Davis Cup
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: Davis Cup
Ima li kakav stream?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ne vjerujem da ima.Omerbavarac je napisao/la:Ima li kakav stream?
Amer se vratio u prvi set.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

Medicinari i rodbina sugerirali su neni Mejri da izađe iz dvorane, ali je ona, držeći papirni ubrus na licu, odbila kazavši: “Hoću da gledam kako će moj Amer pobijediti!”
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Martin Raguz jedan je od nas! 

BegAx je napisao/la:Martin Raguz jedan je od nas!

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Kakav tajbrejk prvog seta... Amer definitivno ima kvalitet za top 50...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bravo care, koja je to psiha, da se vrati covjek iz svega onoga i dobije, vidi se da je igricina
.

Kakav set! Amere, **** ti misa nemoj vise ovo da radis!
Još 2 seta dobit
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
11 set lopti spasio svaka ti cast AMERE DELICU !
Jos 2 seta

Jos 2 seta

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
TOO AMERE!!! 
Nek su samo onu od jucer smakli, boze tri sata je slusam. Ovaj momak sto komentarise utakmicu je dosta bolji!

Nek su samo onu od jucer smakli, boze tri sata je slusam. Ovaj momak sto komentarise utakmicu je dosta bolji!

Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 10 jul 2011, 15:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- nero.piroman
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Majer je do sada nekoliko puta rekao Jurgen Klopp 

- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Opalit ce me srćani, Amer mrtav hladan odbrani 11 set lopti, koje su uglavnom bile na Zoppov servis
BRAVO AMERE, BRAVO BOSNO!!

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
A Zopp je jedno 3-4 puta bacio reket od nervoze.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Opalit ce me srćani, Amer mrtav hladan odbrani 11 set lopti, koje su uglavnom bile na Zoppov servis![]()
BRAVO AMERE, BRAVO BOSNO!!
Igra momak, svaka mu cast.
Ipak nije mala stvar igrati pred nanom i dedom, nema vece odgovornosti

Pogotovo ako nenu dan prije toga zakucas odlicnim servisombiskitt je napisao/la:Igra momak, svaka mu cast.

Huh, kad' me srcani ne strefi! Koja igracina je onaj nas Delic! Covjek spasava 11 mec lopti, i to uglavnom na protivnikov servis...koja psiha majko moja! Svaka ti cast majstore, rijesi ovaj mec danas i da AkoBogDa s Dancima (ako prodju, a nadam se da hoce) osiguramo i ulazak u 1. E/A zonu!! Definitivno ovaj covjek zasluzuje top 100 ATP-a!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.