Novak Đoković

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

zvornicki klan
Kontakt:

Re: Novak Đoković

Post Postao/la zvornicki klan » 05 jul 2011, 12:50

" ? је $ " " " $ ? $.
Не ? " $ " 6 " стајања $ ",$ ",% " " се " ?,? оно " је ? & &,његов понос,његова ?. $ ' пуно тога," " је јаран & је ? 98 с ",& 150 000,¥ је & " " 100 000-120000.$ ' ? & то $ $ сте ту,не $ &,$ $ ¥ ? & " ?,сузе ' &.

Но ево онога & ¥ је & " " остао " херој & $,$ & његовог & је " за &," се $ " он " свјестан ? је ",? " & $.

"¥ ' % " $,зато % сте ?,? сте $ " " овај $ ? $ у ' ""

"Овај пехар је - ',овај пехар је - ""

" " $ ' на врху света, $ " у " ",све - $ ",све"
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 jul 2011, 15:37

Za one koji nisu gledali ovo na B92, evo YT snimka:

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 05 jul 2011, 17:20

"domovina je vazna tamo gdje nema zajednice,nacija je zastava samo tamo gdje je zaklonjena,
pa o naciji ne moze biti rijeci,nema domovine,ni nacije,ni naroda " b. hamvas

dakle...nikad vise zastava,nikad vise dignutih 3 prsta u zrak,nikad vise poklica "srbija" ....a nikad manje sloge

srbija je kao i moja bosna..zemlja mediokriteta ..turbo folka i gluposti....

ja cu se odseliti i postati englez..**** ovo... kako to da nije pjevao bg sindikat..a mogla je glupa goca trzan..sramota...al' sad ce revolucija .. ici cu da bodrim ako treba i pjeske

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 jul 2011, 20:02

Makaveli je napisao/la:"domovina je vazna tamo gdje nema zajednice,nacija je zastava samo tamo gdje je zaklonjena,
pa o naciji ne moze biti rijeci,nema domovine,ni nacije,ni naroda " b. hamvas

dakle...nikad vise zastava,nikad vise dignutih 3 prsta u zrak,nikad vise poklica "srbija" ....a nikad manje sloge

srbija je kao i moja bosna..zemlja mediokriteta ..turbo folka i gluposti....

ja cu se odseliti i postati englez..**** ovo... kako to da nije pjevao bg sindikat..a mogla je glupa goca trzan..sramota...al' sad ce revolucija .. ici cu da bodrim ako treba i pjeske

Ajde da repliciram i tebi, ali i @Valenciji

Sto se tice nekih ranijih doceka, kao i buducih, te onih fiktivnih i onih realnih:
Docek kosarkasa 1995. (majka svih doceka), gde se sa terase moglo cuti i cuveno "Veceras je nase vece, veceras se Tudjman pece", kada je Tomasevic bio neverovatan coban, verovatno je neprevazidjen. Elem, jasno je da ovakvi dogadjaji lako mogu da skliznu u nacionalizam, sovinizam, nazovite to kako god zelite. Sinoc nije bilo ni sovinizma ni bilo cega slicnog. To je tacno. Mozda malkice nacionalizma, ali to je efemerno. Za mene je onaj dogadjaj od sinoc predstavljao 1 veliki transfer neprijatnosti, ali ga posmatram i u kontekstu ispoljavanja moci 1 oca 1 sampiona.

Pazite, garantujem da ce u narednim danima Srdjan doci kod ovih iz vlasti sa recenicom - "Da vidimo sta smo imali, pa da naplatimo. Parazitiranje na Novaku nije besplatno." E, to je problem. Odnosno, problem je sto ce stvarno naplatiti. Nekim koncesijama, mutljavinama u formi privatno javnih partnerstava, reklamnim kampanjama, i slicno. E meni te stvari uzasno idu na qrac i svi moji postovi koji se bave docekom su tome zasnovani, barem u mom slucaju. Naravno da Novakovi igracki i ljudski kvaliteti nisu upitni.

Ako je Novak trazio takav docek, onda je on cobancina na kvadrat. Ako je samo bio gost, a drugi mu napravili tako sto - onda je predmet manipulacije onih koji bi da se koriste njegovim likom i delom.

Znam ja da svaki sportista zivi za takav docek tj. za docek a la 100 000+ ljudi, ali to moze mnogo finije i lepse da se odradi. ;)

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 05 jul 2011, 23:26

Magica, zasto imam osjecas da si previse krut i iskljuciv covjek!? Kod tebe ne vidim nimalo fleksibilnosti i razumjevanja za drugog i drugacijeg. Cak sta vise, osjecam frustriranost i prezir prema onima koji nisu po tvome ukusu. Da li grijesim!??

Za mene je ova proslava cobanluk na kvadrat, ne mogu se zamisliti u publici koja slusa Gocu Trzan, Georgieva, pa i Miroslava Ilica (uz Carminu Buranu kao uvod :mrgreen: ). Otis'o bi pozdraviti Djokovica i odmah bih nagario cim bi poceo dernek. Meni bi bilo vazno pozdraviti covjeka koji me je zaduzio, pa je stoga zasluzio makar taj pozdrav za sve sto je napravio u promociji naroda i drzave. Dakle, jedini motiv bi mi bio ZAHVALITI SE, a ne derneciti sa nekim ko ima potpuno razlicit ukus od mene. Mozda bih jedino ost'o na nekoj porlsavi Janka Tipsarevica. Mozda bi mi on pustio neku solazu od Van Halena, pa neku legendarnu stvarku Maidena, Scorpionsa, Deep Purplea, Nirvane,... Al' sigurno bi se i tada nasli neki koji bi to proglasili divljastvom i narkomanlukom. Rekli bi, 'Nas Miroslav Ilic hoce popiti pokoju ljutu, al' se ne drogira kao oni retardirani metalci, sto su se navukli na drogu radi muzike koju moze slusati samo lud i nadrogiran'. Dakle, predrasude i kod jednih i kod drugih. Licno me boli klinac kakvu muziku slusa Djokovic ili bilo ko drugi. Neka pravi docek kakav hoce, mene to ne zanima. Moje bi u tom slucaju bilo da ga pozdravim sa ostalim narodom i na taj nacin se zahvalim. Nista me drugo ne bi zanimalo.

Najlakse je nalaziti mane. Ja kada bih konzumir'o samo ono sto meni djeluje savrseno, onda me nigdje ne bi bilo. Nisam pragmatik (to znaju kolege koje su pratile moje komentare na podforumu Reprezentacija BiH :mrgreen: ), a jos manje oportunista,. Samo sagledam kompletnu situaciju, uzimam ono sto mi odgovara, a kada mi se prestane svidjati, onda odlazim. Ako nesto ima vise pozitivnosti nego negativnosti, onda je to za mene pozitivno. Svijet nije savrsen, sve ima svoje pluseve i minuse (prednosti i mane).

Al' posto slusam metal muziku, poznatno mi je na koji nacin razmisljaju ti ljudi ( :mrgreen: ). U zivotu nisam sreo iskljucivije ljude, koji u svemu nalaze manu i prema svemu imaju averziju. Ti ljudi su dovoljni sami sebi :mrgreen: . Ne mogu sa seljacima, ne mogu sa metroseksualcima, ne mogu sa narodnjacima, ne mogu sa reperima, ne mogu sa pankerima,.. Sve im je kic, sve im je sranje osim njihovog. Na druge i drugacije gledaju podcjenjivacki, ponekad i sa gadjenjem. Meni je vjerovatno spas sto volim razlicite muzicke pravce, hard rock, pank, rege,.. Tako da sam sirokog i otvorenog srca :mrgreen: . Pivu mogu popiti sa svakim, al' ne i derneciti. Nista ne ponizavam i ne omalovazavam. Svako ima neku svoju furku i ja to postujem. Smeta mi kada ih neko napada. Ne bi valjalo da smo svi isti. Ljudi umro je socijalizam, je l' tako Makaveli :mrgreen: !?

Magica, ako si zestoki metalac, onda mi je sve jasno :mrgreen: . Ako nisi, onda nista, u pitanju je nesto drugo :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 jul 2011, 23:56

slika

:mrgreen:

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 06 jul 2011, 00:03

Fino ti ovo Valencia ja sam naprimjer HipHoper ali opet volim poslusati i Guns n Roses i jos po neki rock samo GRAND i te fazone ne mogu jer licno mi je ta muzika uvreda za moju intelegenciju ali svakom svoje kao sto si napisao. Novak je broj 1 u tenisu a koliko ce to ostati vidjet ce mo.
Glory Glory Man United !!! :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 06 jul 2011, 01:41

To elitni odredi bili na dočeku :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 06 jul 2011, 14:20

" " ЗА /!
[youtube][/youtube]
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 06 jul 2011, 21:57

To baba :D
- " $...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 jul 2011, 19:49

? & $ & " је " $ & не $ ",но ? / је то $ " $ " " ' % је $ у $. :)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 08 jul 2011, 02:24

Ima li išta od humanitarnog Noletovog i Marinovog susreta u Mostaru ?

Ako neko sazna datum neka podhitno javi jer mi to propustiti ne smijem ukoliko mi se pruži prilika :- ) :!: :!:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

jedan_je_nole
Kontakt:

Post Postao/la jedan_je_nole » 09 jul 2011, 13:28

Majstor nije igrao juče a vjerovatno neće igrati ni danas ni sutra,jednostavno nema potrebe,preslabi su Švedi. Zaslužio je da se malo odmori,ali prije svega bitno je da iskoristi ove dane za uživanje i druženje sa ostalim reprezentativcima gdje vlada zaista fantastična atmosfera.A onda najvjerovatnije sa Argentinom u polufinalu će igrat i pokušat donijet Srbiji drugo uzastopno finale.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 jul 2011, 23:10

jedan_je_nole je napisao/la:Majstor nije igrao juče a vjerovatno neće igrati ni danas ni sutra,jednostavno nema potrebe,preslabi su Švedi. Zaslužio je da se malo odmori,ali prije svega bitno je da iskoristi ove dane za uživanje i druženje sa ostalim reprezentativcima gdje vlada zaista fantastična atmosfera.A onda najvjerovatnije sa Argentinom u polufinalu će igrat i pokušat donijet Srbiji drugo uzastopno finale.
" ' $ $,? ? % " ?. :)
Но ? $ " на " & % & не ' " ? ? $ & ' је $. " " $ ? - га сутра $ "," се "," -,& не $ & & по ? $ " њега ",$ ја ? $ - " то сутра ? " у своју " " ? се у ? " " са ". ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 23:13

Ne igramo sa Gaučosima, mislim da nam je naredni protivnik Danska.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 jul 2011, 23:15

Virtu4l je napisao/la:Ne igramo sa Gaučosima, mislim da nam je naredni protivnik Danska.

? " " су $ ? ',& у ? ? " ' ?," " у ? " ".

? ' $ ' у & " $ &,а " зоне не ". ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 23:18

drinin vuk je napisao/la:? " " су $ ? ',& у ? ? " ' ?," " у ? " ".

Međutim, tvoja lična dokumentacija govori drugačije, zar ne?

Loznica! Tako blizu, a tako daleko... - sjajan slogan za reklamu?
Voli te tvoje Sarajevo.

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 jul 2011, 23:22

Virtu4l je napisao/la:
drinin vuk je napisao/la:? " " су $ ? ',& у ? ? " ' ?," " у ? " ".

Međutim, tvoja lična dokumentacija govori drugačije, zar ne?

Loznica! Tako blizu, a tako daleko... - sjajan slogan za reklamu?
Не ' $ " " " на '," ? се ?," $ " у " % " " " у ". & & $ " $ - " у ?,?,' $ је & ' за затуцане,? је " ' у ".
$ ?,$, не % % на $ " % " тај ',$ " на $ " све ¥......
....? ? ',$ " ? су ? на " " $ $,$ $ " $ се " " $ $ ",$ на $,% ? ?,$ % " на ?,ах,$....."," свега % " % је ? ".
& $ - & " - & - &
ФСРС

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 09 jul 2011, 23:26

[youtube][/youtube]
:lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 23:34

Vuče, vuče... opet ti je promaklo ono najbitnije. Vjerovatno namjerno, prije nego nenamjerno...
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.