000. godine prešao u Leče. Posle šest godina u tom klubu potpisao je za Romu. Za reprezentaciju Crne Gore odigrao je 12 utakmica uz šest
pogodaka.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 13 jul 2009, 22:16

ako onaj huntelar iz reala vrijedi dvadeset koliko im svabe nude za prelaz onda je za mirka 25 minimalac. pa vucinic je izmislio nogomet za ovoga nizozemca

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 15 jul 2009, 19:10

bh hrvat je napisao/la:ako onaj huntelar iz reala vrijedi dvadeset koliko im svabe nude za prelaz onda je za mirka 25 minimalac. pa vucinic je izmislio nogomet za ovoga nizozemca
Ne bih se slozio nikako. Po meni je Huntelaar kud i kamo bolji od Vucinica i ako Vucinic vrijedi 20 mil onda Huntelaar vrijedi najmanje 30 mil
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 15 jul 2009, 20:29

Milan prisiljen odustati i od Luisa Fabiana

Nakon što su bezuspješno pokušavali dovesti bh. reprezentativca Edina Džeku iz Wolfsburga, čini se kako Milan u svoje redove neće uspjeti dovesti niti brazilskog napadača Luisa Fabiana iz Seville, iako su posljednjih dana iz kluba najavljivali da je taj tranfer praktički gotova stvar.

28-godišnji Brazilac u ugovoru ima odštetnu klauzulu od oko 29 milijuna eura, koju Milan nije spreman isplatiti, dok u Sevilli nisu spremni pristati na ništa manje od toga.

Generalni menadžer Milana Adriano Galliani je za Corriere dello Sport izjavio: "Nismo Sevilli poslali novu ponudu. Ponuda koju smo poslali je ista kao i prvi put i ništa se nije promijenilo."

"Nemamo službene ponude za Fabiana. Ponuda koju je Milan poslao je povučena jer talijanski klub trenutno nema novca da kupi Luisa Fabiana. Fabiano će se priključiti našoj momčadi na pripremama 21. srpnja. Vjerujem da će on ostati u Sevilli još dvije sezone." rekao je predsjednik Seville Jose Maria Del Nido.

Sve je ovo potvrdio i Milanov odvjetnik i savjetnik za transfere Leandro Cantamessa, koji je izjavio: "Pregovori oko Luisa Fabiana nisu nas doveli nigdje. Mi smo pregovarali samo sa Sevillom, a ne i sa igračem. Naša ponud aje odbijena. Ne znam hoćemo li poslati novu ponudu, ali mislim da nećemo."

Luis Fabiano ima ugovor sa Sevillom koji vrijedi još dvije godine.

S obzirom da se čini kako je Emmanuel Adebayor blizu potpisa za Manchester City, a Jan-Klaas Huntelaar za Stuttgart, nije lako za pretpostaviti koji će napadač biti nova meta Milana.

jest da ne košta 29 mil ali ovaj milan je škrt previše
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Otac
Kontakt:

Post Postao/la Otac » 16 jul 2009, 16:12

There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!

I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 16 jul 2009, 16:25

Otac je napisao/la:Sneijder bi mogao u Inter

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 82967.aspx
nema od tog nista...Pellegrini je rekao da je Sneijder vrlo vazna karika u momcadi te da ga nece prodavati
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: zamorano1plus8 i 4 gosta.