MElloo je napisao/la:Neymar: "Quiero seguir en el Santos"
to NEymar legendo
dobogdo prop'o ako ostane tamo,a ne dodje u Real.
Bolje za njega u fudbalskom smislu da ostane dole,a u ekonomskom bolje mu je bilo gdje u Evropi Za Real je svakako bolje da ostane dole
Fino ova anketa teče
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pepe je napisao/la:Kakav Aguero o Naymar = Čokolino
Treba traziti novog Pepea ipak takvih talenata je malo nazalost.
I ja isto kažem.Ko zna možda ovaj Varane bude to
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
aBd
Gledam ovu ekipu Porta inače oni su u zadnje vrijeme poznati po dobrim stoperima
Otamendi,Maicon i ovaj Fernando kao zadnji vezni ne izgledaju loše
Pepe je napisao/la:Kakav Aguero o Naymar = Čokolino
Treba traziti novog Pepea ipak takvih talenata je malo nazalost.
I ja isto kažem.Ko zna možda ovaj Varane bude to
Ma kakav Varane, taj moze igrat samo stopera, a Pepe i stopera i veznjaka i napadaca i da ne zaboravim, flastera
Ma nek uči od najboljeg(Pepea)nema ni 20 još je mlad sve se može naučit
aBd
Gledam ovu ekipu Porta inače oni su u zadnje vrijeme poznati po dobrim stoperima
Otamendi,Maicon i ovaj Fernando kao zadnji vezni ne izgledaju loše
i Rolando
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Pepe je napisao/la:Juan Carlos igrac Castille presao u Real.Z za 2.5 mill. Garay presao u Benficu za 5.5 mill, ali Benfica nije odkupila citav ugovor tako da 50 % ima i R.Madrid..
El Madrid-Barça, el 11 de diciembre
Sta sad igrat ce jednu za Benficu jednu za Real.. Ima da Namik poludi..
Nego Portillo,jesil ono ti spominjo da ce jedino Juan Carlos igrat za prvi tim Reala od Castillanera..