Vjerovatno se igra online...
Ako ima neko ljubazan da mi objastni šta i kako, može i na pp...
Moderator/ica: Padovan
Evo, ja cu biti taj koji ce ti objasnit, ocekuj PPBianconeri1988 je napisao/la:Može li mi neko u kratik crtama objasniti šta trebam uraditi pa da igram i ja taj PES6?
Vjerovatno se igra online...
Ako ima neko ljubazan da mi objastni šta i kako, može i na pp...
napravi..kanarinac je napisao/la:imal ko spreman da ga izujem iz cipela heheh imal ko za jednu tekmu
europa 2 jasko soba i pasword jaskojasko_juve je napisao/la:napravi..kanarinac je napisao/la:imal ko spreman da ga izujem iz cipela heheh imal ko za jednu tekmu
imenjace ajde cekamkanarinac je napisao/la:europa 2 jasko soba i pasword jaskojasko_juve je napisao/la:napravi..kanarinac je napisao/la:imal ko spreman da ga izujem iz cipela heheh imal ko za jednu tekmu
ajde odma nemoj da cekam >DDD
ajde cekam ali nemoj dugo da cekam bgtjasko_juve je napisao/la:nece da udje nesto..sacekaj sekundu bgt..
okjasko_juve je napisao/la:ajd udji u global worldwide..soba jasko_juve..pass 123..ja ne mogu uci u europa 2,pise could not join room..
da je dragi Allah napravio taj server ne mili mi se opet zajebavat s instalacijom i skidanjemGoalgetter je napisao/la:32 prijava za 2 dana. Moja prognoza je da ce ih na kraju biti oko 45
.
Btw. jedno pitanje za vas : Ima li neko iskustva igranjem na Fiveserveru ? Navodno je puno brzi od Pes6j servera, a i skoro pa nema lagga, a igra se sa Shollym Patchom ?
Nece svi biti primljeniCospy89 je napisao/la:haha pa da pa kad pocne sezona pola i vise cak odustaje zbog losih rezultta,nema se vremena i tako to :PP
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.