FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Just do it.TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Just do it.TM » 08 jul 2011, 18:25

+385 1 4567890 Mamicev broj, pa ga pitaj :)
:)

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 08 jul 2011, 18:28

:lol:
Just do it.TM je napisao/la:+385 1 4567890 Mamicev broj, pa ga pitaj :)
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 08 jul 2011, 18:30

Smajic je do prije odlaska u Belgiju bio najbolji igrac nase lige,nadam se da ce brzo uci u svoju pravu formu i biti bar na pribliznom nivou kao kada je igrao u Zrinjskom...u najboljim je igrackim godinama i vjerujem da ce nam biti pravo pojacanje! ako dovedemo jos 2 igraca njegovih kvaliteta ima da se prosetamo ligom!..mislim da Osim zna sta radi....

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 08 jul 2011, 18:35

Smajić je dosta dobar igrač,al naš najbolji igrač je Zeba.Ako bi se kojim slučajem vratio Kerla sa njim bi bili 100% prvaci.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 08 jul 2011, 18:49

@Harezelja je pitar dosao ovdje da provocira.Klub mu se nalazi u k.... pa da ne bi dozivio nervni slom mora negdje da ispolji svoju ljutnju.A hare "jarane" ne zamjerimo mi tebi samo nastavi.......

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 jul 2011, 19:02

AzuR SlasH je napisao/la:Nesto gledam ovo sto Dinamo sredjuje stadion, pa se pitam koliko ih je para ovo doslo ?
Juče je izašla cifra, negdje oko 30 milina kuna. Pretvaraj sebi u marke, meni mrsko kad nisu moje. :mrgreen:

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 08 jul 2011, 19:05

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
AzuR SlasH je napisao/la:Nesto gledam ovo sto Dinamo sredjuje stadion, pa se pitam koliko ih je para ovo doslo ?
40-ak MILIJUNA KUNA
Odakle ti taj podatak ispasce ih vjeruj puno vise,jer Mamic svaki dan nesto novo zahtjeva ;)

dzeko10
Kontakt:

Post Postao/la dzeko10 » 08 jul 2011, 19:30

Raja
može li mi neko pomoći da shvatim....

prvo: ŽELJO potpisao ugovor sa italijanskim proizvođačem sportske opreme ˝MACRON˝........ :)
drugo: predstavljanje opreme u sloveniji otkazano zbog tehničkih razloga ...... :?
treće: ako je ŽELJO potpisao ugovor sa navedenim proizvođačem ˝MACRON˝, onda zašto ta informacija nije na oficijalnoj stranici (http://www.macron.com" onclick="window.open(this.href);return false;) u rubrici NEWS ?

meni se čini da je ovaj ugovor potpisan sa nekom trećom stranom, a ne direktno sa ˝MACRON˝ proizvođačem.... i da se tu pliva u mutnom.......

meni je iskreno žao što ŽELJO nema jednog proizvođača dvije ili tri sezone i naravno da se potpiše ugovor direktno sa nekim proizvođečem i da se otvori neki manji fan shop gdje ce se prodavati suveniri i dresovi,sorcevi,carape, kalendari, posteri, slike itd............ali sve da je u potpisu F.K.ŽELJEZNIČAR
Rodjen sam 1981 godine, prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav moja prva ljubav bio je Željo

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 jul 2011, 19:33

predstavljanje opreme ce biti po povratku u sarajevo. vec su dobili macron majice, a za ostalo ne znam.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

dzeko10
Kontakt:

Post Postao/la dzeko10 » 08 jul 2011, 19:38

bosnas_ je napisao/la:
futko je napisao/la:
Colo Colo je napisao/la:Iduće sezone Željo nosi dresove Macron.
glasam za ovu opciju
slika
ovi dresovi su odlicnog dizajna i lijepo izgledaju! mislim da poslije rata nismo imali ljepse dresove od ovih Macronovih

prvo: ŽELJO potpisao ugovor sa italijanskim proizvođačem sportske opreme ˝MACRON˝........
drugo: predstavljanje opreme u sloveniji otkazano zbog tehničkih razloga ......
treće: ako je ŽELJO potpisao ugovor sa navedenim proizvođačem ˝MACRON˝, onda zašto ta informacija nije na oficijalnoj stranici (http://www.macron.com" onclick="window.open(this.href);return false;) u rubrici NEWS ?

meni se čini da je ovaj ugovor potpisan sa nekom trećom stranom, a ne direktno sa ˝MACRON˝ proizvođačem.... i da se tu pliva u mutnom.......

meni je iskreno žao što ŽELJO nema jednog proizvođača dvije ili tri sezone i naravno da se potpiše ugovor direktno sa nekim proizvođečem i da se otvori neki manji fan shop gdje ce se prodavati suveniri i dresovi,sorcevi,carape, kalendari, posteri, slike itd............ali sve da je u potpisu F.K.ŽELJEZNIČAR
Rodjen sam 1981 godine, prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav moja prva ljubav bio je Željo

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 08 jul 2011, 19:38

dzeko10 je napisao/la:Raja

prvo: ŽELJO potpisao ugovor sa italijanskim proizvođačem sportske opreme ˝MACRON˝........ :)
drugo: predstavljanje opreme u sloveniji otkazano zbog tehničkih razloga ...... :?

zvanicno predstavljanje dresova je valjda na pressu pred serif a prvo pojavljivanje na kosevu
malo je glupo da prermijeru dresovi imaju na pripremnoj utakmici :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

dzeko10
Kontakt:

Post Postao/la dzeko10 » 08 jul 2011, 19:42

zubanovic89 je napisao/la:
dzeko10 je napisao/la:Raja

zvanicno predstavljanje dresova je valjda na pressu pred serif a prvo pojavljivanje na kosevu
malo je glupo da prermijeru dresovi imaju na pripremnoj utakmici :mrgreen: :mrgreen:

haj slazem se za predstavljanje ali kako nema informacije o saradnji sa ŽELJOM na njihovoj web stranici?
http://www.macron.com/News" onclick="window.open(this.href);return false;
jer na toj stranici izbace informaciju o saradnji sa bilo kojim klubom.......možete pogledati

dzeko10
Kontakt:

Post Postao/la dzeko10 » 08 jul 2011, 19:49

1921 je napisao/la:predstavljanje opreme ce biti po povratku u sarajevo. vec su dobili macron majice, a za ostalo ne znam.

hvala Pasha za odgovor !

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 08 jul 2011, 19:52

slika

Elvis Karić(31)-GK
Semir Bukvić(21)-GK
Adnan Gušo(36)-GK

Benjamin Čolić(20)-RB
Goran Marković(25)-RB
Jadranko Bogičević(28)-CB
Velibor Vasilić(31)-CB
Emir Alić(20)-CB
Patrick Nyema(26)-CB/LB
Josip Kvesić(20)-LB
Srdjan Stanić(23)-LB/LW/RW

Muamer Svraka(23)-DM/CM
Srdjan Savic(26)-DM/CM
Perica Stančeski(26)-CM/AM/RM
Nermin Jamak(25)-CM/AM
Nermin Zolotić(18)-CM
Dejan Drakul(22)-CM/LB?
Elvir Čolić(25)-RM/RW/RB
Edin Višća(21)-LM/LW/AM
Zajko Zeba(28)-AM/LW
Sulejman Smajić(27)-RM/RW/LW
Mirsad Bešlija(31)-RM/RW

Eldin Adilović(25)-CF
Vernes Selimović(28)-CF/RW
Omar Baljić(21)-CF
Mirsad Ramić(19)-CF
Aleksandar Nikolić(20)-CF
Šaban Pehilj(18)-CF/SS

Mislim da imamo dosta solidnu ekipu za PLBiH,napad nam je dosta mlad(neiskusan) ali mislim da Adilovic i Selimovic koji imaju iskustva u PL pomoci ovim mladim igracima.U veznom redu imamo 11 igraca(valjda nisam nikoga zaboravio)od toga 3 SUPER kvalitetna i jos 3,4 JAKO kvalitetna.Odbrana ce se uigrati jer imamo dosta dobra tri stopera,jako dobra dva desna beka,a za lijevi bek cemo vidjeti s Kvesicem.Golmani,ono sto sam vidio od Karica nije lose,alo mora puno bolje,mladi Bukvic ce dobijati sansu sigurno a ja mislim da ce je znati iskoristiti...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

gotiva
Kontakt:

Post Postao/la gotiva » 08 jul 2011, 19:56

Ima li brzog ovdje :D brzi javi se :D

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 08 jul 2011, 19:58

Kojeg igramo protiv Krajišnika ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 08 jul 2011, 20:00

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Kojeg igramo protiv Krajišnika ?
Ja mislim sutra, kad se budemo vracali...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 08 jul 2011, 20:03

A sto vas je stid Harezelja@
pa on je vas od glave do pete, stalno je na jugu
strašno, stidite se SVOJIH NAVIJACA

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 jul 2011, 20:06

... :mrgreen:
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 08 jul 2011, 20:08, ukupno mijenjano 3 puta.
NO PYRO NO PARTY

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 08 jul 2011, 20:07

FCS-FCS je napisao/la:A sto vas je stid Harezelja@
pa on je vas od glave do pete, stalno je na jugu
strašno, stidite se SVOJIH NAVIJACA
pa i tebe se stide na sjeveru, pa nikom nista
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Dofu, Google Adsense [Bot], Pablo11, Paromlinac, Proximic, samoFKS, WeekendOffender i 39 gostiju.