FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hoce li biti korteo od Grbavice do Koseva ? 

Ovog matorog lazova se svi stide,pa nikom nistaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa i tebe se stide na sjeveru, pa nikom nistaFCS-FCS je napisao/la:A sto vas je stid Harezelja@
pa on je vas od glave do pete, stalno je na jugu
strašno, stidite se SVOJIH NAVIJACA

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- eliminator
- Kontakt:
ja ne kontam sto uvijek morate postavljati glupa pitanja a i ovo nije navijacki forum, kao i uvijek bice obavjestenje na tm.orgu i man.baAzuR SlasH je napisao/la:Hoce li biti korteo od Grbavice do Koseva ?
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... krajisnika" onclick="window.open(this.href);return false;
"Plavi" su imali gol razliku 11:11
"Plavi" su imali gol razliku 11:11
NO PYRO NO PARTY
hahahahahThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa i tebe se stide na sjeveru, pa nikom nistaFCS-FCS je napisao/la:A sto vas je stid Harezelja@
- blueman-TM87
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa i tebe se stide na sjeveru, pa nikom nistaFCS-FCS je napisao/la:A sto vas je stid Harezelja@

Nemoj ga vise molim te

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
ti znas da je za tebe jedini lijek DELETE kad se vidis u ogledaluGazi je napisao/la:Ovog matorog lazova se svi stide,pa nikom nistaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa i tebe se stide na sjeveru, pa nikom nistaFCS-FCS je napisao/la:A sto vas je stid Harezelja@

garant si lajko ona dva bota ..pa oni su na jugu stalno
Nadam se da cemo ove sezone uspjeti napraviti iskorak u evropi jer imamo solidnu i uigranu ekipu..Ja iskreno jedva cekam da pocne utakmica i bio bih zadovoljan pobjedom od 1-0..Samo da ne primimo gol 

Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
- SarajlijaTM
sta je ljudi,hocemo opet da grmimo na kosevu?
ko ce docekati 5:23:11:02
p.s.-a taman nadjoh onaj snimak iza sjevera na kosevu gdje se cuje "...sve pred sobom rusimo,ŽELJO mi te volimo,kako god zavrsilo...".jbg drugi put

ko ce docekati 5:23:11:02

p.s.-a taman nadjoh onaj snimak iza sjevera na kosevu gdje se cuje "...sve pred sobom rusimo,ŽELJO mi te volimo,kako god zavrsilo...".jbg drugi put

preuzeto sa ****Evo jedna foto priča iz Berlina, a koja pokazuje što znači voljeti svoj klub.. nadam se da će vas zanimati...
Sve je počelo ovako..
Union Berlin (klub za koji navija istočni dio grada) jer izborio ulazak u 2. Bundesligu... kako njihov stari stadion iz DDR-a nije zadovoljavao ni najmanje uvjete, a nisu imali love za novi, grad ih je htio preseliti na Olimpijski stadion koji se nalazi na krajnjem zapadu grada. Dakle Herthino područje..
No onda..
Klub i navijači odlučuju da će sami graditi stadion.. žicati će, moliti, sami zidati.. sve samo da to izgrade..
Na sastanku je odlučeno da kreće masovna akcija diljem cijelog grada:
![]()
I nakon nekog vremena je konačno mogla početi gradnja:
Prvi dobrovoljci su bili tu:
Radili su kaj je ko znao.. usluge i materijali su žicane od raznih tvrtki diljem cijelog grada:
Bilo je ljudi svih generacija...
... i spolova:
Gradilo se po noći..
... i po snijegu...
... i u blatu:
Trebalo je te ljude i nahraniti...
Nažicalo se i klope..
Koji nisu bili na bašteli(baustelu/gradilistu), bili su za stolom
Par random slika sa bauštele:
Stari travnjak je izrezan:
Pa iskorišten za uređenje okoliša stadiona:
Krajnji rezultat:
Stadion sa licencom za 2. Bundesligu.
Na spomeniku ispred stadiona je ispisano ime svakoga tko je bilo kako doprinjeo izgradnji stadiona:
Nadam se da vas je ova priča fascinirala kao što i je mene.. s njom me je upoznao jedan Nijemac kojeg sam upoznao na ljetovanju i od onda sam veliki "navijač" tog kluba
Da mi je vidjeti samo navijače naših klubova kako su svoju vječnu ljubav prema klubu (u koju se toliko kunu) iskazuju tako u praksi..

AJMO POKAZITE PATRIOTIZAM I LJUBAV,SVI MOZEMO OVAKO!
deyo je napisao/la:pile87 je napisao/la:http://www.sturm12.at/2011/07/03/sturm- ... -osim-elf/
Na dnu slike nasi u novoj opremi ( nisu dresovi ) ima i slika bakljade i par sa terena.Pregovori sa lijevim bekom u toku.kako je samo oprema uradjena,dresovi ne mogu fulati,Drasticna razlika
https://picasaweb.google.com/1147233031 ... 4672982114" onclick="window.open(this.href);return false;
neki od ovih

Rodjen sam 1981 godine, prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav moja prva ljubav bio je Željo
Daj ba mani te se sad ovih radnih akcija!!! Kad nismo do sad sacekajmo da vidimo sta ce ovi iz gradske uprave uradit u vezi Slovenaca pa onda pravimo planove..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Predrag Šimić: Uvijek je merak pobijediti Sarajevo
Predrag Šimić je jedan od nas!
Predrag Šimić je jedan od nas!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
Nema vise pojacanja
amare odlazi
, jao kako bi nam kerlica dobro dosao... bili bi sila nebeska 

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
e moj ti,koliko se para može uštedit radnim akcijamazeljocity je napisao/la:Daj ba mani te se sad ovih radnih akcija!!! Kad nismo do sad sacekajmo da vidimo sta ce ovi iz gradske uprave uradit u vezi Slovenaca pa onda pravimo planove..

Ko kaže da niste.zeljocity je napisao/la:Daj ba mani te se sad ovih radnih akcija!!! Kad nismo do sad sacekajmo da vidimo sta ce ovi iz gradske uprave uradit u vezi Slovenaca pa onda pravimo planove..
Netom nakon Dejtona tadašnji pioniri(mislim) zajedno s navijačima su čistili Grbavicu. Od stadiona do prostorija.
No, to je ipak neka druga raja, drugi mentalni sklop, od sadašnjih loših kopija stranih ultrasa.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
vanbasten
fala što si napomenuo,al izgleda sad je važnije otić na tribinu ,psovat protivničkim navijačima,pravit nerede(ne govorim o željinim jer nije bilo nereda koliko znam,nego opcenito za sve "ultras" grupe)
treba pomoc klubu koji se voli,za koji se diše :S
ko se ne slaže samnom nek se javi

treba pomoc klubu koji se voli,za koji se diše :S
ko se ne slaže samnom nek se javi

mah drukcije su ove generacije... nekad se u tramvaju ustajalo starijim, sad ih pljuju... nema svrhe objasnjavat ni pokusavat...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Sutra protiv Krajisnika ocekujem igrace koji su malo ili nimalo igrali do sada na pripremama,ali i neke koji su igrali,ali nemamo drugih igraca na tim pozicijama.Slican sastav ovome:
Bukvić,B.Čolić,Alić,Bogičević,Stanić,Stanceski,Zolotić,E.Čolić,Smajić,Bešlija,Ramić...S klupe:Nikolic,Svraka,.....
Bukvić,B.Čolić,Alić,Bogičević,Stanić,Stanceski,Zolotić,E.Čolić,Smajić,Bešlija,Ramić...S klupe:Nikolic,Svraka,.....
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, drzgemboadislic, Ferroviere1987, Hole82 i 39 gostiju.