FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
O:O Bez Riberya su igrali veceras, sa dvije postave, u prvom poluvremenu je igrao jaci sastav, dok je u drugom kompletan sastav koji je poceo utakmicu izmijenjen.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ko je onaj napadac uz Mullera sto je igrao mislim da se Sene zove prvi put cujem za njega?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Bili su losi sto jest jest, drugo poluvrijeme nisam ni mogao gledati, sto zbog Bayernovih igraca sto zbog komentatora na dsf-u koji ko da je prenosio sahranu michaela jacksona
jbg ipak im je prva utakmica...bit ce to puno bolje za jedno mjesec dana kad se bas uigrajuThe Game je napisao/la:Bili su losi sto jest jest, drugo poluvrijeme nisam ni mogao gledati, sto zbog Bayernovih igraca sto zbog komentatora na dsf-u koji ko da je prenosio sahranu michaela jacksona

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Ne znam ni ja, valjda neki od juniora o kojim je van gaal govorio da ce biti u ekipiDevil je napisao/la:Ko je onaj napadac uz Mullera sto je igrao mislim da se Sene zove prvi put cujem za njega?
JameS je napisao/la:jbg ipak im je prva utakmica...bit ce to puno bolje za jedno mjesec dana kad se bas uigrajuThe Game je napisao/la:Bili su losi sto jest jest, drugo poluvrijeme nisam ni mogao gledati, sto zbog Bayernovih igraca sto zbog komentatora na dsf-u koji ko da je prenosio sahranu michaela jacksona
Ja se nadam da ce biti bolje, al jarane sa onakvim igracima koji su igrali u drugom poluvremenu ne da nece biti bolje, ja mislim da ce biti samo gore, jer oni ne bi mogli ni freiburg pobijediti.

Defanzivac Bajerna, Kristian Lel, propustio je jedan od poslednjih treninga Bavarca zbog upaljenog palca na nozi.
Bajernovi doktori brzo su pritekli Lelu u pomoć, a kako se ispostavilo, Lel nije nastradao u nekom od žustrih duela, već ranije, kod pedikira (?!). On je, naime, objasnio da, baš kao i većina fudbalera, redovno posećuje specijalistu za sređivanje noktiju, ali je prilikom poslednjeg tretmana izgleda zaradio infekciju u predelu palca, zbog koje će morati da pauzira nekoliko dana.
Bajernovi doktori brzo su pritekli Lelu u pomoć, a kako se ispostavilo, Lel nije nastradao u nekom od žustrih duela, već ranije, kod pedikira (?!). On je, naime, objasnio da, baš kao i većina fudbalera, redovno posećuje specijalistu za sređivanje noktiju, ali je prilikom poslednjeg tretmana izgleda zaradio infekciju u predelu palca, zbog koje će morati da pauzira nekoliko dana.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Omerbavarac
- Kontakt:
Maneken, njega pod hitno treba prodati, nema hljeba od njega
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Boze dragi sta nam rade od igraca, pa treba tom pedikiru ruke polomit unisti nam najboljeg igraca. Jos sam u soku, treba nasoj Lelli reci da hitno mijenja pedikira
Jucer nije bilo igraca koji zna stati na loptu.
Brafhajd? Bojim se da je obicni mitläufer kako kazu Svabe
Treb´o je crveni dobiti
Bas me zanima kako bi izlazio na kraj sa Mesijem ili Ronaldom
Pravo su se pojacali
i ocekujem grcevitu borbu izmedju Bayerna i Leverkuzen za mjesto koje vodi u Kup Uefa ili kako se vec zove
Ispustiti Diega zato sto je, kobajagi, pregovarao istovremeno sa Juvetom, hladno se raspitivati za Salihovica pa na to mjesto dovesti nekog pranjica koji je sinoc pokazao svoju klasu
Valjda je zbog toga sto je prva utakmica
pa ce nadoci i pokazati "klasu" 
Brafhajd? Bojim se da je obicni mitläufer kako kazu Svabe

Bas me zanima kako bi izlazio na kraj sa Mesijem ili Ronaldom

Pravo su se pojacali

Ispustiti Diega zato sto je, kobajagi, pregovarao istovremeno sa Juvetom, hladno se raspitivati za Salihovica pa na to mjesto dovesti nekog pranjica koji je sinoc pokazao svoju klasu

Valjda je zbog toga sto je prva utakmica

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
U Njemačkoj nemože ligu osvojiti klub koji u svojim redovima nema Bosanca i Hercegovaca ... 

- bilalinho2
- Kontakt:
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 71877.aspx
Evo malo i pravnici se ukljucuju u borbu za Riberyeva prava, pa i FIFPro... cini se kako Bayern radi nesto sto mu stvarn steti
Evo malo i pravnici se ukljucuju u borbu za Riberyeva prava, pa i FIFPro... cini se kako Bayern radi nesto sto mu stvarn steti
There is white blood running through my veins, and my heart is made purely of passion!
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
I'm not Ronaldo, I'm Cristiano Ronaldo.. I like my name and I like wearing shirts written Ronaldo on my back.
Ma Bayern je sam sebi ovdje napravio problem. Oni su njega trebali davno dati Realu i uzet ili pare ili da im Real da nekog igraca u zamjenu. Sad imaju nezadovoljnog igraca u ekipi, zbog cega su i ostali igraci nezadovoljni, a jos im samo fali da im kakvu utzbu podnesu
NAKON što su u petak navečer odigrali 0:0 u svom prvome prijateljskom ogledu na ljetnim pripremama, nogometaši Bayerna u subotu su se raspucali.
Gostujući kod njemačkog osmoligaša TSV Waginga Bavarci su slavili 11:0 pobjedu.
U dvoboju koji je trener Louis Van Gaal organizirao svega dvadesetak sati nakon dvoboja u Salzburgu, prilikom oproštaja Nike Kovača, prve je golove, njih dva, za Bayern zabio Mario Gomez, njemački reprezentativni napadač i ovoljetno pojačanje iz Stuttgarta.
Po dva su se puta u listu strijelaca također upisali Klose, Altintop i Sene, dok su po gol postigli Timoščuk, Müller i Badstuber.
Danijel Pranjić odigrao je drugih 45 minuta, opet na poziciji lijevoga veznog igrača, dok Ivica Olić nije nastupio. Nizozemski je trener izveo različite sastave u svakome od dvaju poluvremena.
Gostujući kod njemačkog osmoligaša TSV Waginga Bavarci su slavili 11:0 pobjedu.
U dvoboju koji je trener Louis Van Gaal organizirao svega dvadesetak sati nakon dvoboja u Salzburgu, prilikom oproštaja Nike Kovača, prve je golove, njih dva, za Bayern zabio Mario Gomez, njemački reprezentativni napadač i ovoljetno pojačanje iz Stuttgarta.
Po dva su se puta u listu strijelaca također upisali Klose, Altintop i Sene, dok su po gol postigli Timoščuk, Müller i Badstuber.
Danijel Pranjić odigrao je drugih 45 minuta, opet na poziciji lijevoga veznog igrača, dok Ivica Olić nije nastupio. Nizozemski je trener izveo različite sastave u svakome od dvaju poluvremena.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jel neko zna sta je sa Olicem, pa evo drugu utakmicu ne igra
Ja sam negdje procitao da nema pravo nastupa zbog neke kazne u prve 2-3 prijateljske ,da li je to istina ne znam .
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ej u pravu si, i je sam se sad sjetio, mislim da je dobio crveni karton protiv hoffenheima, kad se Vedo povrijedio, a tad je kaznu pored Olica dobio i Carlos Eduardo.
jeste ima kaznu 4-5 prijateljskih jer je ošamario Eduarda u onoj prijateljskoj protiv Hoffenheima
Bilal vam je uvrijedjen, a ne povrijedjen, drzite ga u zatocenistvu pa jadnik mora simulirati povrede. Koji ste vi nacisti...uzas!omerbavarac je napisao/la: a za Bilala svi mi znamo kako on igra, tako da nema razloga da igra u jednoj pripremnoj, iako bi ja licno volio da ga gledam, ali nema veze
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.