Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Hamburger Sport-Verein
Joe Cole ? Imal sta od tog amere il je patka ... I de mi reci kakav je Gojko na priprema hocel ove sezone napokon moc eksplodirati i pokakazati sto zna .
BvB Echte Liebe !!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Tesko da Joe Cole pojaca Hamburg, jer bi odsteta, a i plata predstavljala veliki problem.
o joe coleu sam čitao na sat1 teletextu...plata bi mislim predstavljala problem je zaradjuje 100 000 eura sedmicno u liverpoolu...međutim transfer mislim nije nerealan, jer arnesen je sportski direktor, onda trenutno nema ozbiljnih interesenata drugih za colea, bar tako mislim, a ne bi možda baš bilo preveliko obeštečenje, pa čemo vidjet
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ne znam koliko bi pojačanje za HSV bio Joe Cole. Ozljede su ga sjebale, nekad je bio igrač ali sad je više po bolnicama nego na terenu. Uz to zarađuje 100k tjedno u Liverpoolu kojih se sigurno neće lako odreći..
...što je više lome to je volim jače...
A problem bi predstavljalo i to,da li se njemu uopće igra u Hamburgu i Bundesligi...Goalgetter je napisao/la:Tesko da Joe Cole pojaca Hamburg, jer bi odsteta, a i plata predstavljala veliki problem.
@Dabar, pa zar svaki put?
Ne mogu da vjerujem koliko je čovjeku BuLi niska u očima. Ne želim s tobom oko toga raspravljati, jer bi bilo gubljenje vremena, ali fakat...
Ne mislim da bi Cole bio pojačanje za HSV. Ono zvučno da, ali šta se iza toga krije je veliki upitnik.
Ze Roberto napušta Hamburg i seli se u Katar, gdje će zamjeniti svog zemljaka Juninho-a, koji se vraća u Brazil.
HSV mu nudio ugovor na jednu godinu, kod Arapa je dobio dvogodišnji ugovor.
Ne mogu da vjerujem koliko je čovjeku BuLi niska u očima. Ne želim s tobom oko toga raspravljati, jer bi bilo gubljenje vremena, ali fakat...
Ne mislim da bi Cole bio pojačanje za HSV. Ono zvučno da, ali šta se iza toga krije je veliki upitnik.
Ze Roberto napušta Hamburg i seli se u Katar, gdje će zamjeniti svog zemljaka Juninho-a, koji se vraća u Brazil.
Vom Jäger zum Gejagten
Evo tek sam sada dosao kuci i procitao vijest vezanu za Joe Cole-a. Ima li u tome istine ili je to samo jedna velika patka Engleskih medija pokazat ce naredna sedmica. Naime u Zillertalu - gdje se ekipa priprema za novu sezonu - Arnesen je najavio da ce doci jos jedan vezni igrac koji moze igrati kao kreativac i kao krilni napadac.
Sto se tice karakteristika po kojima se trazi taj igrac Joe Cole odgovara, ali ko ce ga znati kod ovog "ludjaka" i mene ne bi iznenadilo da sutra izvuce nekog igraca kojeg niko nije spominjao.
Po raznim forumima i novinarima u Hamburgu na toj njegovoj listi se nalaze Joe Cole, Tomas Rosicky i Toni Kroos.
Sto se mog licnog misljenja tice ja sam ubjedjen da takva lista ne postoji i novinari su samo izdvojili igrace koje bi HSV mogao platiti i koji bi ispunili kriterije Arnesena i krenuli su sa motom "imamo njegovu tajnu listu, pa valjda i corava koka nekad ubode zrno". Dosad ti isti novinari nisu pogodili ni jedan njegov transfer, a zanimljivo je da su prije strani mediji saznali koji su igraci u pitanju nego li mediji u Hamburgu koje vaze za najbolje u Njemackoj.
@ damir_bvb
Kacar je odlican na pripremama i njemu najbolje odgovara ova pozicija na koju ga je postavio trener, jer tu njegovi kvaliteti dolaze do izrazaja.
Sinoc sam sanjao da je on postigao pobjedonosni gol u prvom kolu nove sezone za pobjedu od 1-2 u 93.minuti nakon asistenicije Aogo-a.

Sto se tice karakteristika po kojima se trazi taj igrac Joe Cole odgovara, ali ko ce ga znati kod ovog "ludjaka" i mene ne bi iznenadilo da sutra izvuce nekog igraca kojeg niko nije spominjao.
Po raznim forumima i novinarima u Hamburgu na toj njegovoj listi se nalaze Joe Cole, Tomas Rosicky i Toni Kroos.
Sto se mog licnog misljenja tice ja sam ubjedjen da takva lista ne postoji i novinari su samo izdvojili igrace koje bi HSV mogao platiti i koji bi ispunili kriterije Arnesena i krenuli su sa motom "imamo njegovu tajnu listu, pa valjda i corava koka nekad ubode zrno". Dosad ti isti novinari nisu pogodili ni jedan njegov transfer, a zanimljivo je da su prije strani mediji saznali koji su igraci u pitanju nego li mediji u Hamburgu koje vaze za najbolje u Njemackoj.
@ damir_bvb
Kacar je odlican na pripremama i njemu najbolje odgovara ova pozicija na koju ga je postavio trener, jer tu njegovi kvaliteti dolaze do izrazaja.
Sinoc sam sanjao da je on postigao pobjedonosni gol u prvom kolu nove sezone za pobjedu od 1-2 u 93.minuti nakon asistenicije Aogo-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ukoliko dođe Joe Cole,ja ću prestati govoriti kontra Bundeslige....geronimo je napisao/la:@Dabar, pa zar svaki put?![]()
ma ti možeš govorit šta god hočeš al ne znam ko te shvata ozbiljnoDabar je napisao/la:Ukoliko dođe Joe Cole,ja ću prestati govoriti kontra Bundeslige....geronimo je napisao/la:@Dabar, pa zar svaki put?![]()
HSV mu nudio ugovor na jednu godinu, kod Arapa je dobio dvogodišnji ugovor.![]()
napišeš nešto eto tek onako da bi napisao, povečao broj postova ili možda ubio svoju dosadu
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Ali uglavnom , bolje i on nego niko.jacky09 je napisao/la:Ne znam koliko bi pojačanje za HSV bio Joe Cole. Ozljede su ga sjebale, nekad je bio igrač ali sad je više po bolnicama nego na terenu. Uz to zarađuje 100k tjedno u Liverpoolu kojih se sigurno neće lako odreći..
Pa čovječe otišlo je skoro pola tima. Daj bože da izborite Evropu .
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Prva odluka Franka Arnesena koja se meni licno ne svidja. Naime u Ponedeljak je dva sata razgovarao sa Petricem i ukoliko isti produzi ugovor koji istice naredno ljeto moguce je da postane novi kapiten HSV-a. Hvala Petricu na vaznim golovima koje je postigao za HSV, ali ja licno mislim da on nema sposobnosti koje krase jednog kapitena.
Izgleda da ce Gojko Kacar morati na operaciju clanka i trebao bi biti odsutan 4 sedmice, no detaljnije ce se sve znati po povratku u Hamburgu u Nedjelju.
Arnesen je najavio da ce u ekipu jos doci jedan vezni igrac koji ce biti veliko pojacanje, i ja nesto razmiljam da bi nama Salihovic dobro dosao, odnosno bi nam legao kao budali samar i on je idealan igrac kojeg trazi Arnesen po svom profilu. Kao prvo sa svojih 27 godina ima dosta iskustva u Bundesligi, ima odlicne statistike u dresu Hoffenheima, igrac koji je veoma opasan iz prekida i sto je najvaznije ugovor mu istice naredno ljeto i mogao bi se dovesti za 5 miliona eura, a odlaskom igraca koji su ogromne novce zaradjivali imali bi mu ponuditi i olicne uslove.
Izgleda da ce Gojko Kacar morati na operaciju clanka i trebao bi biti odsutan 4 sedmice, no detaljnije ce se sve znati po povratku u Hamburgu u Nedjelju.
Arnesen je najavio da ce u ekipu jos doci jedan vezni igrac koji ce biti veliko pojacanje, i ja nesto razmiljam da bi nama Salihovic dobro dosao, odnosno bi nam legao kao budali samar i on je idealan igrac kojeg trazi Arnesen po svom profilu. Kao prvo sa svojih 27 godina ima dosta iskustva u Bundesligi, ima odlicne statistike u dresu Hoffenheima, igrac koji je veoma opasan iz prekida i sto je najvaznije ugovor mu istice naredno ljeto i mogao bi se dovesti za 5 miliona eura, a odlaskom igraca koji su ogromne novce zaradjivali imali bi mu ponuditi i olicne uslove.
**** Kacara vise koji je peg covjek ne mogu vise da vjerujem boze dragi samo peh peh peh peh ccccc valjda i njeg pogleda malo sportska sreca ...
BvB Echte Liebe !!!
Nemački Hamburg saopštio je da su redove tog kluba napustila dvojica igrača, golman, veteran Frank Rost (38), i brazilski štoper Aleks Silva (26). Obojici su istekli ugovori sa klubom, a njihove naredne stanice u karijeri biće Njujork Red Bul, odnosno Flamengo.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Koja je masina ovaj Son jebt....jos prosle godine sam primjetio da ima potencijal ali nisam ocekivao da ce ovako brzo napredovati. Ne pisem to samo zbog ova dva gola "kvazi gigantu" ....zanima me jedna stvar,amere zar Son nije napocetku bio po lokaciji BEK? ...ili sam ja to nesto gadno istripovao 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja se sjecam da je ovaj Son i prosle godine u ovo vrijeme pokorio Chelsea i tad sam vidio da je ogroman potencijal ali je u ligi malo prilika dobijao, tako da nije upotpunosti pokazao svoj potencijal. Sad je stariji godinu dana i sigurno da ce sve vise i vise igrati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jes da ste me ukinuli s kladare, al nema veze, drago mi je sto ste uzeli nafurani Bayern. Cestitke.
Klub koji nosi boje, koje se i nalaze na zastavi Bosne i Hercegovine, Villarreal CF.
Imao je gadnu povredu odmah na početku sezone, odbolovao je 2-3 mjeseca. To ga je ponajviše usporilo. Odlaskom RvN-a otvara mu se lijepa prilika da u ovoj sezoni dokaže svoj puni potencijal. HSV je krenuo u remont i podmlađivanje ekipe, stoga će biti jako nepredvidivi i opasni ove sezone. Jedno je sigurno, ovi momci će igrati s mnogo više leidenschaft-a, neg' popularne preplaćene pi.ckice u prethodnim sezonima.Omerbavarac je napisao/la:Ja se sjecam da je ovaj Son i prosle godine u ovo vrijeme pokorio Chelsea i tad sam vidio da je ogroman potencijal ali je u ligi malo prilika dobijao, tako da nije upotpunosti pokazao svoj potencijal. Sad je stariji godinu dana i sigurno da ce sve vise i vise igrati.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Tek maloprije sam dosao kuci i ulaskom na forum sam shvatio da smo jucer igrali utakmicu na koju sam totalno zaboravio.
Sto se rasprave oko Son-a tice @Hare_BVB je sve to lijepo objasnio i slazem se sa njegovom konsttacijom da ce HSV u novoj sezoni biti jako nepredvidiv ili kao sto bi Nijemci rekli Wundertüte.
Utakmicu nisam gledao i nemam pravo istu komentarisati, ali ipak je ovo bila samo jedna pripremna utakmica kojoj ne treba davati preveliku paznju. Veceras nas ocekuje finale protiv BVB-a gdje mislim da ce biti dosta taktike i sa jedne i druge strane i da cemo gledati jednu dosadnu i nezanimljivu utakmicu s obzirom da se ove iste dvije ekipe za dvije sedmice ponovo sastaju na startu nove sezone.
Sto se rasprave oko Son-a tice @Hare_BVB je sve to lijepo objasnio i slazem se sa njegovom konsttacijom da ce HSV u novoj sezoni biti jako nepredvidiv ili kao sto bi Nijemci rekli Wundertüte.
Utakmicu nisam gledao i nemam pravo istu komentarisati, ali ipak je ovo bila samo jedna pripremna utakmica kojoj ne treba davati preveliku paznju. Veceras nas ocekuje finale protiv BVB-a gdje mislim da ce biti dosta taktike i sa jedne i druge strane i da cemo gledati jednu dosadnu i nezanimljivu utakmicu s obzirom da se ove iste dvije ekipe za dvije sedmice ponovo sastaju na startu nove sezone.
Sve cestitke BVB-u na zasluzenoj pobjedi na ovom turniru. Ja sam sikreno zahvalan Bogu sto nismo osvojili ovo takmicenje jer nam uvijek sve krene po zlu kada osvojimo neki turnir u ovom periodu.
Danas smo odigrali dosta slabiju utakmicu nego li je to slucaj bio jucer, ali za mene u ovoj fazi priprema to je razumljivo i ako se na to doda cinjenica da su na obje utakmice isti igraci bili u udarnoj postavi dobije se ovaj rezultat.
Frank Arnesen podhitno mora dovesti jednog playmaker-a inace ce biti tesko za napadace i krilne igrace.
Danas smo odigrali dosta slabiju utakmicu nego li je to slucaj bio jucer, ali za mene u ovoj fazi priprema to je razumljivo i ako se na to doda cinjenica da su na obje utakmice isti igraci bili u udarnoj postavi dobije se ovaj rezultat.
Frank Arnesen podhitno mora dovesti jednog playmaker-a inace ce biti tesko za napadace i krilne igrace.
Jel zna neko koliko Liverpul nudi para za Jansena?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.