FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
100 kom je bilo 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ima možda onih crnih, ali ove plave sumnjam da su ostale...Ja sam nešto naučio da bi uskoro trebalo doći još, pa možeš onda kupiti...DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Znaci nema vise majica onda da beze ne idem??? Sheriffa ima da pojedemo!!!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
Decko s tribine 2
- Kontakt:
Ja tebe volim, volim te fakat, ti si mi ljubav jedina, oo igraj Zeljo, za nas pobjedi, ori se pjesma sa juga... o leoleo... 
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
mogu vam rec da turnir protice super, i da je organizacija na vrhunskom nivou...u toku su osmine finalaragazzidelsud1987 je napisao/la:Otis'o si Džilda ostala je tuga vječno ce te voljeti Manijaci s juga...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Kakve su to majice ba ? Moze li neko slikati i postaviti ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ono ako je tebi kvalitet ja ne znam ondaGazi je napisao/la:Ja ne znam kakve onda ti majice kupujes,ako su ti ove nidje veze.Pamucne majice veoma kvalitetne!
Ali dobro uvjek ce se naci neki levati da kritikuju.Mentaliteta Bosanaci.
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Niko ovdje nije pomenuo cijenu i da je 50km ja bi kupio ali izgleda mi nekako siromašnoBianconeri1988 je napisao/la:Ne slažem se s tobomAd0 je napisao/la: Realno majice su nidje vezze sto se tice kvaliteta par pranja i raspad sistemaali nebitno ja sam kupio reda radi
.Poginuo sam na onom suncu od cekanja cas cekaj 10 minuta cas 20 minuta
![]()
Majice su odlične, pamuk čisti...Šta si ti htio za cvaju? Tom Taylor ili Benneton![]()
Ja sam imao poprilično dobar tajming, došao sa bajkom, sačekao par minuta i odmah kupio, doduše malo preko reda, ali morao sam ugrabiti jednu
DRŽAVA ŽELJO!
- themaniaks
- Kontakt:
majice ne mogu valjati cim je za 10 minuta otislo 200 komada
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
-
Decko s tribine 2
- Kontakt:
Ljudiiiiiiiiiiiiiiiiii razbicemo serifaaaaa, ima da grmi salalalalallalalal Zeljeznicar....
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja mislim da su takveBosnier je napisao/la:Kakve su to majice ba ? Moze li neko slikati i postaviti ?

Za zivot cijeli!
Joj koji sam ja peh,došao kad ono nestalo majica.
Još se vozao po ovom zvizdanu vani.
Možel ko uslikat da vidim kako izgledaju?
Još se vozao po ovom zvizdanu vani.
Možel ko uslikat da vidim kako izgledaju?
HvalaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ja mislim da su takveBosnier je napisao/la:Kakve su to majice ba ? Moze li neko slikati i postaviti ?
[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ma ti si jedan od onih malesnih djecaka i veliko je pitanje jesi li ti i kupio ,ali nek ti budeAd0 je napisao/la:Ono ako je tebi kvalitet ja ne znam ondaGazi je napisao/la:Ja ne znam kakve onda ti majice kupujes,ako su ti ove nidje veze.Pamucne majice veoma kvalitetne!
Ali dobro uvjek ce se naci neki levati da kritikuju.Mentaliteta Bosanaci.![]()
![]()
![]()
Jedva cekam tekmu ljudi , gotovo sam siguran da cemo izvuci pozitivan rezultat !!!
Koliko je karta za jug ?
Koliko je karta za jug ?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
7+1Bosnier je napisao/la:Jedva cekam tekmu ljudi , gotovo sam siguran da cemo izvuci pozitivan rezultat !!!
Koliko je karta za jug ?
Za zivot cijeli!
Kupio jesam kvalitet je 0 cijena je nebitna zdravoGazi je napisao/la:Ma ti si jedan od onih malesnih djecaka i veliko je pitanje jesi li ti i kupio ,ali nek ti budeAd0 je napisao/la:Ono ako je tebi kvalitet ja ne znam ondaGazi je napisao/la:Ja ne znam kakve onda ti majice kupujes,ako su ti ove nidje veze.Pamucne majice veoma kvalitetne!
Ali dobro uvjek ce se naci neki levati da kritikuju.Mentaliteta Bosanaci.![]()
![]()
![]()
DRŽAVA ŽELJO!
Cek jeli 7 KM ili ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:7+1Bosnier je napisao/la:Jedva cekam tekmu ljudi , gotovo sam siguran da cemo izvuci pozitivan rezultat !!!
Koliko je karta za jug ?
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Eh raja , hoće li biti prenosa na TV znali iko , ili ce stream biti ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hoces da nosas jel ?Bosnier je napisao/la:Cek jeli 7 KM ili ??ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:7+1Bosnier je napisao/la:Jedva cekam tekmu ljudi , gotovo sam siguran da cemo izvuci pozitivan rezultat !!!
Koliko je karta za jug ?
7+1 saberi i dobit ces jednostavan odgovor
Za zivot cijeli!
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110710057#" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: kontra, Zeljoo1921 i 39 gostiju.