Samo lagano s bismilom ..pile87 je napisao/la:Nije zajebancija znas da se na groblju moze i ograisat ne bi bilo prvi put.Gazi je napisao/la:Jao lude zajebancije...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Samo lagano s bismilom ..pile87 je napisao/la:Nije zajebancija znas da se na groblju moze i ograisat ne bi bilo prvi put.Gazi je napisao/la:Jao lude zajebancije...
Dje si bombas sta ima, ne prepoznah te odmah...Nemoj bolan bacat bombe ovim tinejdzerima, nego im reci fino sta i kako ako znas nesto, a sudeci po ovome sto si napisao nemas pojma !!!pile87 je napisao/la: Hajd da mi ne salju PP stvarno ne znam imena igraca uglavnom nasi su u kontaktu sa nekih par igraca koji traze angazman vani i ako ne nadju eto ih nama, za ocekivati je da nece svi naci vani taj angazman sto bi bilo dobro po nas.teoretski imamo finu ekipu a mozes zamisliti kada bi doveli recimo dva igraca jos na pozicijama na kojima smo uslovno receno slabi u odnosu na ostatak ekipe.Imali bi sirinu u rotaciji i kvalitet samim tim i izlazak u evropu gdje bi vjerovatno imali i povoljni raspored uz bolji koeficijent e u takvoj situaciji bi se moglo i nesto napraviti u evropi.Konkretno od imena pominje se ime odbjeglog sina.
A mi na istom prvenstvo uzeliAvanes je napisao/la:Dodje Newcastle onakav i ispade u drugu ligu, dodje Malaga i hop i ona ispade.
Ni ovi ostali klubovi sto su dolazili vise nikad nisu bili sto su bili koliko sam ja upratio
Jasta mozda mi se i vid popraviStole iz Bora je napisao/la:Samo lagano s bismilom ..
Onda neka bude da nemam pojmaUSB 2.0 je napisao/la: Dje si bombas sta ima, ne prepoznah te odmah...Nemoj bolan bacat bombe ovim tinejdzerima, nego im reci fino sta i kako ako znas nesto, a sudeci po ovome sto si napisao nemas pojma !!!
Hvala lijepo i prijatno
Pa ne frajer je klasicni ublehas koji cita postove sa Org-a, iako nema pristup tamo, vec ima pass od jarana, i dolazi vamo "informisan" i prosipa mahalske price koje cuje u kafani...A vi se i dalje divite njegovom "informisanju".pile87 je napisao/la:Onda neka bude da nemam pojmaUSB 2.0 je napisao/la: Dje si bombas sta ima, ne prepoznah te odmah...Nemoj bolan bacat bombe ovim tinejdzerima, nego im reci fino sta i kako ako znas nesto, a sudeci po ovome sto si napisao nemas pojma !!!
Hvala lijepo i prijatno
E **** ga sad, mogu te razumjeti da imas svoje misljenje pa taman i o meni ali hajd mi molim te nadji jedan jedini post koji sam ja prepisao sa orga.USB 2.0 je napisao/la:Pa ne frajer je klasicni ublehas koji cita postove sa Org-a, iako nema pristup tamo, vec ima pass od jarana, i dolazi vamo "informisan" i prosipa mahalske price koje cuje u kafani...A vi se i dalje divite njegovom "informisanju".pile87 je napisao/la:Onda neka bude da nemam pojmaUSB 2.0 je napisao/la: Dje si bombas sta ima, ne prepoznah te odmah...Nemoj bolan bacat bombe ovim tinejdzerima, nego im reci fino sta i kako ako znas nesto, a sudeci po ovome sto si napisao nemas pojma !!!
Hvala lijepo i prijatno
Bas si Cool
Mislim da si dovoljno ne informisan, ovo sto pile kaze na org-u nema, znam jer ja imam acc...(nije da se mjesam al' morao sam)USB 2.0 je napisao/la:Pa ne frajer je klasicni ublehas koji cita postove sa Org-a, iako nema pristup tamo, vec ima pass od jarana, i dolazi vamo "informisan" i prosipa mahalske price koje cuje u kafani...A vi se i dalje divite njegovom "informisanju".pile87 je napisao/la:Onda neka bude da nemam pojmaUSB 2.0 je napisao/la: Dje si bombas sta ima, ne prepoznah te odmah...Nemoj bolan bacat bombe ovim tinejdzerima, nego im reci fino sta i kako ako znas nesto, a sudeci po ovome sto si napisao nemas pojma !!!
Hvala lijepo i prijatno
Bas si Cool
tanzla je napisao/la:Ovako je bolje.Plavetnilo je napisao/la:Izvinjavam se što je off ali je od izuzetne važnosti
Fire in the hole !ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Mislim da je @pile87 bacio fleshku
Haha, slab speed, prebaci na high mozda sta uFatiš !Gazi je napisao/la:USB probaj 4.0 nemas memorije!