KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

melanholicar
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la melanholicar » 24 jun 2011, 19:48

Šta reći sinoć sam malo gledao draft. Onaj litvanac peti bi,po meni ništa ne očekivano,mala mi je čak i taj draft nepoznanica,tipa nije mi jasno kakve je to trampe pravio Cleveland,kad dobiše dva od prva četiri pika.
Što se Jana tiče nadam se da neće biti nešto slično kao sa Rakočevićem i ostalim evro facama koje se nisu baš proslavile ili bezbolnije reći dobile pravu šansu.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 jun 2011, 11:42

melanholicar je napisao/la:Šta reći sinoć sam malo gledao draft. Onaj litvanac peti bi,po meni ništa ne očekivano,mala mi je čak i taj draft nepoznanica,tipa nije mi jasno kakve je to trampe pravio Cleveland,kad dobiše dva od prva četiri pika.
Što se Jana tiče nadam se da neće biti nešto slično kao sa Rakočevićem i ostalim evro facama koje se nisu baš proslavile ili bezbolnije reći dobile pravu šansu.
Clevland dao Mo Williamsa u Clipersse za Baron Davisa i za pick prve runde drafta koji je lutrijom izabran da bude 4. Eto toliko od tome a Vesely ce imati minutazu u Wizardsima jer oni nekog specijalnog krila i nemaju i zato su ga i uzeli inace su su Knight i Kemba Walker igraci koji su 7. i 8. pick definitivno bolji od Veselog al eto imao je srece.Nazalost ne vjerujem da ce se snaci u NBA jer ipak tu kad se radi o fizickim predispozicijma on je jak za evrope al za NBA ne vjerujem.Jos zavisi od tog ulaza koji se dobro brani ako ispred sebe imas dobrog odbranbenog igraca ili sa dobrim fizickim predispozicijama kojih je dosta u NBA
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 29 jun 2011, 11:18

Ništa od onog Andjušića po svoj prilici,bar tako veli naš Todorić.
Neki amerikanac,ne upamtih mu ime,gledao sam mu klipove na yt kida čovjek se spominje da je prvi pik kad su pojačanja u pitanju. Dok će Katić,Kecman,Božić ostati u svetinji vjerovatno.
LARISSA RIQUELME!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 29 jun 2011, 11:20

28TAGOE je napisao/la:Ništa od onog Andjušića po svoj prilici,bar tako veli naš Todorić.
Neki amerikanac,ne upamtih mu ime,gledao sam mu klipove na yt kida čovjek se spominje da je prvi pik kad su pojačanja u pitanju. Dok će Katić,Kecman,Božić ostati u svetinji vjerovatno.

Ma dolazi Anđušić....iz 1u 1..;)....To Tole neće da kaže..malo mudruje...vidjećeš
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 29 jun 2011, 11:24

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
28TAGOE je napisao/la:Ništa od onog Andjušića po svoj prilici,bar tako veli naš Todorić.

Ma dolazi Anđušić....iz 1u 1..;)....To Tole neće da kaže..malo mudruje...vidjećeš
Bilo bi fino ;) Ma Tole je čudo,prosto ne znam zašto je taj isti Tole morao namjestit da titulu u Evroligi osvoji PAO? :lol: :lol: :lol: :lol:
LARISSA RIQUELME!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 29 jun 2011, 11:27

28TAGOE je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:

Bilo bi fino ;) Ma Tole je čudo,prosto ne znam zašto je taj isti Tole morao namjestit da titulu u Evroligi osvoji PAO? :lol: :lol: :lol: :lol:

hahahahaha i ja se pitam :lol: :lol: :lol: :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 29 jun 2011, 16:15

Lucas je taj Amer. Cim se ovako poceo rano povezivati, vjerovatno od toga nece nista biti.
Tosa malo ispuni koji etiket, pa koju izjavu lupi i sve tako ukrug.

Nemoj uzeti youtube klipove relevantnim. Od ispodprosjecnog igraca naprave covjeka koji kida.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 29 jun 2011, 21:52

Neno složio bi se vezano za YT.Al istovremeno bio sam jedan od prvih koji sam isticao da je Kurtis Jerrels sjajan košarkaš,dosta prije nego što je došao u Partizan, gledajući YT klipove,dakle ne mora to nikad značit,sve je moguće.Ovaj košarkaš Lucas je čudo nevidjeno,e sad ne pratim tu koledž košarku,već slušam komentare ljudi koji prate sve američke lige 20 i kusur godina. ;)
LARISSA RIQUELME!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 29 jun 2011, 23:51

dzaba 6.pick lockout :D
Slatina Bog i batina

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 jun 2011, 00:08

28TAGOE je napisao/la:Neno složio bi se vezano za YT.Al istovremeno bio sam jedan od prvih koji sam isticao da je Kurtis Jerrels sjajan košarkaš,dosta prije nego što je došao u Partizan, gledajući YT klipove,dakle ne mora to nikad značit,sve je moguće.Ovaj košarkaš Lucas je čudo nevidjeno,e sad ne pratim tu koledž košarku,već slušam komentare ljudi koji prate sve američke lige 20 i kusur godina. ;)
Kurtis Jerels je covjek koji je dosao u Partizan nakon sto je ostao razocaran, sto nije uletio u NBA ligu. I imao misljenje ma ono u fazonu, budite sretni sto sam ja tu. Igrao je katastrofalno na pocetku, nije mogao da se sastavi. Ustvari tako je to kada dovedes covjeka bez minute ozbiljne kosarke, da igra u sistemu. Onda se poslije uigrao i odigrao onu odlicnu partiju protiv Olimpije u finalu, i onda u domacici bio odlican. Medjutim, po meni pare koje je dobio nije opravdao. Najskuplji Amer u historiji Partizana.

Ako je Lucas cudo nevidjeno, zasto nije izabran na draftu. Bude promasaja na draftu, ali ljudi pretezno pokriju 90 posto stvari. Pa kod nas vlada misljenje da Ameri ne znaju europsku kosarku, a vidjelo se na primjeru Veselog. Ja kada sam citao prospekt o njemu koji su sastavili Amerikanci, isto kao da ga je pisao neko ko ga gleda od one prve tekme u Moskvi kada je Ceda Vitkovac bio povrijedjen.

Ostalo je samo ime.....

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 02 jul 2011, 12:35

JAN VESELY WELCOME TO HOME! :)

Vesely će zbog lockouta u NBA trenirat sa košarkašima Partizana,vjerovatno će i polusezonu odradit u našem dresu,lijepa vijest pravo,još kad bi Peja Stojakovic došao i da ponovimo onu 92.

Što se ostalih stvari tiče priče kruže da su Andjušić već pominjani i Dragićević prve opcije trenutno u smislu pojačanja.
LARISSA RIQUELME!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 jul 2011, 13:03

По " поново је "група "" у ",? % $ се $ " ' ".

? & " у групној " ? - ": ? $,",Ефес ?," ",? А.

' $ група,? " ?," " 4 пута ове $ са ' ?,$ на ? ". & " " $ & - $ & ¥,$ се $ - " ? са " & ? сезоне.
& $ - & " - & - &
ФСРС

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 jul 2011, 16:26

Cekaj bre mnogo mi nelogicnosti u svemu ovome.
Prva je zar mogu Maccabi i Partizan u istu grupu,jer ce oba tima igrati NLB ove sezone,ali opet tu mi se namece resenje da se gleda izvorna liga a ne u kojoj ce ligi igrati ove sezone.
Druga mi je kvalifikant A,prema mnogima favorit tamo je Galatasaray,zar on moze u grupu sa Efesom. :?

Grupa sama po sebi veoma teska,sve veoma dobri protivnici,zbog ovakve konstitucije grupe verovatno sada vlada dilema da li igrati u Pioniru ili Areni,jer nema sumnje i da bi Arena bila puna te bi se finansijski uspeli nadomestiti koliko toliko,dok bi u Pioniru bila bolja atmosfera.Bice tesko Partizanu,na ruku im ide to sto oni niti u jednom mecu nece biti favoriti,a oni upravo tada najbolje igraju,i tu trebaju da traze sansu,ali bez 5 pobeda mislim da nece moci u TOP16.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 07 jul 2011, 18:43

Devil je napisao/la:Cekaj bre mnogo mi nelogicnosti u svemu ovome.
Prva je zar mogu Maccabi i Partizan u istu grupu,jer ce oba tima igrati NLB ove sezone,ali opet tu mi se namece resenje da se gleda izvorna liga a ne u kojoj ce ligi igrati ove sezone.
Druga mi je kvalifikant A,prema mnogima favorit tamo je Galatasaray,zar on moze u grupu sa Efesom. :?

Grupa sama po sebi veoma teska,sve veoma dobri protivnici,zbog ovakve konstitucije grupe verovatno sada vlada dilema da li igrati u Pioniru ili Areni,jer nema sumnje i da bi Arena bila puna te bi se finansijski uspeli nadomestiti koliko toliko,dok bi u Pioniru bila bolja atmosfera.Bice tesko Partizanu,na ruku im ide to sto oni niti u jednom mecu nece biti favoriti,a oni upravo tada najbolje igraju,i tu trebaju da traze sansu,ali bez 5 pobeda mislim da nece moci u TOP16.
Mogu Partizan i Makabi u istu grupu, jer nisu izborili EL preko NLB lige, nego preko svojih prvenstava.

Ostalo je samo ime.....

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 jul 2011, 18:47

Devil je napisao/la:Cekaj bre mnogo mi nelogicnosti u svemu ovome.

Група ¥ %.
% се " твог " $,ствар је у ' $ се ",?,те (? " ?) $ & ? " је ? " ? ?,?. $ " не ' " у " " ? " " " ? сва " " у ".
" је ? " ? првенство ($ се & " у ?)стога ' " у " са " " ?. ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 07 jul 2011, 20:01

Teška grupa...ali ništa neobično za Partizan...nas svake godine ,ko da svaka baba vračara kune na žrijebu... :lol: :mrgreen: ..Ali to je dodatni motiv našim igračima ,i publici...a sigurno ni protivnicima nijelako,jer Partizan je veliki evropskiklub....9 po jačini zadnjih 4 -5 godiina...Još nekoliko pojačanja i ja ne sumnjam u prolaz dalje

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 09 jul 2011, 13:38

Marko Čakarević iz Radničkog pojačao Partizan :D Super vijest....Ove sezone u NLB ligi je bilježio 8.2 poena,5.1 skok,3 asistencije i 1.8 ukradenih lopti po meču,a na terenu je u prosjeku provodio 27 minuta...a u play-offu lige Srbije je na 16 utakmica,postizao po 12.4 poena,imao 6.8 uhvaćenih lopti,te 4 asistencije u prosjeku....Bez sumnje ekstra koristan igrač,kako u napadu tako i u odbrani,te ne čudi što ga je Duda Ivković pozvao u reprezentaciju. 8-)

28TAGOE
Kontakt:

Post Postao/la 28TAGOE » 09 jul 2011, 13:49

Moram priznat fantastična vijest,presudio je razum Markanov. :)
Dakle nije poput većine tek izgradjenih mladih igrača napustio zemlju i zarad para otišao u velike klubove,nažalost te pameti nisu bili Musli,Raduljica i još poprilično njih.Mi smo dobili veliko pojačanje u punom smislu te riječi,dakle fino je počeo ovaj prelazni rok,nadam se da će i stranci biti na nivou i da će biti nastavljena dominacija na svim nivoima i osvajanje trofeja.
LARISSA RIQUELME!

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 09 jul 2011, 13:55

28TAGOE je napisao/la:Moram priznat fantastična vijest,presudio je razum Markanov. :)
Dakle nije poput većine tek izgradjenih mladih igrača napustio zemlju i zarad para otišao u velike klubove,nažalost te pameti nisu bili Musli,Raduljica i još poprilično njih.Mi smo dobili veliko pojačanje u punom smislu te riječi,dakle fino je počeo ovaj prelazni rok,nadam se da će i stranci biti na nivou i da će biti nastavljena dominacija na svim nivoima i osvajanje trofeja.

Pravo pojačanje...imaćemo mi ove godine dobru ekipu...dosta smo podmladili,iako je ona uvjek poprilično mlada...ali ove godine pravu šansu će vjerujem da dobiju Lučić,Jaramaz,Bešović,Bogdanović,Miljenović,Đekić....pa najvjerovatnije i Anđušić iz Hemofarma kad potpiše...Sigurno ćemo gledati i dosta boljeg i zrelijeg Milosavljevića.Uz "matorce" :D Kecmana,Božića i Katića...dovesti još 2-3 kvalitetna pojačanja i ima da meljemo.

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 09 jul 2011, 14:00

Hoceli Vesely igrati za vas dok se ne zavrsi lockout?
Slatina Bog i batina

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.