La Liga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Primera Division (Liga BBVA)
Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Imam i ja sportklub ali oni neprenose spansku ligu ?messilla je napisao/la:Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove
Visca el Barça ! Mes que un club !
Svake subote i nedjelje, Spanski majstori fudbala, againmessilla je napisao/la:Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove
Daj vamo link, gdje si to procitao.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
- Goalgetter
- Kontakt:
Uz vrhunske kometatore Vugladlica i Hadziza 
e dobro bi bilo da barem i OBN prenosi, jest da je tu nenadjebivi komentatorski dvojac, ali bolje i to nego arapski i kenski komentatori sa streamova
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ja opet mislim da ce TV1 otkupiti Primeru ,OBN ce vjerovatno Seriu A .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ja mislim da niko nista nece otkupitijuznjak> je napisao/la:Ja opet mislim da ce TV1 otkupiti Primeru ,OBN ce vjerovatno Seriu A .
al moze bit i bidne da tv1 otkupi, sad su napravili veliku mrezu tv kuca, i moglo bi se desiti da nas obraduju kupovinom prava na spansku ligu
mada, ovi na areni i rade najbolje, komentatori su po meni daleko najbolji na ovim prostorima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma ja to pročitao u dnevnom avazu , u intervju velikog Sabahudina Saše Vugdalića.Portillo je napisao/la:Svake subote i nedjelje, Spanski majstori fudbala, againmessilla je napisao/la:Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove
Daj vamo link, gdje si to procitao.
Kako kaže nastojaće otkupiti Ligu prvaka ( kad bht-u istekne onaj ugovor ) i špansku ligu već ove sezone
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Oni prenose samo Copa del ReyDesimaL je napisao/la:Imam i ja sportklub ali oni neprenose spansku ligu ?messilla je napisao/la:Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove
Jedino Arenasport ima pravo prenosa utakmica španske lige na prostoru Hrvatske , BiH , Crne Gore i Srbije.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Momčad Mallorce u novu sezonu će ući pojačana za urugvajskog braniča Pabla Caceresa koji dolazi iz argentinskog Tigrea. Urugvajac je potpisao trogodišnji ugovor sa španjolskim prvoligašem.
Mallorca je potpisala 26-godišnjeg braniča Pabla Caceresa. Urugvajac koji igra na poziciji lijevog beka dolazi iz argentinskog prvoligaša Tigrea, a s Mallorcom je potpisao trogodišnji ugovor.
"Želim se zahvaliti Mallorci na njihovom interesu. Iako sam imao nekoliko ponuda iz Europe i Argentine, privukli su me da potpišem za njih. Znam da je grad jako lijep i radujem se dolasku ovdje i upoznavanju sa suigračima i trenerima", izjavio je Caceres za službenu stranicu Mallorce.
Španjolski prvoligaš nije objavio za koliki iznos je Urugvajac došao u njihove redove. Pablo Caceres Rodriguez u Europi je igrao za Duisburg, ciparsku Omoniju i nizozemski Twente, a karijeru je počeo u urugvajskom Danubiju.
Mallorca je potpisala 26-godišnjeg braniča Pabla Caceresa. Urugvajac koji igra na poziciji lijevog beka dolazi iz argentinskog prvoligaša Tigrea, a s Mallorcom je potpisao trogodišnji ugovor.
"Želim se zahvaliti Mallorci na njihovom interesu. Iako sam imao nekoliko ponuda iz Europe i Argentine, privukli su me da potpišem za njih. Znam da je grad jako lijep i radujem se dolasku ovdje i upoznavanju sa suigračima i trenerima", izjavio je Caceres za službenu stranicu Mallorce.
Španjolski prvoligaš nije objavio za koliki iznos je Urugvajac došao u njihove redove. Pablo Caceres Rodriguez u Europi je igrao za Duisburg, ciparsku Omoniju i nizozemski Twente, a karijeru je počeo u urugvajskom Danubiju.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Sto me obradova ,daj boze da bude nesto od toga. Imas pivu od menemessilla je napisao/la:Ma ja to pročitao u dnevnom avazu , u intervju velikog Sabahudina Saše Vugdalića.Portillo je napisao/la:Svake subote i nedjelje, Spanski majstori fudbala, againmessilla je napisao/la:Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove
Daj vamo link, gdje si to procitao.![]()
Kako kaže nastojaće otkupiti Ligu prvaka ( kad bht-u istekne onaj ugovor ) i špansku ligu već ove sezone
Inace kad smo kod Mallorce blizu su dovodjenja Gianni Zuiverloona iz WBA .
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 09 jul 2011, 21:49, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Kako bi to bilo dobro,ne bih se vise morao patiti s gledanjem na kompjuteru...messilla je napisao/la:Kako sam ja čuo OBN će pokušati otkupiti prava prenosa španske lige , ali meni svejedno imam i arene i sportklubove
Joj Saša i Adis da prenose primeru pa to je ispunjenje sna 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
samo pitanje jedno jer nisam bas u toku..
znali tko zasto mreza plus odnosno Hayat tv ne prenosi vise la pimeru ???
unaprijed hvala
unaprijed hvala
Ocito zbog Sehrzade i OnuraFKR_1987 je napisao/la:samo pitanje jedno jer nisam bas u toku..![]()
![]()
unaprijed hvala
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Arena Sport je vlasnik prava na emitiranje Primere na prostoru bivse nam drzave, i nemojte se djaba nadati. Cuj OBN 
Don't hate what you don't understand.
Nada zadnja umire...xaviesta je napisao/la:Arena Sport je vlasnik prava na emitiranje Primere na prostoru bivse nam drzave, i nemojte se djaba nadati. Cuj OBN
Lassana Camara(19) ,sad vec bivsi igrac Benfike,potpisao ugovor na 3 godine sa Valjadolidom.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Tako je rekao Saša , a kad on nešta kaže to bude takoxaviesta je napisao/la:Arena Sport je vlasnik prava na emitiranje Primere na prostoru bivse nam drzave, i nemojte se djaba nadati. Cuj OBN
Što se tiče Hayata , to su papci žešći . Kaže onaj Teftedarija : "Razočarani smo, isprobali smo signal ( od te neke agencije koja je vlasnik prava ) i sve je odlično bilo , na kraju ,pred sami potpis ugovora agencija je odlučila da nam ne proda prava prenosa." Puuu koji su to papci , ne podnosim ih nikako.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Od svih jacih timova Segunde Valladolid do sada najozbiljnije se pojacava . Nakon sto su za trenera angazovali Djukica ,doveli su i jednog od najboljih golmana Segunde Jaimea iz Elchea te veoma talentiranog Dani Aquina iz Murcije ,da bi jucer doveli u tog Camaru iz Servettea . On je produkt Benficine skole .
Sto se tice Arene pa ovi smradovi iz Telemacha nece da je puste
Sto se tice Arene pa ovi smradovi iz Telemacha nece da je puste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.