Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Majstor forhendalegenda reala je napisao/la:EDO MAJSTORE ,jbo slike i tenis ipak si ti naš majstor
I DOGODINE CES PREZIMIT U TRECOJ, ja i stefko cemo se pobrinut za to!legenda reala je napisao/la:Edooo primi moje izvinjenje ,ako smatraš da sam te uvrijedio nečim i neću više![]()
I molim te ne napuštaj forum ,jer ovaj forum ne bi bio isti bez tebe .
EDO MAJSTORE ,jbo slike i tenis ipak si ti naš majstor
MaGiCa je napisao/la: @legenda
Citaj malo kolumne. Ne vrijedjaj ostale.
Mor'o sam sada dok Tour traje da napisem nesto o tome. Joza je sledeci. Kolumna je gotova, ali cekam da prodje malo.legenda reala je napisao/la: Pročito ja jutros moj Magični ,sve ,samo što si me zajebo ,idu tri ,a moji prijedlozi se ne uvažavaju i zato ću te banovati .![]()
Vrijedjas prijatelju. Ko te ne zna...Koga ja to bogati vrijeđam ovdje ,nađi mi ijedan post da nekog vrijeđam ,molim lijepo ,drugo je što se ja volim šaliti ,a mali(sad će se iznervirati što mu govorim da je mali![]()
) Edo je veliki živac i ne zna za šalu
![]()
Stef je car. Njegovo postavljanje za moda je nesto najbolje sto se desilo ovde.Štefko i ja smo druga priča ,a ne primjetiš konstantno podjebavanje na moj račun od strane nekih forumaša ,prednjače ovi iz Islamske Zajednicei zbog tog sam se bio i povuko sa foruma ,oni jedva dočekali da mi srozaju ugled i zato sam se opet vratio .
Ali kad vidjeh da je Debil posto moderator![]()
,to je prevršilo svaku mjeru i odlučio sam se ponovo povući
![]()
Brate najbolje ti je (ukoliko ti je blizu) da se obratis na mestu gde si kupio TV.Nisi ti jedini sa tim problemom,ljudima se desavaju razna sranja kad je LCD Panasonic u pitanju,negde sam video na nekom nasem forumu (ex yu) da cak i postoji tema oko takvih stvari ,ljudi postavljali razna pitanja(ne snalaze se najbolje,ne znaju engleski....)kad onaj admin odgovara svima u fazonu " ne odogovaramo na tehnicka pitanja" .Zato najbolje naci nekog servisera ili nekog ludaka koji postoji u svakom kvartu koji je zaludjen tim stvarima(tehnoloskim).ja bih ti rado pomogao al ne znam kako ,a znam koliko coveka iznerviraju takve stvari.[/quote]kakavdanakneiskustvu je napisao/la:QUARESMA 18<<< je napisao/la:reci ovde, mozda znamokakavdanakneiskustvu je napisao/la:treba mi pomoć,zna li ko šta oko lcd televizora,nešto mi se pojebalo
na panasonicovom LCD mi se nekako izgubila opcija,ako je to opcija ili šta već,DVB-C,tek kupljen LCD,nešto žena prčkala oko daljinskog
forza je napisao/la:reci zeni da nije zvaka za seljaka ...
MaGiCa je napisao/la:Mor'o sam sada dok Tour traje da napisem nesto o tome. Joza je sledeci. Kolumna je gotova, ali cekam da prodje malo.legenda reala je napisao/la: Pročito ja jutros moj Magični ,sve ,samo što si me zajebo ,idu tri ,a moji prijedlozi se ne uvažavaju i zato ću te banovati .![]()
Vrijedjas prijatelju. Ko te ne zna...Koga ja to bogati vrijeđam ovdje ,nađi mi ijedan post da nekog vrijeđam ,molim lijepo ,drugo je što se ja volim šaliti ,a mali(sad će se iznervirati što mu govorim da je mali![]()
) Edo je veliki živac i ne zna za šalu
![]()
Stef je car. Njegovo postavljanje za moda je nesto najbolje sto se desilo ovde.Štefko i ja smo druga priča ,a ne primjetiš konstantno podjebavanje na moj račun od strane nekih forumaša ,prednjače ovi iz Islamske Zajednicei zbog tog sam se bio i povuko sa foruma ,oni jedva dočekali da mi srozaju ugled i zato sam se opet vratio .
Ali kad vidjeh da je Debil posto moderator![]()
,to je prevršilo svaku mjeru i odlučio sam se ponovo povući
![]()
Unica je čovjek za tu poziciju.Rizah je napisao/la:Treba jedan reeds da bude moderator, ima nas dosta a često nam spamaju temu. Treba neko da nas brani od nasrtaja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.