Dino ti je ovaj crni momak,jeste.Maloprije sam napisao imena svih ovih momaka na drugom forumu.o sole mio je napisao/la:Ma da, iz mahale mi je pa ga vidjam cesto kad dodje i bacimo koju suplju. Jbg, povreda, pa nocni zivot, malo hemikalija su ga udaljile od odlicnog fudbalera. Zbog loma oljena je pauziro 2 godine, bilo je price da nece ni nastaviti karijeru ali eto extra je ispalo... Radi u Njemackoj igra fudbal u Holandiji, negdje je na granici samoj pa mu je sve na dohvat ruke.
Kuman je isto bio strasan fudbaler, Almir se zove meni se cini nisam siguran... A pored Behle na slici je Dino Okeric 90% sam siguran, on je isto strasan bio ali nije uspio...
Dobra generacija bila, stvarno dobra...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
-
o sole mio
- Kontakt:
Naso sam, procito...Fino fino nema sta. Ako se budes mogo sjetiti odgovori nekad, jel u ovoj generaciji bio lik zvali ga Janker, podsjecao na njega konstitucijom i igrom?
Pekic (zadnji red, 4. s lijeva) je 80. Kurto(zadnji red, 2. s lijeva) je isto 80. Prije ce biti 80/81, zar ne?barbarez je napisao/la:hahaha nije ,a mogao je biti, momak se zove Edin Hajdarpasic.Ovo ti je generacija 81 i 82 godista.edo3majka je napisao/la:Jel ovaj treci dole Dzeko???
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Nekadašnji igrač Sarajeva i Željezničara, Sead Bučan najvjerovatnije će napustiti redove hrvatskog prvoligaša Splita
Naime, nekadašnji igrač sarajevskih premijerligaša nezadovoljan je statusom kojeg uživa u ekipi te je izrazio želju za odlaskom.Hrvatski mediji pišu da čelnici Splita nemaju ništa protiv toga, te da će vrlo brzo sporazumno raskinuti ugovor sa bh. internacionalcem. Bučan je prošle sezone odigrao 26 utakmic ai postigao 3 gola. Još uvijek nema informacija gdje će Bučan nastaviti karijeru...
Evo nama pojacanja!!!
Naime, nekadašnji igrač sarajevskih premijerligaša nezadovoljan je statusom kojeg uživa u ekipi te je izrazio želju za odlaskom.Hrvatski mediji pišu da čelnici Splita nemaju ništa protiv toga, te da će vrlo brzo sporazumno raskinuti ugovor sa bh. internacionalcem. Bučan je prošle sezone odigrao 26 utakmic ai postigao 3 gola. Još uvijek nema informacija gdje će Bučan nastaviti karijeru...
Evo nama pojacanja!!!
RESPEKT!!! Kapa dole od manijaka s memli strane.VanBasten je napisao/la:Od jednog virtuelnog prijatelja i starog željovca s moje memli strane, kojeg nažalost nisam stigao lično upoznati.
Mislim da je postavio na sax-u, ili avazu i mnogo veći broj slika s te akcije. Ne sjećam se. Znam da sam ih spremio na PC, kao svojevrstan podsjetnik na jedno vrijemena. Jesam pitar od rođenja, ali Grbavica je jedan od simbola mog grada. Branio bi je isto kao i svoje Koševo.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Da upravu si,oni su 80 kao i jos par momaka,ovdje smo malo izmjesani.Seyo_TM je napisao/la:Pekic (zadnji red, 4. s lijeva) je 80. Kurto(zadnji red, 2. s lijeva) je isto 80. Prije ce biti 80/81, zar ne?barbarez je napisao/la:hahaha nije ,a mogao je biti, momak se zove Edin Hajdarpasic.Ovo ti je generacija 81 i 82 godista.edo3majka je napisao/la:Jel ovaj treci dole Dzeko???
VOLIM TE ZELJO
Jesu li naši poslali spisak igrača za meč protiv Šerife?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Nekadašnji igrač Sarajeva i Željezničara, Sead Bučan najvjerovatnije će napustiti redove hrvatskog prvoligaša Splita
Evo nama pojacanja!!!
26 utakmica-3 gola
FKŽ !
Osime vrati nam Bucana.Ima da leti po Grbavici.
- eliminator
- Kontakt:
na njegovoj poziciji imamo 3-4 igraca tako da nam nije potreban
- SarajlijaTM
dobre slike,svaka cast,bas vracaju u djetinjstvo.
ima li neko slika 82/83g?
Jos jedan pozz od manijaka sa memli strane

ima li neko slika 82/83g?
Jos jedan pozz od manijaka sa memli strane
????Schwarz je napisao/la:Jesu li naši poslali spisak igrača za meč protiv Šerife?
auuu joj zaboraviliSchwarz je napisao/la:Jesu li naši poslali spisak igrača za meč protiv Šerife?
treba nam jos igraca iz BiH
A šta nas (memlija) je, ko kineskih novorođenčadi
Nego, šta bi za Kvesića, hoćel' moći igrati taj momak protiv Sheriffa. Jučer u novinama pročitah dva oprečna članka. Imal gdje spiska za prvu utakmicu?
Nego, šta bi za Kvesića, hoćel' moći igrati taj momak protiv Sheriffa. Jučer u novinama pročitah dva oprečna članka. Imal gdje spiska za prvu utakmicu?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- eliminator
- Kontakt:
predao slucaj na arbitrazu i ceka da dobije raskid ugovora, a male su sanse da ce igrat protiv sheriffaVanBasten je napisao/la:A šta nas (memlija) je, ko kineskih novorođenčadi![]()
Koliko ja znam spisak se morao predati 7 dabna prije pocetka utakmice. Tako da je to vec uradjeno i da Kvesic nece sigurno igrati ako dodje protiv Sheriffa ni jednu utakmicu. Vec aBd ako bi prosli onda bi ga mogli prijaviti za trece pretkolo.
Mes Que Un Club
Ljudi nesto me jutros baca samo mislim o Zelji.Hajmo sad svi.Volim majko grbavico tebe i svog Zelju vise nego sebe.
- spielführer_21
- Kontakt:
valjda imamo pravo promjene dva imena na spisku.. tako da Kvesić može igrati bar drugu, ako ne i prvu..amertiger je napisao/la:Koliko ja znam spisak se morao predati 7 dabna prije pocetka utakmice. Tako da je to vec uradjeno i da Kvesic nece sigurno igrati ako dodje protiv Sheriffa ni jednu utakmicu. Vec aBd ako bi prosli onda bi ga mogli prijaviti za trece pretkolo.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Što mu Varaždin ne da slobodne papire, nego se povlače po arbitraži...samo se gubi vrijeme!
I onda opet Stanić na lijevom beku!
I onda opet Stanić na lijevom beku!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
[youtube][/youtube]
Prosirite!!
Prosirite!!
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Sarun, Taree i 62 gosta.