Davis Cup

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

legenda reala
Kontakt:

Re: Davis Cup

Post Postao/la legenda reala » 09 jul 2011, 23:22

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Pa shvati ti da na ovakom vremenu ,nigdje ne bi bila puna dvorana ,otišli bi ja ti peti deseti ,ali opet ne bi bilo puno ,shvati da kod nas raja ne voli baš toliko taj tenis
Bio si na BH Telecom Indoors 2011? Ne bih rekao.
Gledo sam preko tv-a ,i ne bi ja rekao da je nešta više raje bilo tamo nego danas u Tuzli ,i bolji termini su bili na Indorsu ,nije bilo toplo kao sad ,tako da .

A šta hoćeš reći ,da raja voli tenis ,voli đavola ,samo oni istinski zaljubljenici to gledaju ,a obična raja ti ne ide na tenis ,kao što recimo idu na fudbal ,košarku ,rukomet
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2011, 23:37

legenda reala je napisao/la:A šta hoćeš reći ,da raja voli tenis ,voli đavola ,samo oni istinski zaljubljenici to gledaju ,a obična raja ti ne ide na tenis ,kao što recimo idu na fudbal ,košarku ,rukomet
Pazi, ovo je reprezentacija, a raja voli reprezentaciju, posebno sad - kada imamo neke rezultate, kada je Amer tu... savršeno dobro ja znam ko ide na tenis, u martu mjesecu mi je to bilo kristalno jasno... ;) punoooo ljudiiiii :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Buč-Buč
Kontakt:

Post Postao/la Buč-Buč » 09 jul 2011, 23:38

Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:A šta hoćeš reći ,da raja voli tenis ,voli đavola ,samo oni istinski zaljubljenici to gledaju ,a obična raja ti ne ide na tenis ,kao što recimo idu na fudbal ,košarku ,rukomet
Pazi, ovo je reprezentacija, a raja voli reprezentaciju, posebno sad - kada imamo neke rezultate, kada je Amer tu... savršeno dobro ja znam ko ide na tenis, u martu mjesecu mi je to bilo kristalno jasno... ;) punoooo ljudiiiii :P
Onda znaš li mene i moju ekipu iz marta? :D Ja tebe nikako nisam mogao skontati ;)

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 09 jul 2011, 23:42

legenda reala je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Pa shvati ti da na ovakom vremenu ,nigdje ne bi bila puna dvorana ,otišli bi ja ti peti deseti ,ali opet ne bi bilo puno ,shvati da kod nas raja ne voli baš toliko taj tenis
Bio si na BH Telecom Indoors 2011? Ne bih rekao.
Gledo sam preko tv-a ,i ne bi ja rekao da je nešta više raje bilo tamo nego danas u Tuzli ,i bolji termini su bili na Indorsu ,nije bilo toplo kao sad ,tako da .

A šta hoćeš reći ,da raja voli tenis ,voli đavola ,samo oni istinski zaljubljenici to gledaju ,a obična raja ti ne ide na tenis ,kao što recimo idu na fudbal ,košarku ,rukomet
Izvini brate, al' makar u mom sirem drustvu je tenis veoma popularan sport. Ne znam kakvo je stanje kod tebe.

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 10 jul 2011, 00:33

Svaka cast momcima.Sve pohvale su zasluzili.Gledao sam uživo meč u Mejdanu samo nisam imao vremena komentarisati.Znaci prolaz nam je osiguran.Uvjeren sam u Delićev i Šetkićev trijumf.Pogotov u ovog drugog jer mu je protivnik neki amater Poldma.Amer danas sjajno servirao cijeli meč,jednostavno protivnici nisu mogli kvalitetan return vratiti.Pomalo me nervirao Ismarov tenis na trenutak.Kao da mu je reket od stakla. Bekhend katastrofalan na momente,forhend inekako prolazio.Međutim sve je to u 5.setu nadoslo tj.kad je bilo najvažnije.Idemo na Dance koji su po meni laksi protivnik.Sto ne igra Gulbis?
Chelsea F.C.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 jul 2011, 01:07

Pa na mojim mecevima ima publike i kazu tenis nije popularan :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 jul 2011, 01:08

Virtu4l je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Vama Sarajlijama je greska sta god ima veze sa reprezentacijom, a da nije u Sarajevu, da se desi.
Nema to veze sa Sarajlijama. Ovdje bi dvorana bila puna i to je to, jasno da jasnije ne može biti.
Kao i uvijek,vidilo smo rukomet,nema 200 ljudi u dvorani,a da ne pricamo o tenisu,po ovoj vrucini od 35 stepeni ti bi sjedio u dvorani .. daj molim te,dobro je neko rekao,Sarajlije pricaju o atmosferi kada se ide izvan Sarajeva igrat,a usute se kad repka u sarajevu igra pred 200 - 300 ljudi ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2011, 01:14

harry_90 je napisao/la:Kao i uvijek,vidilo smo rukomet,nema 200 ljudi u dvorani,a da ne pricamo o tenisu,po ovoj vrucini od 35 stepeni ti bi sjedio u dvorani .. daj molim te,dobro je neko rekao,Sarajlije pricaju o atmosferi kada se ide izvan Sarajeva igrat,a usute se kad repka u sarajevu igra pred 200 - 300 ljudi ;)
Ne priča se nikad o tome. Zar je nekome krivo što se fudbal igra u Zenici? Ja bih sad potpisao da fudbalska reprezentacija narednih 50. godina igra u Zenici. Sjećam se rukometnih i košarkaških utakmica kad se tražila karta više...

Okačite vi te glupe priče mačku o rep. Posjeta bi sigurno bila puno bolja nego u Mejdanu i to je to.
Voli te tvoje Sarajevo.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 10 jul 2011, 01:19

BegAx je napisao/la: Izvini brate, al' makar u mom sirem drustvu je tenis veoma popularan sport. Ne znam kakvo je stanje kod tebe.
Pa kod tebe je popularan ,ja sad ne mogu reći da niko ne prati ,jer ima raje koja to voli i prati ,pogotovo oni koji igraju kladionicu pa su uz to i tenis počeli gledati .
Ali jarane ima bogami dosta primjera ,kad nekom kažeš kako voliš gledati tenis i uživaš u teniskim mečevima ,on ti kaže jbt sport koji počne u 12 a završi se naveče u osam ,i ima dosta ljudi kojima je to dosadno .
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 jul 2011, 05:31

Virtu4l je napisao/la:Vjerujem da je pročitao i post poslije tog lapsusa.
guber90 je napisao/la:Da, svi mi volimo našu zemlju, i svi jasno znamo na koga se to odnosi. Zaista nemam namjeru diskutovati sa tobom, jer si izgleda još jedan u nizu.
Nisam ja tebi kriv sto tvoji postovi nisu decidni, a kada ti covjek navede argumentaciju, tebi najlakse reci necu se raspravljati sa tobom. To da svi volimo nasu zemlju, moze da se odnosi na ljude koji vole ovu zemlju, a njih ima u svim djelovima BiH, negdje u vecem, a negdje u manjem broju.

A za ovog sto je spominjao da bolju atmosferu pravite na kosarkaskim utakmicama reprezentacije, kratko i jasno: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2011, 09:05

guber90 je napisao/la:Nisam ja tebi kriv sto tvoji postovi nisu decidni, a kada ti covjek navede argumentaciju, tebi najlakse reci necu se raspravljati sa tobom. To da svi volimo nasu zemlju, moze da se odnosi na ljude koji vole ovu zemlju, a njih ima u svim djelovima BiH, negdje u vecem, a negdje u manjem broju.
Nisam znao da moram crtati i bojiti. Potrudiću se da u budućnoti bude tako, moram, filozofi napadaju sa svih strana.
Voli te tvoje Sarajevo.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 jul 2011, 10:55

Virtu4l je napisao/la:
guber90 je napisao/la:Nisam ja tebi kriv sto tvoji postovi nisu decidni, a kada ti covjek navede argumentaciju, tebi najlakse reci necu se raspravljati sa tobom. To da svi volimo nasu zemlju, moze da se odnosi na ljude koji vole ovu zemlju, a njih ima u svim djelovima BiH, negdje u vecem, a negdje u manjem broju.
Nisam znao da moram crtati i bojiti. Potrudiću se da u budućnoti bude tako, moram, filozofi napadaju sa svih strana.
Niti crtati, niti bojiti, samo decidno i jasno svoje postove pisati, a ja filozov nisam, ne brini za to.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jul 2011, 11:01

U koliko sati danas Delic igra ?

High

Post Postao/la High » 10 jul 2011, 11:02

Goalgetter je napisao/la:U koliko sati danas Delic igra ?
13:30.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 jul 2011, 11:04

Koliko ja znam u 14:00 :D, a u 13:30 pocinje prenos na BHT, ono uvodna emisija :).

Takodjer, procitao sam na jednoj facebook grupi, da je danas ulaz besplatan na oba meca :).

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 10 jul 2011, 13:47

guber90 je napisao/la:
Koliko ja znam u 14:00 :D, a u 13:30 pocinje prenos na BHT, ono uvodna emisija :).

Takodjer, procitao sam na jednoj facebook grupi, da je danas ulaz besplatan na oba meca :).
Da dođe više ljudi :D
Joj kad juče onu ženu pogodi loptica u nos ,uh i mene je zaboljelo. Uredu bi to bilo da je Ismar servirao ili ona dvojica Estonaca , ali Amer :o :D
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 10 jul 2011, 14:26

kljucna stvar slabije posjete je termin 14.00 u po ljeta . Da se igra u martu kad Sarajevo open bilo bi 3000 ljudi svaki mec, ili da se igra vcrs u 8. Po ovih 37 stepeni zadnje sto mi pada na pamet je da idem gledat tenis u dvoranu pored onolikog jezera ili tv prenosa u hladovini pa tamam i da Mari igra. Ali opet obzirom na okolnosti onih 1000-1500 prethodnih dana i ovih oko 3ooo danas nije lose.
jos i ovo sto moras sutit cijelo vrijeme, bjezi ba :mrgreen: nije ovaj tenis za nas Balkance( da gledamo uzivo :mrgreen: )
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 jul 2011, 14:39

Amer previše dozvoljava Zoppu da ga strijelja forhendom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 10 jul 2011, 14:41

Koji je rezultat zasad ?

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 10 jul 2011, 14:44

5-3 Zopp, prvi set.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.