FCS-FCS je napisao/la:bordoole je napisao/la:hoceli ovi nasi fakini bar dovesti jedno pojacanje da se kaze evo ga to ja taj boze dragi.....bar jednoooooo!!!!
toga nema majstore samo prinove ..pa cekas da se dokazu ili ne..eh prodje prvenstvo a onda kojekakvi azerbedjani i slicna vanago..
za prava pojacanja (u pravom smislu rijeci) treba svake godine obezbjediti dva kofera para ,a mi to nemamo
tako da nam ostaje krpiti se ovako
sa ovim sam se davno pomirio ali se nikako ne mirim sa tim da se postojecem kadru ne isplate zaostale plate (valjda je i to OK sada) i da se sve sporo radi do bola.Evo pripreme prodjose haman a mi samo dvije probne tekme..hej ba samo dvije..i sta i kako su se mogli uigrati ...e to je ono sto fakat brine a orebro sve blizi i blizi!!!!
ja evo pratim sarajevo od kad znam za sebe i uvijek svake sezone sam znao nekih 15 igraca oni koji uglavnom igraju a sad ovo prvih 11 ne znam prvi put od kad pratim sarajevo,ne znam taj vise dug sto klub ima pa svi klubovi na svjetu imaju dugove u nasoj ligi takodje evo ove jace ekipe dovode fina pojacanja a mi bgm izgleda samo da ima igraca na broju i da imaju koga sad prijavit za orebro.Nikakvo ciljano pojacanje nismo dovili niti smo sto je najgore imali u planu to je bas amaterski.