Hocemol docekat jednom ispod 3 ?edo3majka je napisao/la:Bilal je napisao/la:Kamikaze ti skresu krilabavarian_bk je napisao/la:![]()
![]()
Red Bull daje ti krila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Hocemol docekat jednom ispod 3 ?edo3majka je napisao/la:Bilal je napisao/la:Kamikaze ti skresu krilabavarian_bk je napisao/la:![]()
![]()
Red Bull daje ti krila![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Što nas izradi i ne dođe na tekmu juče?EmirTM87 je napisao/la: ee hvala ..nasao sam..a evo i klub sam odmah nasao
Sexmachineboy je napisao/la:Što nas izradi i ne dođe na tekmu juče?EmirTM87 je napisao/la: ee hvala ..nasao sam..a evo i klub sam odmah nasao
Hoćeš doči nama?senad_flamin je napisao/la:Pisite sta
Polahko Aladine,Dobrilla se vraca jaca nego ikadabavarian_bk je napisao/la:Jedan od najboljih stopera BiH napustio RBB i presao u Dobrillu
Sexmachineboy je napisao/la:Hoćeš doči nama?senad_flamin je napisao/la:Pisite sta
kloc ti bio kapiten.. a kloc sam zato sto sam napustio klubAdikus je napisao/la:Zaboravio sam napisati da ne primamo kloceve pa tako....
Italia je napisao/la:kloc ti bio kapiten.. a kloc sam zato sto sam napustio klubAdikus je napisao/la:Zaboravio sam napisati da ne primamo kloceve pa tako....![]()
al nikako mi nije jasno, sto meni ili osmicu nisi na chatu rekao sve te stvari pa da on i ja mozemo srediti klub.. odma bi Hamzu otjerali bez ikakve price, Custa bi letio za njim.. ekipa nikad pala ovako ne bi niti bi ja ikad napustio Bosniu.. a jarane ti lagano u Flajsmasini igras, a mi se ko konji mucimo da sredimo neke stvari u klubu.. i svaki put "hajd necemo ovog tjerati cekaj dok dodje Divljak".. Osmic, Joja i ja.. pa u to vrijeme top 5 defanzivaca sva trojica bili, i toj odbrani dodas Nesu pa ubijali bi sve redom..
napravio si prejak klub, a isto tako si ga i zajebao..
DiNno je napisao/la:Italia je napisao/la:kloc ti bio kapiten.. a kloc sam zato sto sam napustio klubAdikus je napisao/la:Zaboravio sam napisati da ne primamo kloceve pa tako....![]()
al nikako mi nije jasno, sto meni ili osmicu nisi na chatu rekao sve te stvari pa da on i ja mozemo srediti klub.. odma bi Hamzu otjerali bez ikakve price, Custa bi letio za njim.. ekipa nikad pala ovako ne bi niti bi ja ikad napustio Bosniu.. a jarane ti lagano u Flajsmasini igras, a mi se ko konji mucimo da sredimo neke stvari u klubu.. i svaki put "hajd necemo ovog tjerati cekaj dok dodje Divljak".. Osmic, Joja i ja.. pa u to vrijeme top 5 defanzivaca sva trojica bili, i toj odbrani dodas Nesu pa ubijali bi sve redom..
napravio si prejak klub, a isto tako si ga i zajebao..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kubalionzzale je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jeste ludi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.