semjon bi se sad vrati al ga ovi iz uprave ne mirisu tako da nista od toga, bitno je da ga samo zovnu i on dolazitarikhordas je napisao/la:Evo nesto sto sam pito Milosevica na fb oko njegovog dolaska u FKS:
Ja: Semjome, prije par sedmica citao sam da su te nasi kontaktirali pa kako napreduju stvvari oko toga ? Hvala unaprijed na odgovoru.
Semjom: KAKO TAD,TAKO I SAD,NE ZNAM NISTA VISE OD TOGA KRALJU,ZAISTA
A i sto se tice dresova i to sam pito nam direktora preko fb ali jos nista nije odgovorio
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
Bio si u Moldaviiji, nisi bio u Transnistriji koja faktički ne priznaje Moldaviju a ni ostatak svijeta. To MNOGO mijenja stanje stvari. Usput, koliko ima kilometara autoputa do Moldavije a koliko do Švedske. Ti ko da nikad nisi položio vozački ispitzubizareta je napisao/la:slusaj bio sam u Moldaviji i jeftinije je duplo da se dodje nego u Svedsku,a cijene u Moldaviji smijesne za razliku od Svedske i da upravu ste kilometri nisu bitni 2200 kilometara u jednom smjeru prava sitnica!banovan je napisao/la:Gorivo si računao dva putasamosarajvo je napisao/la:Rentanje kombija na jedan cjeli dan iznosi 200km(kombiji koji ima sve uvjete za toliki put a ne neko sranje sa kojim se ide do trebinja), put do svedske i nazad je 5 dana ako ne i vise,goriva 4-5 glava,isto toliko placanja cestarina..racunali smo na infu i otprilike oko 1000 eura ti treba, sto hrana i spavanje sto gorivo i svi ostali troskovi...vjeruj da je isplatnije avionomOno ulazi u tih 1000 eura(kombi, gorivo, vinjete, mostarina, putarine).
I opet vas izlazi jeftinije nego nas put u Moldaviju(ako računaš da je 7 ljudi u kombiju). Ne pričam bezvezeSkupo je i vama i nama. Samo objašnjavam ljudima da kilometraža nije uvijek presudna i da je lakše doći do Švedske i barem stoju jeftinije(ako ideš na varijantu 4 dana gdje provedeš dva dana u putu i dva puta noćiš možda i malo više). Pa vama je dijapospora ponudila da ponesete dvije šteke cigara koje će biti plaćene 50 eura. Tako barem pričaju.
**** majku mi smo dobli zemlju gdje nema naše dijaspore što je haman nemoguće. I zemlju gdje trebaju vize a fol uveli bezvizni režim

Pametnom dosta.
Smarate sa Moladvijom 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- nostradamus
Moje je misljenje da niste nimalo pogresili s dovodjenjem Adija.Cak mislim da vam je to pravi potez.Prosle subote na tekmi Travnika protiv Osjeka na Piroti cuda je skidao.Mozda njegov rast malo zavarava,ali svaka mu cast na prosloj sezoni koju je branio za nas.Uostalom vidjecete o cemu se radi.Trenutno je u dobroj formi i mislim da vam je pravi izbor protiv Svedjana.U svakom slucaju sretno...sarajlija89 je napisao/la:MOgu se jos dvojica prijavit...gotiva je napisao/la:Imamo li naknadno 2 mjesta za upisati igrace??? ili se mora cekati novo (uzvratno)kolo
Maksumic i Adilovic najvjerovatnije...
I da, nisam zadovoljan angazmanom Adilovica, ne znam sta su oni gledali i zasto su ga doveli, nije nista bolji od Dine.![]()
Ali eto, da ne bude da sam skroz protiv, vidjecemo kako ce se pokazati, ali nije da sam odusevljen i optimistican na osnovu onoga sto sam ranije gledao.
Do pocetka prvenstva pokusat rijesiti preostale deficitarne pozicije i to je to. U Evropi sta bude...
Ocekujem da Suljic ove sezone pokaze sve svoje kvalitete
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
Ajde ba **** vas put, može se ići u Švedsku sigurno za max. 400KM(po osobi), samo što je preveliko peglanje. Ali ko voli avanturu, nek izvoli
Nadam se da će biti još kakvih pojačanja do PL. Škoro, Maksa(nisam mislio da ću ovo napisati, ali je za sadašnje igrače - pojačanje) i desni bek i možemo biti zadovoljni .

Nadam se da će biti još kakvih pojačanja do PL. Škoro, Maksa(nisam mislio da ću ovo napisati, ali je za sadašnje igrače - pojačanje) i desni bek i možemo biti zadovoljni .

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Na spisku se nalaze: Hamzić, Hodžić (golmani), Dupovac, Trebinjac, Begić, Torlak, H. Handžić, Bajraktarević, Obuća, Kojašević, Hadžić, Šćepanović, Đakovac, Čomor, Haskić, Suljić, K. Handžić, Šmigalović i Belošević.
Izgleda to je to sto ce se suprostavit svedjanima,znaci za sad otisli Bane i Lede a dosli Haskic i Smigalovic i nije mi jasno zasto nije prijavljen ovaj golman iz travnika i Maksumic, za Skoru sam znao da papira nema jos al za ovu dvojicu mi malo cudno i jos jedna stvar bas ste smorili oko puta i geografije kad 99% vas nece ici na gostovanje i zna li ko hoce li biti prijenos iz svede i koji je termin utakmice
Izgleda to je to sto ce se suprostavit svedjanima,znaci za sad otisli Bane i Lede a dosli Haskic i Smigalovic i nije mi jasno zasto nije prijavljen ovaj golman iz travnika i Maksumic, za Skoru sam znao da papira nema jos al za ovu dvojicu mi malo cudno i jos jedna stvar bas ste smorili oko puta i geografije kad 99% vas nece ici na gostovanje i zna li ko hoce li biti prijenos iz svede i koji je termin utakmice

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
ljudi owen hargreaves potpuno spreman nakon dugo vremena i slobodan igrac eto nam prilike! 

-
- Kontakt:
termin ne znamadnanhz je napisao/la:Na spisku se nalaze: Hamzić, Hodžić (golmani), Dupovac, Trebinjac, Begić, Torlak, H. Handžić, Bajraktarević, Obuća, Kojašević, Hadžić, Šćepanović, Đakovac, Čomor, Haskić, Suljić, K. Handžić, Šmigalović i Belošević.
prjenos ce biti vjerovatno na TV1 a ako ne bude bice na nekom streamu garant
Maksumic kad dobije papire i Adilovic ce vrlo vjerovatno biti naknadno prijavljeni

Skori se mozemo nadati u 3 pretkolu ako prodjemo ili u ligi, prije nista

Jedva nekako nadjoh, po oficijalnoj stranici Orebra izgleda da je termin u 19 

Mi se ne furamo mi smo furka.
Nove Bordo-bijele majice u prodaji (FKS Europa)...Sve informacije na:www.fksinfo.com
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
Moze li netko odgovoriti jel Mirza ikoga trenirao prije vas,kadete,juniore......????
NijeŠB.TRN je napisao/la:Moze li netko odgovoriti jel Mirza ikoga trenirao prije vas,kadete,juniore......????
-
- Kontakt:
ti ides vjerovatno kao i na vecinu gostivanjaadnanhz je napisao/la:Na spisku se nalaze: Hamzić, Hodžić (golmani), Dupovac, Trebinjac, Begić, Torlak, H. Handžić, Bajraktarević, Obuća, Kojašević, Hadžić, Šćepanović, Đakovac, Čomor, Haskić, Suljić, K. Handžić, Šmigalović i Belošević.

Fina Gradska sarajevska raja
jeste svoja dva sina i badzinog jednog dok mu se badzo nije rastao od svastikeŠB.TRN je napisao/la:Moze li netko odgovoriti jel Mirza ikoga trenirao prije vas,kadete,juniore......????
Ja mislim da samo jedan igrac moze biti naknadno prijavljen od dostavljanja spiska do 48 sati pred utakmicu.samosarajvo je napisao/la:termin ne znamadnanhz je napisao/la:Na spisku se nalaze: Hamzić, Hodžić (golmani), Dupovac, Trebinjac, Begić, Torlak, H. Handžić, Bajraktarević, Obuća, Kojašević, Hadžić, Šćepanović, Đakovac, Čomor, Haskić, Suljić, K. Handžić, Šmigalović i Belošević.
Maksumic kad dobije papire i Adilovic ce vrlo vjerovatno biti naknadno prijavljeni
Skori se mozemo nadati u 3 pretkolu ako prodjemo ili u ligi, prije nistai prica se kako ce biti jos igraca poslje tekme sa Orebrom, da se napuni klupska kasa valjda

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
- Kontakt:
2 igracaDevil je napisao/la:Ja mislim da samo jedan igrac moze biti naknadno prijavljen od dostavljanja spiska do 48 sati pred utakmicu.samosarajvo je napisao/la:termin ne znamadnanhz je napisao/la:Na spisku se nalaze: Hamzić, Hodžić (golmani), Dupovac, Trebinjac, Begić, Torlak, H. Handžić, Bajraktarević, Obuća, Kojašević, Hadžić, Šćepanović, Đakovac, Čomor, Haskić, Suljić, K. Handžić, Šmigalović i Belošević.
Skori se mozemo nadati u 3 pretkolu ako prodjemo ili u ligi, prije nistai prica se kako ce biti jos igraca poslje tekme sa Orebrom, da se napuni klupska kasa valjda

kakve veze ima kad nece nikog dovesti ovi ne mogu nikog dovesti
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sve vi znatehordas'87 je napisao/la:kakve veze ima kad nece nikog dovesti ovi ne mogu nikog dovesti

Moze se samo jedan igrac naknadno prijaviti

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Mogu oni dovest da ova ekipa http://www.fksinfo.com/galerija/data/media/95/02.jpg nije uradila sta jeste pa nam klub grca u dugovima ok 5miliona kmhordas'87 je napisao/la:kakve veze ima kad nece nikog dovesti ovi ne mogu nikog dovesti
-
- Kontakt:
2 ja i dalje mislimSarajlijc@ je napisao/la:Sve vi znatehordas'87 je napisao/la:kakve veze ima kad nece nikog dovesti ovi ne mogu nikog dovesti![]()
Moze se samo jedan igrac naknadno prijaviti
moj hordas87
pa bolje dovest sto se moze,imamo trenera koji zna sa mladima,nego se zaduzivat pa dovodit neke "zvjezde" a onda kad treba platu isplatit nema se...ova ekipa je bila 2, vecina je ostala na okupu, ostaje nam samo da zakrpimo desnog beka i skoru da dovedemo i bice odlicno

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, alacious, bhfanatic14, Bilosta, bosnas_, edgarallanpoe04, enzo1, Evander, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, iliyaa8, JavierBosnia, samoFKS, svabonja, Turo, XCustom i 203 gosta.