NK Široki Brijeg

anti_zli
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la anti_zli » 09 jul 2011, 13:12

Izgleda da vam Carlos dolazi

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 jul 2011, 13:19

Odličan tekst,svaka čast majstore,nadam se da ovo čita i klošar :lol: :lol: :lol: Ćutuk...Momčad treba u potpuni remont,jedini Wagner može imati zacementirano mjesto u prvih 11,a ovo ostalo ili potraj,ili borba za početni sastav,e da nam je sad Bajkuša,ne bi ove pič.kice prrismrdile terenu...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 09 jul 2011, 13:52

Kad ne prica o politici stvarno ima dobre tekstove.Svaka cast majstore,nek im je netko to konacno rekao.Od nasih trenera,igrača, mladih koji su najbolji u svojim generacijama a salje ih se po vukojebinama Zagore i Hercegovine itd.
Bravo Danijele!!!

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 09 jul 2011, 14:21

Prvi čovjek kluba, predsjednik Zlatan Mijo Jelić, nije krio razočarenje igrom na Stožicama, a nakon poraza je najavio i rezove.

- Igra je bila katastrofalna, igrači su odigrali su ispod svojih mogućnosti. Nije sramota ispasti od Olimpije, ali jest na ovaj način. Sreća da do početka prvenstva ima još vremena, a do tad ćemo se sigurno pojačati sa nekoliko igrača, ispalio je u komadu.
O eventualnim sankcijama nije htio, ali…
- Ne bih sada o tomu vruće glave, ali jasno je da smo razočarani odnosom nekih igrača na terenu i da će se oni morati zamisliti nad svojim statusom.
Slijedi potez Uprave koja će ovih dana održati izvanredni sastanak.

Mislim da bi prvi potez trebao biti smjena trenera,ovaj blento nije za nas,nek ide u Imotski!!! ;) ;)

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 jul 2011, 15:20

Branko Karačić trener,Luka Bilobrk golman...majku vam j.ebem šta ste dosad čekali...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 jul 2011, 16:19

Ovo je trebalo sve davno rijesavati i razmisljati unaprijed, a ne gledati kako usicariti stogod i sta sve ne, jer se vidjelo da to nije i ne moze biti ista momcad kao pod Bakom. Ovo bi Sliskovic dobio sa po tri nula u obje utakmice, a ne da se blamiramo protiv neke hebene Olimpije i propustamo veliku sansu za trece pretkolo. No eto, bolje nek se i to dogodilo pa pojedini shvatili neke stvari i da krenu sustavno raditi i stvarati igrace, a naravno za to vrijeme imati normalnog trenera na klupi i kvalitetna pojacanja.

E moj Cutuce, uspio si u mjesec dana izj.ebati momcad u kompletu, cestitam.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 jul 2011, 16:32

Cccc sto je sada Mijo bgti, zato ne ostaviš Ćutuka jos malo pa da preko njega postavljas svoje igrače.. I forsiras mlade da bih ga sto prije Dinamo kupio.. Fuuuj.. Da jedan Varea sjedi na klupi a Pinjuh igra..

Sreca pa jos ima vremena do pocetka prvenstva pa se moze ispraviti sve ovo sto se radilo do sada.. Ili nije radilo.. Kako god, Branko dobrodošao a golman kakav da je ne može biti lošiji od ovog..
Zadnja izmjena: Barney Stinson, dana/u 09 jul 2011, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 jul 2011, 16:41

Ante Pinjuh ne moze ni dan danas mene pretrcati ili zapasti za Ciglanu Gradac, kamoli da igra Europu, pa prije tri, cetiri godine smo nabijali njega i Tomu po terminima, a da ga uvodi umjesto Varea-e, presmijesno. Za brojne druge cu uvijek reci da su dobri igraci, ili po zaslugama, ali ovo je smijesno. U biti, smijesan je onaj koji ga postavlja. Isto vrijedi i za Backa i bilo sta drugo, oni tu nemaju sta krivi biti. Tu si da sjedis na klupi ili igraj u GOSK-u i zdra'o, da te vidio il cuo nisam. Napravi nesto drugdje pa onda se vrati u klub koji se svake godine bori za Europu.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 jul 2011, 17:19

ŠB_Fidelis je napisao/la:Ante Pinjuh ne moze ni dan danas mene pretrcati ili zapasti za Ciglanu Gradac, kamoli da igra Europu, pa prije tri, cetiri godine smo nabijali njega i Tomu po terminima, a da ga uvodi umjesto Varea-e, presmijesno. Za brojne druge cu uvijek reci da su dobri igraci, ili po zaslugama, ali ovo je smijesno. U biti, smijesan je onaj koji ga postavlja. Isto vrijedi i za Backa i bilo sta drugo, oni tu nemaju sta krivi biti. Tu si da sjedis na klupi ili igraj u GOSK-u i zdra'o, da te vidio il cuo nisam. Napravi nesto drugdje pa onda se vrati u klub koji se svake godine bori za Europu.
sta mislis prika bi li mogoa igrat na onom nasem terminu, bi li bio među losijima :lol: :lol:

a jebote, karacic i bilobrk..ja mislio vi zelje pisete ovdje kad vidjeh i ja..uuuu..

ko da vidim, gledao mirko utakmicu, zvao jelica mjenjaj sve pare nisu bitne :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 jul 2011, 17:25

@Kevin dogovrimo termin nas sa foruma pa tko bude među boljima za prvi sastav u NKŠB.. :D
19 - ђ - 11

_s_brijeg_
Kontakt:

Post Postao/la _s_brijeg_ » 09 jul 2011, 17:59

anti_zli je napisao/la:Izgleda da vam Carlos dolazi
Eh da bar hoce

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 09 jul 2011, 18:05

Na prošloj stranici sam napisao da bi Branko Karačić bio idealan trener.Izgleda da je netko iz uprave pročitao.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 jul 2011, 18:11

Ma samo da prate nas ovdje što mi pišemo,mi bi već igrali u ligi prvaka... :lol: :lol: :lol:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 jul 2011, 18:18

Kevin je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ante Pinjuh ne moze ni dan danas mene pretrcati ili zapasti za Ciglanu Gradac, kamoli da igra Europu, pa prije tri, cetiri godine smo nabijali njega i Tomu po terminima, a da ga uvodi umjesto Varea-e, presmijesno. Za brojne druge cu uvijek reci da su dobri igraci, ili po zaslugama, ali ovo je smijesno. U biti, smijesan je onaj koji ga postavlja. Isto vrijedi i za Backa i bilo sta drugo, oni tu nemaju sta krivi biti. Tu si da sjedis na klupi ili igraj u GOSK-u i zdra'o, da te vidio il cuo nisam. Napravi nesto drugdje pa onda se vrati u klub koji se svake godine bori za Europu.
sta mislis prika bi li mogoa igrat na onom nasem terminu, bi li bio među losijima :lol: :lol:

a jebote, karacic i bilobrk..ja mislio vi zelje pisete ovdje kad vidjeh i ja..uuuu..

ko da vidim, gledao mirko utakmicu, zvao jelica mjenjaj sve pare nisu bitne :lol:
Ma neka ne igram nikako niti mi se da igrati nakon cijelog dana posla do 18h i neka sam nabio 10 kila viska, pa opet ne bi on zapao ni na onaj termin ili bi ga svejedno po zelji zaobilazio, garantirano. :)

Ma nema sta od raznih Cutuka, treba sad vec gledati obrambenog igraca i jednog napadaca kvalitetnog.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 jul 2011, 18:58

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jul 2011, 19:06

Valjda ćete se opametiti, dovesti nove igrače i sljedeće godine pametnije u Evropi ;)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 09 jul 2011, 19:20

ŠB.TRN je napisao/la:E hvalim te Bože,al sta se do sada čekalo.Sad raskinuti s Baćkom i Marićem,Mikulica staviti za drugog vratara,Renatu dati posao u Fealu,Juri u Mepasu,Bertošu otjerati i to je to.Tko je god doveo Baćka za vratara ne dati mu da uđe u ZH.Mjenjati i pomocnike,
Nadam se da ce Karačić biti slobodan kao Baka i da mu uprava nece govoriti tko treba igrati. ;) ;)
Inače Karačić je iz Širokog,iz Crnča,tako da nece biti problema oko prilagodbe!!! :D :D
Bertošu i Roskama u Lijanovića da rade :lol:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 09 jul 2011, 19:25

Meni Roskam i nije los,on uopce nije napadač,vec vezni igrač.Kad ide sam na vratara umjesto da udari loptu prema golu on uvijek zeli iznuditi crveni karton.10 puta je do sada to uradio.Uradi li jos jednom smješi mu se pakiranje salame u Lijana i bez plaće 7-8 mjeseci.Pa ti padaj :D :D
U Lijanovića samo najteze slucajeve slati,gore da radi ni neprijatelju ne bih pozelio!!! :) :)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 jul 2011, 19:40

ŠB.TRN je napisao/la:E hvalim te Bože,al sta se do sada čekalo.Sad raskinuti s Baćkom i Marićem,Mikulica staviti za drugog vratara,Renatu dati posao u Fealu,Juri u Mepasu,Bertošu otjerati i to je to.Tko je god doveo Baćka za vratara ne dati mu da uđe u ZH.Mjenjati i pomocnike,
Nadam se da ce Karačić biti slobodan kao Baka i da mu uprava nece govoriti tko treba igrati. ;) ;)
Inače Karačić je iz Širokog,iz Crnča,tako da nece biti problema oko prilagodbe!!! :D :D
:lol: :lol:
19 - ђ - 11

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 09 jul 2011, 19:43

Da su Karačića i Brlobrka doveli ranije sad bi bili u 2. pretkolu.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, nidjeveze1, rishovski, Zigazaga i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []