scudetto je napisao/la:@SaltCityAttack sretan rodjendan care i sve najbolje
hvala care mnogo
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
scudetto je napisao/la:@SaltCityAttack sretan rodjendan care i sve najbolje
zao mi je sto te moram razocarati al prerano se nadas sad da budemo zadnji na pocetku ima druga polu sezona tak da moze se sve preokrenuti cekaj kraj pa se onda nadajmostarac1420 je napisao/la:Pune vas Kupres i iskra![]()
![]()
izgleda druga liga vam slijedi
Sve mi se čini da od toga nema ništa (ne preferira Crnka strance).TaRgEt_ je napisao/la:OVaj Sirijac sto treba da dodje na probu , je napadac , trebao bi doci na ovaj turnir na probu
Malik Smajlović, na probu došao, inače igrač Gradinedeset je napisao/la:Ide na bolje fala bogu.samo me zanima koji Smajlović?Sve čestitke.
Cestitkee i od menefukara87 je napisao/la:Slavonski Brod (turnir). FK Sloboda Tuzla- HNK Osijek 1-1 (penali 4-1), Strijelac za Slobodu Muamer Zoletic a za Osijek Goran Ljubojevic. Tino Divkovic odranio 2 penala....Sigurni sa bijele tačke za momčad Ibrahima Crnkića bili su Zoletić, Al. Bekić, Smajlović i Rahmanović...Sutra u finanu sa Interom iz Zapresica..
Nek smo i mi nekog na penale dobili,ma ne moze Mujka penal odbraniti nema sanseTZ_BoY je napisao/la:Cestitkee i od menefukara87 je napisao/la:Slavonski Brod (turnir). FK Sloboda Tuzla- HNK Osijek 1-1 (penali 4-1), Strijelac za Slobodu Muamer Zoletic a za Osijek Goran Ljubojevic. Tino Divkovic odranio 2 penala....Sigurni sa bijele tačke za momčad Ibrahima Crnkića bili su Zoletić, Al. Bekić, Smajlović i Rahmanović...Sutra u finanu sa Interom iz Zapresica..![]()
![]()
Jos kad bi i u finale dobili bilo bi super ..... samo mi je pravo cudno da su nasi na penale pobijedili ( znamo dobro kako su izvodili penele u finalima kupa
)
Hebiga mogli su ovo uzeti ali i Inter je dobar klub zavrsio je na 5 mjestu HNL-a prosle sezone ..... sad kako ja znam ide nam mec sa Bratstvom iz Gracaniceharry_90 je napisao/la:Sloboda u finalu izgubila od Intera iz Zapresica 2:0.
Golman turnira Denis Mujkic.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.