Hajd da mi ne salju PP stvarno ne znam imena igraca uglavnom nasi su u kontaktu sa nekih par igraca koji traze angazman vani i ako ne nadju eto ih nama, za ocekivati je da nece svi naci vani taj angazman sto bi bilo dobro po nas.teoretski imamo finu ekipu a mozes zamisliti kada bi doveli recimo dva igraca jos na pozicijama na kojima smo uslovno receno slabi u odnosu na ostatak ekipe.Imali bi sirinu u rotaciji i kvalitet samim tim i izlazak u evropu gdje bi vjerovatno imali i povoljni raspored uz bolji koeficijent e u takvoj situaciji bi se moglo i nesto napraviti u evropi.Konkretno od imena pominje se ime odbjeglog sina.rusina_jr je napisao/la:Buraz, kako ti profesionalno koske bacas , za ne povjerovati . Ajde budi veliki kakav i jesi pa probaj javno pogoditi ko je i naravno stavi svoj ugled na kocku , a poznavajuci te samo ces dobiti na rejtingu . Jel moze ?pile87 je napisao/la:Danas sam cuo jednu finu pricu ako se pokaze istinitom a trebalo bi, mogli bi se bas prosetat ligom u svakom slucaju ovo nije kraj prelaznog roka za nas, osim ovoga sto se jos spominjalo i desavalo trebalo bi biti jos pojacanja.Ufff sav se najezim kod pomislim kako bi to trebalo izgledati.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
PILE HVALA TI, PILE HVALA TI, PILE HVALA TI
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
Mozda bude vratija se Semapile87 je napisao/la:Hajd da mi ne salju PP stvarno ne znam imena igraca uglavnom nasi su u kontaktu sa nekih par igraca koji traze angazman vani i ako ne nadju eto ih nama, za ocekivati je da nece svi naci vani taj angazman sto bi bilo dobro po nas.teoretski imamo finu ekipu a mozes zamisliti kada bi doveli recimo dva igraca jos na pozicijama na kojima smo uslovno receno slabi u odnosu na ostatak ekipe.Imali bi sirinu u rotaciji i kvalitet samim tim i izlazak u evropu gdje bi vjerovatno imali i povoljni raspored uz bolji koeficijent e u takvoj situaciji bi se moglo i nesto napraviti u evropi.Konkretno od imena pominje se ime odbjeglog sina.rusina_jr je napisao/la:Buraz, kako ti profesionalno koske bacas , za ne povjerovati . Ajde budi veliki kakav i jesi pa probaj javno pogoditi ko je i naravno stavi svoj ugled na kocku , a poznavajuci te samo ces dobiti na rejtingu . Jel moze ?pile87 je napisao/la:Danas sam cuo jednu finu pricu ako se pokaze istinitom a trebalo bi, mogli bi se bas prosetat ligom u svakom slucaju ovo nije kraj prelaznog roka za nas, osim ovoga sto se jos spominjalo i desavalo trebalo bi biti jos pojacanja.Ufff sav se najezim kod pomislim kako bi to trebalo izgledati.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Sad ce Borovina veliki naslov "U ŽELJU SE VRAĆA ODBJEGLI SIN?!"

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Hvala i vama vise srece vec iduce godine.Lijepo je da postoje i ovako razumni ljudi na forumu i da se vidi i u drugim djelovima BiH kakva je ljubav Zeljinih navijaca.Ted Mosby je napisao/la:Želim vam mnogo sreće u srazovima protiv Šerifa. To je jedan solidan tim, objektivno je jači od vas, ali čuda se događaju. Kad se sjetim koliko su lani imali sreće kada su prošli Dinamo. Nadam se da ćete slaviti u vašoj prvoj utakmici uz mogućnost da gol ne primite te da u uzvratu ovjerite prolaz dalje. Imate za naše prilike stvarno jak tim, možda i najjači u državi ( a ko će to znati, još je rano o tome pričati ), odlična trenera koji je prava faca i sjajne navijače.
- bistrikboy
- Kontakt:
Ma djabe mu on je prekucao sa onim clankom gdje je prisluskivao razgovora dva navijaca na treningu laniAvanes je napisao/la:Sad ce Borovina veliki naslov "U ŽELJU SE VRAĆA ODBJEGLI SIN?!"![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ne znam koji im q ista govoris, samo nezahvalnici bezveze ispiraju usta sa tobom...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Samo da pitam gdje su nestale priče kako nismo nikoga doveli, kako nikoga ne kupujemo, bla, bla, bla, bla.
Odjednom promjena priče. Zanimljivo.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
zato sto smo doveli, zato su i nestalebanovan je napisao/la:Samo da pitam gdje su nestale priče kako nismo nikoga doveli, kako nikoga ne kupujemo, bla, bla, bla, bla.
Za zivot cijeli!
Seyo_TM je napisao/la:Ne znam koji im q ista govoris, samo nezahvalnici bezveze ispiraju usta sa tobom...
mislim da ce nam se putevi sresti nakon tekme, ako sa boccacciom budes isaopile87 je napisao/la:Seyo_TM je napisao/la:Ne znam koji im q ista govoris, samo nezahvalnici bezveze ispiraju usta sa tobom...neka bolan Seyo, nego hocemo li zajedno na groblje gore nisam gledao tekmu od ko zna kad?
ps idi oftalmologu u ponedjeljak
Hem ja nevidim hem stadion ko lavor, najradije bi sisao dole sa invalidima na tatran.Seyo_TM je napisao/la:mislim da ce nam se putevi sresti nakon tekme, ako sa boccacciom budes isao
Al nismo nikoga kupili. Dovodimo nekakav škart.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:zato sto smo doveli, zato su i nestalebanovan je napisao/la:Samo da pitam gdje su nestale priče kako nismo nikoga doveli, kako nikoga ne kupujemo, bla, bla, bla, bla.
Mislim da se kolica mogu sreditipile87 je napisao/la:Hem ja nevidim hem stadion ko lavor, najradije bi sisao dole sa invalidima na tatran.Seyo_TM je napisao/la:mislim da ce nam se putevi sresti nakon tekme, ako sa boccacciom budes isao
Jao lude zajebancije...
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
ma skocio bi drug al fakat mrzim gore gledat tekmuSeyo_TM je napisao/la: Mislim da se kolica mogu sreditisamo kako ces skociti ako gol padne
Nije zajebancija znas da se na groblju moze i ograisat ne bi bilo prvi put.Gazi je napisao/la:Jao lude zajebancije...