Virtu4l je napisao/la:Ja zamislio, i to više puta.LBJ MVP je napisao/la:Murray osvajač GS-a to fkt ne mogu zamislit,ali eto ko zna

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Virtu4l je napisao/la:Ja zamislio, i to više puta.LBJ MVP je napisao/la:Murray osvajač GS-a to fkt ne mogu zamislit,ali eto ko zna
Čudi me da imaš takvo mišljenje o igraču koji je imao najviše winnera na dva posljednja Grand Slam turnira.MaGiCa je napisao/la:Tenis ce umreti, ako Skot postane dominantni igrac.Virtu4l je napisao/la:Tu sam te ček'o sve ove godineMaGiCa je napisao/la:Ne gine nam Murray, na opste zgrazavanje svih, a na odusevljenje kolege @Virtu4la. On ako uzme prvi GS, postace najzajebaniji igrac na Touru.![]()
Pa jbt wineri kad to njemu ne donosi rezultate .Virtu4l je napisao/la:
Čudi me da imaš takvo mišljenje o igraču koji je imao najviše winnera na dva posljednja Grand Slam turnira.
Pa ja po mecu imam 25 winnera, samo sto su mi to svi poenilegenda reala je napisao/la:Pa jbt wineri kad to njemu ne donosi rezultate .Virtu4l je napisao/la:
Čudi me da imaš takvo mišljenje o igraču koji je imao najviše winnera na dva posljednja Grand Slam turnira.
Virtu4l je napisao/la:
Ne bih rekao da su ovi bili iz counterpounchunga.MaGiCa je napisao/la: I koji pusherise kad je tvrdo...Winneri iz counterpounchinga su najveca prelest u tenisu.
Njemu je 25 godina, ja smijem ruku u vatru stavit da ce odigrat,ako ne 5-6 godina, onda 4 godine vrhunskog tenisa. Dovoljno da skine Rogera sa tronaMaGiCa je napisao/la:samosarajvo je napisao/la:Ovako ja vidim rasplet narednih 5-6 godina u muskom tenisu.![]()
![]()
Roger igra jos 2 godine,za te dvije nek osvoji 2 GS(tesko je ocekivati da moze vise,realno gledajuci). Imace ukupno 18 GS titula. Rafa i Djokovic nek u te 2 godine osvoje po 3 (tesko je ocekivat da osim njih trojice neko moze sad nesto vise uradit). Roger poslje te 2 godine odlazi u penzijua Rafa i Djokovic ce nastavit igrati bar jos 4-5 godina(Rafa mozda godinu manje jer je i stariji a i puno vise se trosi u mecevima), tj do neke 30-31 godine.
U te 4 nek Rafa osvoji 7-8 GS i tu dodamo jos ova 3...i dobijemo zbirku od 20-21 GS, tj Roger vise nece biti prvi
Znam ja da je to veliki igrac ali ja ga nekako ne mogu, antipatican minemojte se ljutiti
Nema pojma da Nadal igra do 30e. On je igrac koji je jako rano sazreo, kao Borg ili Wilander. Takvi igraci imaju kracu karijeru. Tesko da ce Nadal moci da igra na ovom nivou duze od dve-tri godine. A ako ne bude mogao da pobedjuje, sigurno nece biti tu da bi skupljao turnircice i poraze od rivala. Iznenadio bih se, ako Nadal predje Samprasovih 14. Realno, uz dominantnog Djokovica, ne postoji podloga gde Rafa moze da ga dobije. Samo da se nada u druge igrace, kao sto mu je Roger doneo RG, izbacivsi Novaka u 1/2 finalu.
Sa druge strane, ne bih smeo da se kladim u Novaka. Ni on nista manje ne grinduje od Nadala, pa i njemu rok upotrebe nije mnogo duzi (recimo 1 ili 2 godine vise). Uz to treba dodati onaj faktor koji se zove u pesmama "pusto tursko" - nasu sklonost ka tome da se zadovoljavamo postignutim i da tu ambicije staju. Nekako Novak mnogo voli zajebanciju, a takvi se brzo zasite.
Po najnovijim informacijama, Del Potro ce na operaciju kuka.To je trajno limitirajuci faktor.
Ne gine nam Murray, na opste zgrazavanje svih, a na odusevljenje kolege @Virtu4la. On ako uzme prvi GS, postace najzajebaniji igrac na Touru.![]()
A ovi klinci (Tomic, Raonic, Berankis, Harrison) su jos uvek neproverena roba. Ne znam koliko se isplati od njih nesto ocekivati.
Edin TM87 je napisao/la:Smijesno je poredjenje Dokovica i Nadala sa mnom. 'Ta oni skupa imaju 13 GS-ova, a ja i Federer 16.
Samo što si ti na kraju a oni na početkuEdin TM87 je napisao/la:Smijesno je poredjenje Dokovica i Nadala sa mnom. 'Ta oni skupa imaju 13 GS-ova, a ja i Federer 16.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.