Rijad96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prosirite!!
sta da se siri .. po 100-ti put postavljenoo
Inace stoo se tice Bucana , mislim da nije potrebaan ..ima dosta igracaa na toj poziciji koji su bolji brzi mladji ..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Rijad96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prosirite!!
Majstore imas 4 posta, a svaki post ti je da prosirimo ovaj videoRijad96 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Prosirite!!
To mu i jeste pravo ime.NK/RK Krivaja je napisao/la:http://www.sturm12.at/2011/07/03/sturm- ... -osim-elf/
Mit Željezničar Sarajevo kam der Heimat-Verein von Jahrhundertrainer Ivan Osim nach St. Johann in der Haide. Ein Spiel welches auch neben dem sportlichen Aspekt hohe Brisanz vermuten ließ.
Ne treba nam bucan, ta pozicija je pokrivena... mada ako dodje ali ne vjerujem dobro dosao, duga je sezona...Alipasino je napisao/la:Osime vrati nam Bucana.Ima da leti po Grbavici.
alan ford 26 je napisao/la:Pretpostavka da nam se vrati Bucan, sta sa njim?Mada je ne bi imao nista protiv iskreno, iako ih imamo na desnom krilu, Smajic, Mirso, E. Colic.
Kako isti tim , brankovic im je bio jedan od glavnih igraca navikli su na njega sada im neki novi doso iz jiglave, i nama je doso Iz LOKERENAZgembo Adislić je napisao/la:ja sam malo pratio ove separatiste Moldavske XD dolveli su 5 novih igrača: 1. iz FK Banat Zrenjanin, crnja (obala slonovace) desni bek 400.000 eura, 2. iz Tirane argentinac igro za estudiantes dinamo tirana i skenderbeg, 350000 vrijenost, " onclick="window.open(this.href);return false; 3. iz Jelgave 92' godiste, 25000 eura, poluspic i dva domaća golman i zadnji vezni ) otišlo im je nekoliko igraca, ipak prvi tim je skoro isti, možda dva igraca su izmnjenjena (lijevi bek Brankovic u Vojvodinu vrijedi cca 250 000 eura, i zadni vezni Adamović posuđen u kazahstanski Taraz vrijedi oko 500 000... ipak okosnica tima je ista od prosle sezone... interesantno je da je na transfermarkt.de Željo skuplji tim za cca milion eura... šanse su 50 - 50 mada su oni iskusniji u europsikm kupovima... s bismilom u četvrtak, relno imaju bolji prvi tim od nas... al Osim je Osim
ne kazem nista protiv smajketa, smajke je titoragazzidelsud1987 je napisao/la:Kako isti tim , brankovic im je bio jedan od glavnih igraca navikli su na njega sada im neki novi doso iz jiglave, i nama je doso Iz LOKERENAZgembo Adislić je napisao/la:ja sam malo pratio ove separatiste Moldavske XD dolveli su 5 novih igrača: 1. iz FK Banat Zrenjanin, crnja (obala slonovace) desni bek 400.000 eura, 2. iz Tirane argentinac igro za estudiantes dinamo tirana i skenderbeg, 350000 vrijenost, " onclick="window.open(this.href);return false; 3. iz Jelgave 92' godiste, 25000 eura, poluspic i dva domaća golman i zadnji vezni ) otišlo im je nekoliko igraca, ipak prvi tim je skoro isti, možda dva igraca su izmnjenjena (lijevi bek Brankovic u Vojvodinu vrijedi cca 250 000 eura, i zadni vezni Adamović posuđen u kazahstanski Taraz vrijedi oko 500 000... ipak okosnica tima je ista od prosle sezone... interesantno je da je na transfermarkt.de Željo skuplji tim za cca milion eura... šanse su 50 - 50 mada su oni iskusniji u europsikm kupovima... s bismilom u četvrtak, relno imaju bolji prvi tim od nas... al Osim je Osim
OPET SNOVI, REKO SAM NE PISITE STA SANJATEBianconeri1988 je napisao/la:Sanjao sam da u 70. minuti vodimo 4:1, a gubili smo 0:1 i onda sam se probudio, shvatio sam da sanjam![]()
![]()
Ne sviđa mi se ovaj san, jer se uvijek desi suprotno od onog što usnim
Otisli su jos po meni njihov najbolji igrac Volkov u Partizan.Volas napadac je u Mariboru i onaj drugi napadac je napustio klub ne sjecam se gdje presao tako da okosnica tima nije ostala istaZgembo Adislić je napisao/la:ja sam malo pratio ove separatiste Moldavske XD dolveli su 5 novih igrača: 1. iz FK Banat Zrenjanin, crnja (obala slonovace) desni bek 400.000 eura, 2. iz Tirane argentinac igro za estudiantes dinamo tirana i skenderbeg, 350000 vrijenost, " onclick="window.open(this.href);return false; 3. iz Jelgave 92' godiste, 25000 eura, poluspic i dva domaća golman i zadnji vezni ) otišlo im je nekoliko igraca, ipak prvi tim je skoro isti, možda dva igraca su izmnjenjena (lijevi bek Brankovic u Vojvodinu vrijedi cca 250 000 eura, i zadni vezni Adamović posuđen u kazahstanski Taraz vrijedi oko 500 000... ipak okosnica tima je ista od prosle sezone... interesantno je da je na transfermarkt.de Željo skuplji tim za cca milion eura... šanse su 50 - 50 mada su oni iskusniji u europsikm kupovima... s bismilom u četvrtak, relno imaju bolji prvi tim od nas... al Osim je Osim
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, boki86, ELDIABLO20, Lokomotifa, RaketaBN i 57 gostiju.