Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
104
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 247

DesimaL
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la DesimaL » 09 jul 2011, 11:32

warden je napisao/la:A sta ti mislis da su u Interu budale da daju MAICONA za marcela ;)
A sta ti mislis da je real lud da uzme maicona za marcela ?Znam da je murinho lud,ali tolko nije sigurno.
Visca el Barça ! Mes que un club !

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 09 jul 2011, 11:37

warden je napisao/la:A sta ti mislis da su u Interu budale da daju MAICONA za marcela ;)
Marcelo je za Maicona Roberto Carlos.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 jul 2011, 11:41

vjerovatno momcino slabije si pratio Real ove sezone,jer u suprotnom vidio bi u kakvog je beka izrastao Marcelo,a Maicon je u slobodnom padu svoje karijere ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 jul 2011, 11:44

Marcelo igra prvu i mozda posljednju dobru sezonu (nisam vidovnjak) ali iskreno koliko je moguce da mu se onako dobra sezona ponovi ,ali sve je moguce pa cak i to ? Dok Maicon iskreno igra na vrhunskom nivou vec mnogo godina i sta treba da zbog jedne"lose sezone " spusta na nivo nize razrednog beka ,ali vrijeme ce pokazati .
Mourinho nije lud ,on dobro poznaje kvalitete igraca koje je vodio to je jedan od razloga sto postoji velika mogucnost ostvarenja ovog transfera ,a i znamo Coentrao je stigao za 30 mil (garay ,komepnzacije ,svejedno )mislim da nece momak sjediiti (mante te price moze da igra krilo ).
PS :Zasto u brazilu igra ANdre Santos umjeto Marcela ,da nije ozeden il nesto ?
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 jul 2011, 11:47

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Marcelo je za Maicona Roberto Carlos.
Maicon je za MArcela Cafu ;)
L_train @ pratio sam REal decko(il si cura 8-) ) misljenju o MArcelu sam dao u svom prethednom postu
IO SONO INTERISTA

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 jul 2011, 11:53

Jeste dosadni vise sa Marcelom i Maiconom. Vecina lupa neke gluposti ovaj je za njega ovaj, nemoze mu kopacke cistiti, nije Mourinho lud a argumenti ostaju po strani, tipicno! ;)

Maicon je, bez obzira na losu sezonu, jos kod dosta ljudi jedan od najboljih bekova svijeta. Mada sada sebi postavimo pitanje koliko je to realna konstatacija s obzirom na minulu sezonu u Interu? Prilicno nerealna! :? Marcelo je imao u Realu sasvim dobru sezonu u kojoj je pored mjesta u prvih 11 postigao i nekoliko golova te dosta puta izvodio poteze koje ce navijaci Reala "zapamtiti" (ne pamtiti do kraja zivota nego sjecati ih se rado :mrgreen: ) tipa prvi gol Lyonu u CL kada je "okrenuo" Lovrena i zabio lijep gol nakon sto je i sam poceo akciju a sto je jos vaznije uklopio se u igru Reala i na tome se treba graditi dalji tim dok sam misljenja da Maiconovo vrijeme prolazi ako nije vec proslo, jednostavno nema one agresivnosti kod njega kao prije, nije toliko "vidljiv" na terenu a i jednostavno se covjek uklopio u sivilo Intera ove sezone tako da ga necu jos "odbaciti" jer bi to bilo sramotno u neku ruku s moje strane ali prica o Maiconu kao jednom od najvecih bekova danasnjice danas bas i ne drzi vodu toliko kao proteklih sezona. :?

Dakle ova sezona je definitivno Marcelova (drugo su tesko i mogle biti :? :mrgreen: ) a kada uzmemo u obzir da decko ima 23 godine a Maicon 30 onda mi se ova razmjena cini u neku ruku i glupom medijskom spekulacijom na koju vi lagano nasjedate umjesto da se frisko nasmijete i kliknete onaj "X" na monitoru u gornjem desnom uglu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 jul 2011, 11:56

warden je napisao/la:Marcelo igra prvu i mozda posljednju dobru sezonu (nisam vidovnjak) ali iskreno koliko je moguce da mu se onako dobra sezona ponovi ,ali sve je moguce pa cak i to ? Dok Maicon iskreno igra na vrhunskom nivou vec mnogo godina i sta treba da zbog jedne"lose sezone " spusta na nivo nize razrednog beka ,ali vrijeme ce pokazati .
Mourinho nije lud ,on dobro poznaje kvalitete igraca koje je vodio to je jedan od razloga sto postoji velika mogucnost ostvarenja ovog transfera ,a i znamo Coentrao je stigao za 30 mil (garay ,komepnzacije ,svejedno )mislim da nece momak sjediiti (mante te price moze da igra krilo ).
Zato sto je bilo doslo do nesporazuma. Navodno je Marcelo glumio da je povrijedjen kako ne bi isao sa reprezentacijom te se mogao pripremati za utakmicu protiv Tottenhama, zato ga je ovaj izostavio. Ako ti sta znaci i Adriano je u repki a Marcelo nije, e sad, dal' je bolji od njih, sam protumaci.

I naravno da nece preci u Inter, od toga nema nista.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 jul 2011, 11:58

Rooney88 je napisao/la:Jeste dosadni vise sa Marcelom i Maiconom. Vecina lupa neke gluposti ovaj je za njega ovaj, nemoze mu kopacke cistiti, nije Mourinho lud a argumenti ostaju po strani, tipicno! ;)

Maicon je, bez obzira na losu sezonu, jos kod dosta ljudi jedan od najboljih bekova svijeta. Mada sada sebi postavimo pitanje koliko je to realna konstatacija s obzirom na minulu sezonu u Interu? Prilicno nerealna! :? Marcelo je imao u Realu sasvim dobru sezonu u kojoj je pored mjesta u prvih 11 postigao i nekoliko golova te dosta puta izvodio poteze koje ce navijaci Reala "zapamtiti" (ne pamtiti do kraja zivota nego sjecati ih se rado :mrgreen: ) tipa prvi gol Lyonu u CL kada je "okrenuo" Lovrena i zabio lijep gol nakon sto je i sam poceo akciju a sto je jos vaznije uklopio se u igru Reala i na tome se treba graditi dalji tim dok sam misljenja da Maiconovo vrijeme prolazi ako nije vec proslo, jednostavno nema one agresivnosti kod njega kao prije, nije toliko "vidljiv" na terenu a i jednostavno se covjek uklopio u sivilo Intera ove sezone tako da ga necu jos "odbaciti" jer bi to bilo sramotno u neku ruku s moje strane ali prica o Maiconu kao jednom od najvecih bekova danasnjice danas bas i ne drzi vodu toliko kao proteklih sezona. :?

Dakle ova sezona je definitivno Marcelova (drugo su tesko i mogle biti :? :mrgreen: ) a kada uzmemo u obzir da decko ima 23 godine a Maicon 30 onda mi se ova razmjena cini u neku ruku i glupom medijskom spekulacijom na koju vi lagano nasjedate umjesto da se frisko nasmijete i kliknete onaj "X" na monitoru u gornjem desnom uglu.
Vecinu potpisujem ,a nije cista spekulacija jer je Callinedo (MAiconov agent ) izajavio da postoji kontakt s Realom .
IO SONO INTERISTA

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 jul 2011, 12:00

@warden

decko sam jbt :D

Maicon ima 30god. i logicno je da je njegova karijera u padu i kako koja godina ja sam ubjedjen da ce samo jos vise padati.Kada je bio u najboljoj formi,bio je najbolji bez premca ali njegovo polako prolazi i dokaz toga je da na Copi prednost ove godine ima Alves,a ne Maicon.Marcelo ima tek 23 god. i prosla sezona mu je bila extra,a ja vjerujem da ce i sljedeca biti jednako dobra pa mozda cak i bolje.Konacno je sazrio i ne vidim apsolutno niti jedan razlog zasto bi padao u formi.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 09 jul 2011, 12:03

Zadnjih 10 postova na ovoj temi se svodi na isto,da Maicon ima 30 godina a Marcelo 23,da Maicon je u padu forme a Marcela cekaju najbolje godine.
Marcelo nece nigdje i gotovo.Vidite da je nestalo novinarima igraca koje bi povezivali s Realom pa vade neke fosile.Maicon da je trebao doci u Real dosao bi prije 2 sezone kada je bio u najboljoj formi. ;)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 jul 2011, 12:04

Portillo je napisao/la:
warden je napisao/la:Marcelo igra prvu i mozda posljednju dobru sezonu (nisam vidovnjak) ali iskreno koliko je moguce da mu se onako dobra sezona ponovi ,ali sve je moguce pa cak i to ? Dok Maicon iskreno igra na vrhunskom nivou vec mnogo godina i sta treba da zbog jedne"lose sezone " spusta na nivo nize razrednog beka ,ali vrijeme ce pokazati .
Zato sto je bilo doslo do nesporazuma. Navodno je Marcelo glumio da je povrijedjen kako ne bi isao sa reprezentacijom te se mogao pripremati za utakmicu protiv Tottenhama, zato ga je ovaj izostavio. Ako ti sta znaci i Adriano je u repki a Marcelo nije, e sad, dal' je bolji od njih, sam protumaci.

I naravno da nece preci u Inter, od toga nema nista.
ZA Marcela cisto informativno , protumacio sam ja njegovu poziciju u Repki ,a Marcelo u Interu? pa nije da ga zelim imamo mi NAgatoma (kamikaza :mrgreen: ), ali bi volio da maicon dode u Real ,imamo prakticno 3 igraca na toj poziciji ,al to je vec nesto sto vas ne interesuje .
Zadnja izmjena: warden, dana/u 09 jul 2011, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 jul 2011, 12:09

L-Train je napisao/la:@warden

Maicon ima 30god. i logicno je da je njegova karijera u padu i kako koja godina ja sam ubjedjen da ce samo jos vise padati.Kada je bio u najboljoj formi,bio je najbolji bez premca ali njegovo polako prolazi i dokaz toga je da na Copi prednost ove godine ima Alves,a ne Maicon.Marcelo ima tek 23 god. i prosla sezona mu je bila extra,a ja vjerujem da ce i sljedeca biti jednako dobra pa mozda cak i bolje.Konacno je sazrio i ne vidim apsolutno niti jedan razlog zasto bi padao u formi.
Fuck ja mislio ti neka treba ,taman htio trazit broj :twisted: ,ma vidjet cemo kako ce sve to odvijati s Marcelom ,mogo bi izrasti u velikog igraca ( u Interu :mrgreen: ) a mogo bi bit klock i kajanje za upravu sto ga nisu pustili ,zelim mu ovo prvu iako ...al vidjet cemo .
IO SONO INTERISTA

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 jul 2011, 12:15

warden je napisao/la:

Fuck ja mislio ti neka treba ,taman htio trazit broj :twisted: ,ma vidjet cemo kako ce sve to odvijati s Marcelom ,mogo bi izrasti u velikog igraca ( u Interu :mrgreen: ) a mogo bi bit klock i kajanje za upravu sto ga nisu pustili ,zelim mu ovo prvu iako ...al vidjet cemo .
na ovom formu nema cure ni za lijeka :mrgreen:

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 09 jul 2011, 12:38

L-Train je napisao/la:
warden je napisao/la:

na ovom formu nema cure ni za lijeka :mrgreen:
:lol: za to sam se ja bio ponado da si ti mozda --- :mrgreen:
IO SONO INTERISTA

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 09 jul 2011, 12:51

Wagner Ribeiro: "Neymar sueña con jugar en el Real Madrid"
Ima li ijedan da mu nije san :lol: :lol:

Villas-Boas, a por Pepe y Di María
Nadam se da se ovo nece desiti :|

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 09 jul 2011, 13:08

Ma nema sanse...nije se Mou onoliko zajebavo da produzi Pepeu ugovor da bi ga sad pustio ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jul 2011, 14:43

Di Mariu možemo pustit,a to da Pepe ide je smiješno :lol: Mada ni Di Maria neće ići,ali bilo bi mi drago :mrgreen:
Nešto kontam pa nismo mi glupi kao Inter od prije petnaestak godina pa da im dadnemo Marceka ko što su oni nama Carlosa :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 09 jul 2011, 17:02

LBJ MVP je napisao/la:Di Mariu možemo pustit,a to da Pepe ide je smiješno :lol: Mada ni Di Maria neće ići,ali bilo bi mi drago :mrgreen:
Nešto kontam pa nismo mi glupi kao Inter od prije petnaestak godina pa da im dadnemo Marceka ko što su oni nama Carlosa :roll:
Treba i tebe razumjet. Dobar bi bio za veleslaloma. :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jul 2011, 18:09

Iker
Ramos Carvalho Pepe Marcelo
Sahin Ozil Alonso
Kaka Higuain Ronaldo
Meni se sviđa ova ekipa nije preofanzivna,a svi su izvanredni tehničari tako da bi nam to obezbjedilo velik posjed lopte i samim tim više šansi za trojac u napadu.Ova trojica ne bi trebala imat neku stalnu poziciju stalno bi se mjenjali što bi zbunjivalo protivničke odbrane.Bili bi efikasniji nego ove sezone,a i manje golova bi primili no to ne bi bila osnovna svrha ovakve formacije.Sljedeće sezone jedan od glavnih ciljeva je pobijedit Barcelonu,a sa Khedirom,Lassom ili Pepeom(Pepe je odlično igrao u sredini no nemamo kvalitetnu zamjenu o odbrani,a na poziciji azdnjeg veznog je veći rizik da Pepe dobije crveni)u sredini je to jako teško trebaju nam tehnički potkovani igrači koji se odlično kreću po terenu(tu mi Kaka malo zaostaje,ali vjerujem da će se vratiti u formu)
Da me neko pogrešno ne shvati svakako da jesu trofeji glavni cilj,ali u zadnjoj sezoni smo vidjeli da trofeje ili osvajamo ili gubimo upravo u mečevima s Barcelonom i da nismo toliko iza njih samo nas zeza posjed lopte koji bi imali sa Kakom i Sahinom u ekipi
Ovo se i sa Benzemom može igrat ili Ozila gurnut naprijed,a Khediru(protiv ostalih ekipa) ili Canalesa ubaciti u sredinu.
P.S.Ja i zaboravio da Neymar dolazi tako da i njega možemo odmah mjesto Kake ubacit :D
Na klupi bi uvijek imali Di Mariu,Benzemu,Altintopa,Coentraoa,Canalesa,Lassa,Khediru da uskoče kad zatreba
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 09 jul 2011, 18:37

Smijesna postava. Cuj on bi Kaku u prvi tim i to prinudno na krilo (gdje je katastrofa, a katastrofa je i onako i onako) umjesto jednog od najboljih igraca sezone, Di Marije. Sahin i Xabi ne mogu sigurno odmah igrat zajedno jer su obojica ofanzivci i tu treba jedan "razbijac" u vidu Lassa ili Khedire, kasnije bi kada bi se to ukomponovalo sve mozda cak i moglo, ali sada definitivno ne. Dalje, nama nije bitan posjed lopte kada protiv cigana sa 30% posjeda imamo vise kornera, suteva i napada na gol, to nije Realova filozofija (meljanje lopte), nego direkna ofanzivna igra na gol protivnika, a protiv Barce definitivno ne mozes pocet tako nego sa tri zadnja vezna, od ta tri dva bi bila ofanzivnije orijentisana (Xabi i Sahin) i naravno treci je Pepe. Sto se tice napada, ako Kun dodje, obojica (Karim i Pipa) idu na klupu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []