FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Što se tiče ove, ali i utakmice protiv Zrinjskog ne treba nešto previše pametovati nego treba sačekati početak prvenstva i prvih nekoliko utakmica nakon čega će se tek vidjeti na čemu smo.
upravo tako...od 19 postova koliko je ukupno napisao na ovom forumu opcenito,18 ih je napisao na temi o Želji i to sa dosta ponižavanja,ismijavanja i pljuvanja.Amicko je napisao/la:@pasienti Ja ne znam šta ti imaš protiv Želje, ali od tvojih 19 postova 18 je bilo na ovoj temi i u svakom si omaložavao naš klub i pokušao isprovocirati forumaše.
Molim admine da se malo aktiviraju.
A nece da napiše za koga on sam navija...ocito da lik ima neke psiho-somatske smetnje po pitanju Želje.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
NAVIJAM ZA ZELJU.IMAM PSIHO SOMTSKE PROBLEME STO JE TRENUTNO U OVAKVOJ SITUACIJI.
DROP ZNAS LI TI STA ZNACI SOMATSKI U MEDICINI.
Mod: Ne skrećite sa teme,za privatna prepucavanja imate privatne poruke,a ne ovdje javno!
Mod: Ne skrećite sa teme,za privatna prepucavanja imate privatne poruke,a ne ovdje javno!
- eliminator
- Kontakt:
tema je FK ŽELJEZNIČAR ako ces se prepirat s njim imas pm pa se svadjajte kolko hocetepasienti je napisao/la:DROP ZNAS LI TI STA ZNACI SOMATSKI U MEDICINI.
pasienti ti meni nisi kao navijac zelje a ako si navijac ti si r-tv navijac

znas jbg mora se covjek nekad pomiirit sa zivotom
moderator edit: stvarno nije bilo potrebe za toliko velikim slovima

znas jbg mora se covjek nekad pomiirit sa zivotom
moderator edit: stvarno nije bilo potrebe za toliko velikim slovima
Obzirom da ima psiho somatske probleme, oprošteno mu je.
@pasienti
Je li te neko prepao kad si bio mali ili je nešto drugo u pitanju? Da možda nisi bio na derbiju na Koševu kada smo jedva pobijedili Sarajevo, kada je Bešlija izazvao onaj sudar Suljagića i Krupinca? Pričaj nam čovječe...
@pasienti
Je li te neko prepao kad si bio mali ili je nešto drugo u pitanju? Da možda nisi bio na derbiju na Koševu kada smo jedva pobijedili Sarajevo, kada je Bešlija izazvao onaj sudar Suljagića i Krupinca? Pričaj nam čovječe...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
N.K. Željezničar - N.K. Lokomotiva 0:4 ??????
Kakav Amar kakvi bakrači nema para nema bodova
Kakav Amar kakvi bakrači nema para nema bodova
cuj čamdžije lava...prvi post pa odmah opleti po Želji...stari kompleksi opet proradili.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
- dolina cupova
- Kontakt:

ZELJO OSTAJE DA ZIVI I DALJE!!!!!!!ko sto kaze red army druga liga druga liga zaboli na kitadrop je napisao/la:cuj čamdžije lava...prvi post pa odmah opleti po Želji...stari kompleksi opet proradili.

dajte pustite ljude da pisu i diskutuju o swojoj temi!!

"Jedina zelja mi je da svi ljudi iz moje zemlje navijaju za svoju domovinu u kojoj su rodjeni bez obzira na vjeru i porijeklo"SERGEJ BARBAREZ
cek malo buraz...da pustimo da seru i izdrkavaju svoje komplekse ovdje ili da normalno pišu i diskutuju??rafa je napisao/la:dajte pustite ljude da pisu i diskutuju o swojoj temi!!![]()
Malo precizniji budi

Nek ide na temu o svom klubu pa neka tamo pljuje do mile volje.
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Zeljo je Vjecan! Rahmeta mi moqa 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
normala kumedzoka je napisao/la:Zeljo je Vjecan! Rahmeta mi moqa

Prvo su nastali kompleksasi kao ti!!! Gledam nema teme na forumu koju nisi zachato....BiH-TiTo je napisao/la:Jel prvo nastala zeljeznica ili lokomotiva?![]()
Proizilazi da je Zeljeznicar najstariji ili?
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
Željo je uvijek bio i ost'o najpopularniji klub ove države. Međutim, to ima i svoju cijenu. Vidite li da ko god svrati na ovaj forum posjeti i Željinu temu dok nas Željovce (barem većinu) druge teme uopće ne zanimaju. Svakakvog jada kruži po ovom forumu i svi oni većinom imaju kompleks od Želje (ma kako Željo bio trenutno loš) jer Željo jedini (uz par izuzetaka) liči na klub ovo ostalo je sve bruka i sramota (udbaši, škutorski kvazi-klubovi, zenički kompleksaši itd.). Zato manijaci nije se čuditi. Svima njima je Željo pojam. Hrane se našim slabim rezultatima, ali sve će to dođi na svoje čim mašina plava krene. Sa našim dobrim rezultatima većina ovoh jadova će nestati sa ovog i drugih foruma. Ostaće vjerna plava armija koja je uvijek uz Želju ma kako mu išlo ili ne.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- blueman-TM87
- Kontakt:
Potpisčamac je napisao/la:Željo je uvijek bio i ost'o najpopularniji klub ove države. Međutim, to ima i svoju cijenu. Vidite li da ko god svrati na ovaj forum posjeti i Željinu temu dok nas Željovce (barem većinu) druge teme uopće ne zanimaju. Svakakvog jada kruži po ovom forumu i svi oni većinom imaju kompleks od Želje (ma kako Željo bio trenutno loš) jer Željo jedini (uz par izuzetaka) liči na klub ovo ostalo je sve bruka i sramota (udbaši, škutorski kvazi-klubovi, zenički kompleksaši itd.). Zato manijaci nije se čuditi. Svima njima je Željo pojam. Hrane se našim slabim rezultatima, ali sve će to dođi na svoje čim mašina plava krene. Sa našim dobrim rezultatima većina ovoh jadova će nestati sa ovog i drugih foruma. Ostaće vjerna plava armija koja je uvijek uz Želju ma kako mu išlo ili ne.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Ti si debil, koji zna da prica lazi i sto je najgore 100% sam siguran da si svjestan da pricas neistine konstantno kroz tvoje postove.Valjda kad lazes dizes Zeljeznicar u visine, a druge omalovazavas posebno ''Torpedo i kitice'' pa ti tako bude lakse.čamac je napisao/la:Željo je uvijek bio i ost'o najpopularniji klub ove države. Međutim, to ima i svoju cijenu. Vidite li da ko god svrati na ovaj forum posjeti i Željinu temu dok nas Željovce (barem većinu) druge teme uopće ne zanimaju. Svakakvog jada kruži po ovom forumu i svi oni većinom imaju kompleks od Želje (ma kako Željo bio trenutno loš) jer Željo jedini (uz par izuzetaka) liči na klub ovo ostalo je sve bruka i sramota (udbaši, škutorski kvazi-klubovi, zenički kompleksaši itd.). Zato manijaci nije se čuditi. Svima njima je Željo pojam. Hrane se našim slabim rezultatima, ali sve će to dođi na svoje čim mašina plava krene. Sa našim dobrim rezultatima većina ovoh jadova će nestati sa ovog i drugih foruma. Ostaće vjerna plava armija koja je uvijek uz Želju ma kako mu išlo ili ne.
Hajd' sad ste malo pretjerali!
Ja nekontam zasto uvijek napravimo prepirku medju sobom kad željo zijani
?
Ja nekontam zasto uvijek napravimo prepirku medju sobom kad željo zijani
?

S tobom i sličnim smo davno završili. Sve o vama je receno i zato razligu odavde. Eto ima vas kamera čitava, a ni u jednom mom postu niste mogli naći rupu. Znam vas dugo i sav vaš jad bolje nego vi svi zajedno.faba je napisao/la:Ti si debil, koji zna da prica lazi i sto je najgore 100% sam siguran da si svjestan da pricas neistine konstantno kroz tvoje postove.Valjda kad lazes dizes Zeljeznicar u visine, a druge omalovazavas posebno ''Torpedo i kitice'' pa ti tako bude lakse.čamac je napisao/la:Željo je uvijek bio i ost'o najpopularniji klub ove države. Međutim, to ima i svoju cijenu. Vidite li da ko god svrati na ovaj forum posjeti i Željinu temu dok nas Željovce (barem većinu) druge teme uopće ne zanimaju. Svakakvog jada kruži po ovom forumu i svi oni većinom imaju kompleks od Želje (ma kako Željo bio trenutno loš) jer Željo jedini (uz par izuzetaka) liči na klub ovo ostalo je sve bruka i sramota (udbaši, škutorski kvazi-klubovi, zenički kompleksaši itd.). Zato manijaci nije se čuditi. Svima njima je Željo pojam. Hrane se našim slabim rezultatima, ali sve će to dođi na svoje čim mašina plava krene. Sa našim dobrim rezultatima većina ovoh jadova će nestati sa ovog i drugih foruma. Ostaće vjerna plava armija koja je uvijek uz Želju ma kako mu išlo ili ne.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.